Svenska Orienteringsförbundet

Preliminär resultatlista för Stockholm City Cup, #1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Stockholm City Cup, #1
Arrangörsorganisationer: OK Södertörn / Sundbybergs IK
Datum: onsdag 15 maj 2019

H50

2 130 m, 168 startande
PlacNamnOrganisationTidDiffR
1Ola HultinOK Roslagen12:13
2Jesper LagerbergOK Södertörn12:20+0:07
3Conny ForsbergLånghundra IF12:36+0:23
4Klas BirgerssonLånghundra IF12:38+0:25
5Ulf MagnussonLeksands OK12:39+0:26
6Mikael NybergHellas Orientering12:40+0:27
7Per ForsbergIFK Enskede12:42+0:29
8Per EkNyköpings OK12:48+0:35
9Ulf LindqvistÖstersunds OK12:49+0:36
10Torbjörn LännevallOK Roslagen13:01+0:48
10Mikael KindbornOK Hällen13:01+0:48
12Lars BerzellVäsby OK13:05+0:52
13Håkan OlofssonÄrla IF13:18+1:05
14Johan HofstedtTäby OK13:19+1:06
15Mats AjlingTäby OK13:22+1:09
16Fredrik SoneAttunda OK13:25+1:12
17Göran LängheimTullinge SK13:26+1:13
18Håkan DahlbäckOK Österåker13:31+1:18
19Christer AlmHagaby GoIF Örebro13:33+1:20
20Rikard ImarkTullinge SK13:34+1:21
21Peter LandénGustavsbergs OK13:37+1:24
22Mats FryxellTullinge SK13:38+1:25
23Jörgen HectorSnättringe SK13:39+1:26
24Henrik HagwallJärla Orientering13:44+1:31
25Fredrik SandbergOK Älvsjö-Örby13:45+1:32
26Piero SannicolòTullinge SK13:49+1:36
27Joakim PerssonHaninge SOK13:53+1:40
28Thomas KarlssonSödertälje-Nykvarn OF14:03+1:50
29Thomas PetterssonBromma-Vällingby SOK14:05+1:52
30Ulrik IversAttunda OK14:06+1:53
30Mats WindstedtFredrikshofs IF Skid & OK14:06+1:53
32Martin BjurnerBromma-Vällingby SOK14:07+1:54
33Krister GumaeliusWaxholms OK14:10+1:57
34Joakim ErikssonSödertälje-Nykvarn OF14:15+2:02
35Ola HenrikssonJärla Orientering14:16+2:03
36Niklas CedstedtVallentuna-Össeby OL14:19+2:06
37Frank SteinerJärfälla OK14:24+2:11
38Jonas CarlssonIFK Lidingö SOK14:25+2:12
38Olle HjerneTumba-Mälarhöjden OK14:25+2:12
38Anders KarlssonSnättringe SK14:25+2:12
41Mattias BerglundBromma-Vällingby SOK14:34+2:21
42Mats JavehedTäby OK14:38+2:25
43Kjell NordqvistWaxholms OK14:41+2:28
44Daniel UnnerudLånghundra IF14:43+2:30
45Hans TarandiIFK Lidingö SOK14:45+2:32
45Staffan KjellmanOK Ravinen14:45+2:32
47Anders LundJärfälla OK14:46+2:33
48Ulf BurmanGustavsbergs OK14:54+2:41
49Mattias RobertsonCentrum OK15:00+2:47
50Anders HolmqvistSnättringe SK15:03+2:50
51Mikael CronhjortSolna OK15:11+2:58
51Jan DahlbergHaninge SOK15:11+2:58
53Göran HellgrenOK Södertörn15:18+3:05
54Mikael NordquistTäby OK15:19+3:06
54Rudolf HersénTullinge SK15:19+3:06
56Mats EkmanTäby OK15:20+3:07
57Björn RegerSöders-Tyresö15:21+3:08Ladda ner rutt i gpx-format
58Lars LandströmLånghundra IF15:25+3:12
59Eric RollerJärfälla OK15:29+3:16
60Göran SvensonSOK Viljan15:31+3:18
61Andreas GrunderJärfälla OK15:42+3:29
62Sven HunhammarBromma-Vällingby SOK15:50+3:37
63Henrik HanssonJärfälla OK15:54+3:41
64Fredrik PalmgrenSkogsluffarnas OK15:56+3:43
65Michael BroquistIFK Lidingö SOK15:57+3:44
66Roger TinglöfVäsby OK16:04+3:51
67Roger LindénAttunda OK16:06+3:53
68Mikael SternJärla Orientering16:07+3:54
69Fredrik MorastHaninge SOK16:11+3:58
70Eric HuijsersHammarby IF OF16:12+3:59
71Lars GerhardssonAttunda OK16:14+4:01
72Bjarne JohanssonSkogsluffarnas OK16:21+4:08
73James ChristieSnättringe SK16:33+4:20
74Nils-Robert PerssonKamrat och IF KIF16:35+4:22
75Henrik DufbergTullinge SK16:38+4:25
76Staffan BjessmoBromma-Vällingby SOK16:40+4:27
77Anders ÄlvegranVästerås SOK16:41+4:28
78Christer HördellSöders-Tyresö16:42+4:29
79Torbjörn OttossonÖrkelljunga FK16:44+4:31
80Stefan MarteliusAttunda OK16:46+4:33
81Oskar NederheimTäby OK16:47+4:34
82Nicklas DoyleSkarpnäcks OL16:48+4:35
82Erik NylundJärfälla OK16:48+4:35
84Alf JanssonSkarpnäcks OL16:49+4:36
85Ove RinnbäckOK Ravinen16:50+4:37
86Niclas NilssonOK Österåker16:54+4:41
87Mats LarssonIFK Enskede16:57+4:44
87Håkan BrandbergLånghundra IF16:57+4:44
89Anders SöderbärgOK Roslagen16:59+4:46
90Henrik  NyströmKlubblös17:00+4:47
91Daniel HelanderTullinge SK17:03+4:50
92Per WolgastSnättringe SK17:04+4:51
93Ulf BråsjöJärla Orientering17:07+4:54
94Torbjörn BergmanSnättringe SK17:09+4:56
95Bengt NilssonSolna OK17:16+5:03
96Thomas BabtistBromma-Vällingby SOK17:26+5:13
96Magnus ForshällenAttunda OK17:26+5:13
98Hans JonssonVäsby OK17:29+5:16
99Göran EklundSkarpnäcks OL17:30+5:17
99Erik AnderssonOK Österåker17:30+5:17
101Ove JanssonSödertälje-Nykvarn OF17:31+5:18
102Bo LauriSnättringe SK17:33+5:20
103Glenn WiderströmOK Ravinen17:37+5:24
104Reijo KorhonenHaninge SOK17:43+5:30
105Magnus BergströmRånäs OK17:48+5:35
106Thomas ErikssonTumba-Mälarhöjden OK17:51+5:38
107Lars ÖhrmanStockholms OK17:59+5:46
108Anders BerkelundVäsby OK18:10+5:57
109Jan RönnbergOK Älvsjö-Örby18:12+5:59
110Håkan RostöRånäs OK18:13+6:00
111Bengt ÖqvistFredrikshofs IF Skid & OK18:34+6:21
112Reinhold LenneboIF Thor18:41+6:28Ladda ner rutt i gpx-format
113Mattias SandqvistVallentuna-Össeby OL18:42+6:29
114Peter EdénSödertälje-Nykvarn OF18:46+6:33
115Joakim JörgensenTumba-Mälarhöjden OK18:47+6:34
116Olof PerssonSnättringe SK18:50+6:37
117Tomas HolmbergTumba-Mälarhöjden OK18:53+6:40
118Tommy WendtHellas Orientering18:57+6:44
119Matz TapperBromma-Vällingby SOK18:58+6:45
120Mats LundmanOK Roslagen19:02+6:49
121Per MolinSödertälje-Nykvarn OF19:27+7:14
122Håkan ElderstigTumba-Mälarhöjden OK19:34+7:21
123Leif MörkforsJärfälla OK19:38+7:25
124Leif LundinJärla Orientering19:40+7:27
125Werner KöhlerTullinge SK19:44+7:31
126Tage SandbergBromma-Vällingby SOK19:49+7:36
127Staffan TörnrosTumba-Mälarhöjden OK19:55+7:42
128Pär GustavssonVallentuna-Össeby OL20:08+7:55
129Tomas  BjörelindJärla Orientering20:21+8:08
130Jan-Olof WåhlbergIBM Club Sweden20:30+8:17
131Claes LandqvistVallentuna-Össeby OL20:38+8:25
132Anders NauHaninge SOK20:43+8:30
133Paul ChristopheKlubblös20:44+8:31
134Clas-Göran HerrgårdGustavsbergs OK20:46+8:33
135Ulf MalmborgSkogsluffarnas OK20:49+8:36
136Ansgar SimonssonSundbybergs IK20:59+8:46
137Christer NorinJärfälla OK21:07+8:54
138Matts AnderssonOK Ravinen21:19+9:06
139Per-Åke CarlenstamVäsby OK21:43+9:30
139Jonas GidingVallentuna-Össeby OL21:43+9:30
141Staffan ElmhagenSöders-Tyresö22:00+9:47
142Erik MyrbergerTullinge SK22:10+9:57
142Lars SegerqvistSkarpnäcks OL22:10+9:57
144Karl-Erik BäckströmHellas Orientering22:16+10:03
145Hans ÄlvegranAvesta OK22:23+10:10
146Anders LundbergOK Roslagen22:24+10:11
146Stefan SundeliusJärfälla OK22:24+10:11
148Torbjörn WrighedMotala AIF OL22:36+10:23
149Johan KarlstenSolna OK22:43+10:30
150Gunnar SkärlénHaninge SOK22:54+10:41
151Lars JonassonJärfälla OK23:47+11:34
152Klas LangelsSkarpnäcks OL24:04+11:51
153Göran HanssonTäby OK24:24+12:11
154Ove WallsterSundbybergs IK25:29+13:16
155Rolf LöfqvistSöders-Tyresö26:08+13:55
156Håkan ErikssonUmeå OK26:56+14:43
157Lars Göran SörqvistSigtuna OK29:25+17:12
158Sten BergstrandSkogsluffarnas OK29:36+17:23
159Lars LöthmanJärfälla OK29:58+17:45
160Robert PuustaOK Älvsjö-Örby32:22+20:09
Ulrik EnglundTumba-Mälarhöjden OKej godkänd
Per ÖhlundGustavsbergs OKej godkänd
Nikiforos PapasikasSkarpnäcks OLej godkänd
Jan GottfridssonNorbergs OKej godkänd
Svante JonsellVallentuna-Össeby OLej godkänd
Lennart HävrénTullinge SKej godkänd
Anders NissarJärfälla OKej godkänd
Rolf KarlssonJärla Orienteringej godkänd
Mats GustafssonSkellefteå OKej start
Matts BjörkeSöders-Tyresöej start
Leif HermundstadSnättringe SKej start
Håkan RolfssonSkarpnäcks OLej start
Hans-Christian HöieSkogsluffarnas OKej start
Johan LidmarSnättringe SKej start
Fredrik WallstedtSkogsluffarnas OKej start
Stig ThunellIFK Lidingö SOKej start
Johan WestringJärfälla OKej start
Mats HeldtSödertälje-Nykvarn OFej start
Åke LewanderSkarpnäcks OLej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser