Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sidensjösprinten

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sidensjösprinten
Arrangörsorganisation: Sidensjö IK
Datum: tisdag 6 augusti 2019

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D45 | H45 | D55 | H55 | D65 | H65 | D75 | H75 | D80 | H80 | Insk | U1 | U2 | Ö2 | Ö4 | Ö7

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

U2

1 320 m, 11 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Lukas SjöbergOK Branten12:58
2Alice BryngelssonOK Nolaskogsarna14:37+1:39
3Sara HäggquistOK Nolaskogsarna15:22+2:24
4Emma ByströmOK Nolaskogsarna17:37+4:39
5Alma NäsströmOK Nolaskogsarna17:39+4:41
6Jon DynesiusSidensjö IK18:35+5:37
7Tor NorbergSidensjö IK19:00+6:02
8Elin Östlund NordinÖrnsköldsviks OK23:33+10:35
9Tilde LarssonÖrnsköldsviks OK24:40+11:42
9Amanda MattssonÖrnsköldsviks OK24:40+11:42
11Isabell AhlqvistÖrnsköldsviks OK24:42+11:44
Ruben ÅströmSidensjö IKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser