Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Folkareserien

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Folkareserien
Arrangörsorganisation: Dalaportens OL
Datum: tisdag 17 maj 2011

Klasser: Visa alla | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | U1 | U2 | U3 | U4 | Ö10

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

U1

1 550 m, 26 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Agnes ForslundDalaportens OL12:31
2Linnea LarsenSäterbygdens OK15:03+2:32
3Örjan KlintIFK Hedemora OK15:31+3:00
4Lucas WannerAvesta OK15:37+3:06
5Liv NorbergAvesta OK17:04+4:33
6Niklas SternelandDalaportens OL17:10+4:39
7Linus AnderssonIFK Hedemora OK17:51+5:20
8Carl-Henrik LindqvistLångshyttans AIK OK18:02+5:31
9Clara JanssonAvesta OK18:18+5:47
10Maja WetterskogAvesta OK18:19+5:48
11Edvard AnderssonDalaportens OL18:35+6:04
12My Blixt IsakssonAvesta OK19:18+6:47
13Sunna ForslundDalaportens OL19:31+7:00
14Widad ShawaliAvesta OK20:02+7:31
15Emmy Åmark NordströmDalaportens OL21:02+8:31
16Saga MatssonDalaportens OL22:36+10:05
17Oliver AsplundSäterbygdens OK23:18+10:47
18Lina WestbomSäterbygdens OK23:22+10:51
19Linnea AsplundSäterbygdens OK23:38+11:07
20Ossian KihlströmDalaportens OL24:28+11:57
21Alice NykvistAvesta OK26:02+13:31
22Anja MickelsonAvesta OK26:34+14:03
23Arvid HedenlundAvesta OK27:55+15:24
24Solafa ShawaliAvesta OK31:36+19:05
25Victor ErikssonSäterbygdens OK32:56+20:25
26Noah ErikssonAvesta OK34:19+21:48
Maj-Britt KlintIFK Hedemora OKej start
Oskar LarssonLångshyttans AIK OKej start
Mimmi BartholdssonLångshyttans AIK OKej start
Hanna OlssonAvesta OKej start
Tindra GräsbergAvesta OKej start
Malte ErikssonAvesta OKej start
Tilde Blixt IsakssonAvesta OKej start
Mira KlarströmAvesta OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila