Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Eskilstuna Sprint CUP #5

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Eskilstuna Sprint CUP #5
Arrangörsorganisation: OK Tor
Datum: tisdag 4 juni 2019

Klasser: Visa alla | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | U1 | U2 | U3 | ÖM1 | ÖM2 | ÖM10 | ÖM11

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

Öppen motion 11

1 970 m, 48 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Henrik JonssonÄrla IF9:51
2Lisa AnderssonÄrla IF10:58+1:07
3Per VernerOK Tor11:06+1:15
4Thomas KnutssonÄrla IF11:08+1:17
5Sandra Karlsson BierfeldtÄrla IF11:17+1:26
6Arvid RinaldoOK Tor11:45+1:54
7Malin BierfeldtÄrla IF11:53+2:02
8Magnus ÖhlingOK Tor12:02+2:11
9Magnus FranssonÄrla IF12:06+2:15
10Anette LarssonOK Tor12:08+2:17
11Michael RinmanStora Sundby GoIF12:18+2:27
12Linda RinaldoOK Tor12:32+2:41
13Lukas WibergStora Sundby GoIF12:33+2:42
14Fredrik HildenborgStora Sundby GoIF12:46+2:55
15Jenny LindIK Standard13:13+3:22
16Åsa LinnersjöOK Tor13:16+3:25
17Mattias WistrandStora Sundby GoIF13:32+3:41
18Mona BierfeldtÄrla IF13:34+3:43
19Stefan LidecÄrla IF13:58+4:07
20Johan MobergEskilstuna OL14:01+4:10
21Peter YlsöbäckKjula IF14:06+4:15
22Mikael StranskyStora Sundby GoIF14:15+4:24
23Jan GustavssonOK Tor14:24+4:33
23Marcus WibergStora Sundby GoIF14:24+4:33
25Ulf LarssonOK Tor14:25+4:34
26Gustav ZazisIK Standard14:46+4:55
27Thomas LindgrenOK Tor15:03+5:12
27Björn WinnerstamEskilstuna OL15:03+5:12
29Helena EkmanOK Tor15:25+5:34
30Bo SegerEskilstuna OL15:47+5:56
31Anna WennbergOK Tor16:11+6:20
32Simon GindemoÄrla IF16:33+6:42
33Emelie GustafssonStora Sundby GoIF16:40+6:49
34Kajsa VernerOK Tor16:47+6:56
35Hilding GindemoÄrla IF16:49+6:58
36Per Erik FogelVästerås SOK17:15+7:24
37Karin LindgrenOK Tor17:48+7:57
38Tommy LjungkvistÄrla IF18:20+8:29
39Åsa GindemoÄrla IF18:35+8:44
40Kerstin SundbergVästerås SOK18:49+8:58
41Monika JonssonOK Tor19:32+9:41
42Tomas NorlénSödertälje-Nykvarn OF20:16+10:25
43Greger WedinSödertälje-Nykvarn OF20:58+11:07
44Kerstin PalmKjula IF21:20+11:29
45Gittan JonssonKjula IF22:12+12:21
46Bengt MattiassonSödertälje-Nykvarn OF23:39+13:48
47Jarl Erik PalmKjula IF27:26+17:35
Johan WallinSträngnäs-Malmby OLej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser