Svenska Orienteringsförbundet

Preliminär resultatlista för Stockholm City Cup, #2

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Stockholm City Cup, #2
Arrangörsorganisationer: OK Södertörn / Sundbybergs IK
Datum: onsdag 22 maj 2019

H21

2 740 m, 246 startande
PlacNamnOrganisationTidDiffR
1Ruslan GlebovOK Ravinen12:48
2Filip DahlgrenHagaby GoIF Örebro13:08+0:20
3Jens RönnolsJärla Orientering13:12+0:24
4Simon HectorSnättringe SK13:29+0:41
5Melker ForsbergKFUM Örebro OK13:31+0:43
6Erik HerneOK Ravinen13:38+0:50
7Love BerzellOK Ravinen13:41+0:53
8Oskar EdvardssonJärfälla OK13:47+0:59
9Victor ImarkTullinge SK13:49+1:01
10Erik BerzellJärla Orientering13:51+1:03
11David BejbomJärla Orientering13:53+1:05
12Felix SpäthIFK Lidingö SOK13:56+1:08
13Carl CarlssonNyköpings OK14:02+1:14
14Espen Hadmark HultgreenTyrving IL14:06+1:18
15Andreas HallIFK Lidingö SOK14:13+1:25
16Johan GibergSödertälje-Nykvarn OF14:20+1:32
17Jesper LidmarSnättringe SK14:29+1:41
18Kristoffer TengrothSundbybergs IK14:31+1:43
19Simon SchusterIFK Lidingö SOK14:32+1:44
20Zac HuddIFK Lidingö SOK14:40+1:52
21Sergiu FalaOK Ravinen14:45+1:57
22Rasmus Palmqvist AslaksenIFK Lidingö SOK14:50+2:02
23Albin AnderssonOK Ravinen14:53+2:05
24Joel LännevallOK Roslagen14:57+2:09
25Valtteri KankainenTurun Suunnistajat15:05+2:17
26Timo MähönenIFK Lidingö SOK15:06+2:18
27Albin AnderssonTullinge SK15:09+2:21
28Assar HellströmOK Ravinen15:16+2:28
29Johan Ek-LarssonSödertälje-Nykvarn OF15:17+2:29
30Emil GrehnOK Rodhen15:19+2:31
31Melker LundinOK Hällen15:20+2:32
32Anton SilierJärfälla OK15:24+2:36
33Nick BarrableOK Ravinen15:26+2:38
34Alexander KällTumba-Mälarhöjden OK15:27+2:39
35Jakob Gadefors-NauHaninge SOK15:33+2:45
35Casper GidingKamrat och IF KIF15:33+2:45
37Mathias HallJärla Orientering15:34+2:46
37Martin OlssonTäby OK15:34+2:46
39Petter BodingIFK Lidingö SOK15:39+2:51
40Karl LundinOK Hällen15:41+2:53
41Oskar SvenssonFinspångs SOK15:46+2:58
42Allan MogensenOK Ravinen15:47+2:59
43Christian HjalmarssonKamrat och IF KIF15:49+3:01
44Michael ReforsJärla Orientering15:53+3:05
45Emil AnderssonTullinge SK15:54+3:06
46François BornerOLV ZUG15:56+3:08
47Mikael JanssonIFK Lidingö SOK15:57+3:09
48Simon BohmanRånäs OK15:58+3:10
48Mattias MillingerJärla Orientering15:58+3:10
48Oscar BjörckJärla Orientering15:58+3:10
51Fredrik ÅkerlindVallentuna-Össeby OL16:04+3:16
51Johan NäsmanTäby OK16:04+3:16
51Mattias AllaredTumba-Mälarhöjden OK16:04+3:16
54Göran ThimbergSöders-Tyresö16:10+3:22
55Patric De BoussardIFK Enskede16:11+3:23
56Mats HellstadiusSödertälje-Nykvarn OF16:15+3:27
56Manne HammarbergJärfälla OK16:15+3:27
58Magnus YngvessonCentrum OK16:16+3:28
59Martin RinnbäckOK Ravinen16:19+3:31
60Hannes SvahnOK Ravinen16:20+3:32
60Tintin KarlbergTullinge SK16:20+3:32
62Martin NilssonSnättringe SK16:22+3:34
63David HectorSnättringe SK16:23+3:35
64Alfred LängheimTullinge SK16:24+3:36
65Simon MarteliusAttunda OK16:25+3:37
66Bruno GodefroyOK Ravinen16:27+3:39
67Björn LundquistOK Ravinen16:30+3:42
68Thomas PetterssonAttunda OK16:42+3:54
69Oskar ForsbergSnättringe SK16:43+3:55
70Niclas SjögrenHaninge SOK16:44+3:56
71Oskar SundblomRånäs OK16:45+3:57
71Mattias ÅgrenCentrum OK16:45+3:57
73Samuel LindénAttunda OK16:46+3:58
74John LarssonRånäs OK16:47+3:59
75Per MårtenssonOK Ravinen16:53+4:05
75Robert JohanssonTäby OK16:53+4:05
77Filip MöllerOK Södertörn16:54+4:06
78Alvar MelinHaninge SOK16:57+4:09
79Duncan RobertsonSvaide Roma SOK16:58+4:10
80Henrik SundblomRånäs OK16:59+4:11
81Hampus OlesundOK Landehof17:01+4:13
82Johan HydénKamrat och IF KIF17:03+4:15
83Anders BoströmJärfälla OK17:06+4:18
84Nils Forsberg RundströmIFK Enskede17:07+4:19
85Jonathan SerrandSundbybergs IK17:09+4:21
85Johan HedmanSöders-Tyresö17:09+4:21
85Alexander SchandlOK Södertörn17:09+4:21
88Tobias KarlssonSnättringe SK17:10+4:22
89Andreas NordforsStora Tuna OK17:14+4:26
90Krister KölzowOK Ravinen17:16+4:28
91Magnus FalkenströmSkogsluffarnas OK17:19+4:31
91Benjamin  LangerakJärfälla OK17:19+4:31
93Axel MålargårdTäby OK17:21+4:33
94Johan BernhardSnättringe SK17:22+4:34
95Joakim BergBromma-Vällingby SOK17:25+4:37
95Samuel MurrayIFK Lidingö SOK17:25+4:37Ladda ner rutt i gpx-format
97Martin BygdénSödertälje-Nykvarn OF17:26+4:38
98Robert PedersenJärfälla OK17:29+4:41
99Christoffer EskilssonTullinge SK17:34+4:46
99Erik MattssonJärla Orientering17:34+4:46
99Linus  LauriKlubblös17:34+4:46
102Anders EnglidTumba-Mälarhöjden OK17:37+4:49
103Vincent LindvallSträngnäs-Malmby OL17:38+4:50
104Magnus KarlssonCentrum OK17:40+4:52
105Anton UddCentrum OK17:43+4:55
106Anders WidegrenMälarö SOK17:49+5:01
106Torbjörn ThorsénSkogsluffarnas OK17:49+5:01
108Niklas KarlssonMälarö SOK17:51+5:03
109John McLellandOK Rodhen17:56+5:08
110Johannes BladhTullinge SK18:01+5:13
111Björn NilssonTumba-Mälarhöjden OK18:02+5:14
112Viktor LindbergOK Roslagen18:06+5:18
112Tim SandgrenBromma-Vällingby SOK18:06+5:18
114Rasmus KihlSundbybergs IK18:09+5:21
115Lars BygdénSödertälje-Nykvarn OF18:10+5:22
116Joel  BohmanRånäs OK18:12+5:24
117Joel BerringCentrum OK18:14+5:26
118Love OttossonHaninge SOK18:19+5:31
119Johan LindqvistTäby OK18:20+5:32
120Patrik GunnarssonMälarhöjdens IK OK18:23+5:35
120Pär LiljaIFK Lidingö SOK18:23+5:35
122Oskar HermanssonCentrum OK18:24+5:36
122Martin AhlströmIFK Enskede18:24+5:36
124Oscar GustavssonVallentuna-Össeby OL18:25+5:37
124Mikael NyströmOK Ravinen18:25+5:37
126Tomas FagerstedtSödertälje-Nykvarn OF18:27+5:39
127Harald HenrikssonJärla Orientering18:33+5:45
128Nils-Göran Nilsson BatzSkarpnäcks OL18:35+5:47
128Oskar BacklundÄrla IF18:35+5:47
130Daniel RejmentOK Linné18:39+5:51
131John WolgastSnättringe SK18:40+5:52
131Tommy SchmidOL Trollelg18:40+5:52
133David ErikssonHagaby GoIF Örebro18:46+5:58
133Andreas LundstenCentrum OK18:46+5:58
133Kalle LindqvistSkogsluffarnas OK18:46+5:58
136Johan KärrströmTullinge SK18:48+6:00
137Viggo KlassonOK Ravinen18:59+6:11
138Pontus AxellIFK Enskede19:02+6:14
139Roland PerssonSkarpnäcks OL19:03+6:15
140Igor AndriushchenkoJärla Orientering19:04+6:16
141Mats HainkeSnättringe SK19:10+6:22
141Henrik SjögrenHaninge SOK19:10+6:22
143Albin HainkeSnättringe SK19:11+6:23
144Jan StridhSkogsluffarnas OK19:12+6:24
145Aleksandr ManoilovJärfälla OK19:14+6:26
146Viggo HjerneTumba-Mälarhöjden OK19:16+6:28
147Albin LindskogOK Ravinen19:17+6:29
148Hans LiwångIFK Lidingö SOK19:23+6:35
149Jonas ErlandssonRehns BK19:26+6:38
150Jon LindmarkCentrum OK19:27+6:39
151Niklas EverittCentrum OK19:32+6:44
152Mikael LovénJärla Orientering19:43+6:55
153Hugo FlordalSnättringe SK19:44+6:56
154Joel UddMarkbygdens OK19:53+7:05
155Daniel HalvardssonNässjö OK19:55+7:07
156Pierre MerletKlubblös20:02+7:14
157Martin KarlssonCentrum OK20:03+7:15
158Alexander AlnessLånghundra IF20:06+7:18
158Jesper LundTullinge SK20:06+7:18
160Niklas WansölinOK Ravinen20:08+7:20
161Mats AnderssonCentrum OK20:10+7:22
162William HultqvistVallentuna-Össeby OL20:11+7:23
163Lars KlassonOK Ravinen20:21+7:33
164Mattias ÖrtlundRånäs OK20:23+7:35
165Mattias HolmbergCentrum OK20:24+7:36
166Anders  PlattJärla Orientering20:29+7:41
167Magnus LindblomGustavsbergs OK20:30+7:42
168Lars SegermanSkarpnäcks OL20:32+7:44
169Martin TrossingTäby OK20:38+7:50
170Håkan EnmarkSkogsluffarnas OK20:51+8:03
171Johan HerbstVästerås SOK20:57+8:09
172Emil ThalinOK Älvsjö-Örby21:04+8:16
173Christopher LindqvistIFK Enskede21:07+8:19
174David GranathTjällmo-Godegårds OK21:10+8:22
175Stefan NorinSöders-Tyresö21:11+8:23
176Daniel TjernbergSödertälje-Nykvarn OF21:17+8:29
177Tobias AnderssonOK Österåker21:20+8:32
178Adam BrattTullinge SK21:22+8:34
178Henrik MorastHaninge SOK21:22+8:34
180Anders  AbelSnättringe SK21:24+8:36
181Ludde BlomIFK Enskede21:32+8:44
182Johan AnemyrNässjö OK21:38+8:50
183Jon SundbergJärfälla OK21:41+8:53
184Jerker DrottenmyrVisborgs OK21:44+8:56
185Michael AhlquistJärla Orientering21:47+8:59
186Joakim OlssonVäsby OK21:51+9:03
187Anders JennerGustavsbergs OK21:54+9:06
187Erik JonssonSträngnäs-Malmby OL21:54+9:06
189Jonas GoldJärfälla OK22:00+9:12
190Oskar HektorLinköpings OK22:01+9:13
191Fredrik HanssonTäby OK22:02+9:14
192Kristoffer HylanderTumba-Mälarhöjden OK22:06+9:18
193Erik WidingSkarpnäcks OL22:09+9:21
194Johan SandlerSkogsluffarnas OK22:11+9:23
195Anders LindgrenLånghundra IF22:15+9:27
196Robin ErikssonOK Roslagen22:18+9:30
197Jonas RothénTolered-Utby Ol-klubb22:20+9:32
198Mattias HenrikssonCentrum OK22:23+9:35
199Max Igor KajanusTumba-Mälarhöjden OK22:27+9:39
200Tomas  BrobergKlubblös22:29+9:41
201Jonas SjöblomAttunda OK22:34+9:46
202Olle StorellHaninge SOK22:35+9:47
203Peter LöfgrenTäby OK22:39+9:51
204Anton AlverbäckCentrum OK22:45+9:57
205Peter BergmanTullinge SK23:04+10:16
206Henrik NorellSnättringe SK23:16+10:28
207Henrik BladhTullinge SK23:26+10:38
208Erik DyreliusSnättringe SK23:45+10:57
209Fredrik JonssonAttunda OK23:50+11:02
210Torbjörn GillsparrOK Österåker23:57+11:09
211Pedro  BeloKlubblös24:00+11:12
211Jacob KällströmVallentuna-Össeby OL24:00+11:12
213Petter SkantzeIFK Lidingö SOK24:16+11:28
214Robert BjörklundTumba-Mälarhöjden OK24:30+11:42
215Martin SahlinJärla Orientering24:38+11:50
216Henrik WolffSkogsluffarnas OK24:49+12:01
217Peter OláRånäs OK24:58+12:10
218Ulf HedbergSöders-Tyresö25:00+12:12
219Fredrik PalmgrenSkogsluffarnas OK25:19+12:31
220Joachim WansölinOK Ravinen25:24+12:36
221Henrik LöfgrenSödertälje-Nykvarn OF25:42+12:54
222Fredrik AlzénGustavsbergs OK25:49+13:01
223Sebastian TegnebrattOK Södertörn25:50+13:02
224Yngve RahlénOK Ravinen26:07+13:19
225Thierry ReignierJärfälla OK26:10+13:22
226Sture SundqvistLånghundra IF26:15+13:27
227Fredrik SundbladVallentuna-Össeby OL27:36+14:48
228Anthony LoccisanoKlubblös27:43+14:55
229Martin LennartssonNässjö OK27:54+15:06
230Per WesterlundSkogsluffarnas OK29:15+16:27
231Andreas BorängSnättringe SK29:43+16:55
232Mats LundbladTäby OK32:49+20:01
233Josef AnderssonJärfälla OK32:59+20:11
234Frej FredmanCentrum OK35:11+22:23
235Per Inge Munter Klubblös36:38+23:50
236Daniel FogelmarkOK Södertörn48:10+35:22
Henrik FlordalKatrineholms OKej godkänd
Joakim AlmtorpLånghundra IFej godkänd
Linus AlbinssonIFK Enskedeej godkänd
Axel FlordalKatrineholms OKej godkänd
Arvid RudbergCentrum OKej godkänd
Lars LindbomMälarö SOKej godkänd
Sverker LenasCentrum OKej godkänd
Douglas LundinSkogsluffarnas OKej godkänd
Nils EdvardssonJärfälla OKej godkänd
Andrei KartashevSundbybergs IKej godkänd
Fredrik AhnlénOK Hammarenej start
David KlemanTäby OKej start
Simon LiljaIFK Lidingö SOKej start
Mikael WilhelmssonSöders-Tyresöej start
Mark ÅkessonJärfälla OKej start
Fredrik GrimborgSkarpnäcks OLej start
Marcus WiklundStora Tuna OKej start
Erik Lidström LauriSnättringe SKej start
Per ÖbergOK Hällenej start
Håkan PalmOK Klemmingenej start
Simon ÖsterlundVästerås SOKej start
Per OksvoldCentrum OKej start
Ludvig LarsendahlVästerås SOKej start
Ove OksvoldCentrum OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser