Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Ungdomsserien, #1, krets Norr 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Ungdomsserien, #1, krets Norr 1
Arrangörsorganisation: Sundbybergs IK
Datum: torsdag 2 maj 2019

Klasser: Visa alla | D16 | H16 | D16K | H16K | D14 | H14 | D14K | H14K | D12 | H12 | D12K | H12K | D10 | H10 | Insk- | U1 | U2 | U3 | U4

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

U1

1 880 m, 21 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Edvin CarlsteinIFK Lidingö SOK12:06
2Viktor HellbergSundbybergs IK15:25+3:19
3William LindelöfSundbybergs IK16:31+4:25
4Isabelle DahlerusIFK Lidingö SOK17:42+5:36
5Ebba SkantzeIFK Lidingö SOK18:10+6:04
6Gustaf IsaksonIFK Lidingö SOK18:22+6:16
7Nils PalmIFK Lidingö SOK20:21+8:15
8Viktor WarneIFK Lidingö SOK20:39+8:33
9Nova FalkSundbybergs IK20:56+8:50
10Olivia ErikssonSundbybergs IK21:35+9:29
11Elias Lindgren NäreskogSundbybergs IK22:08+10:02
12Eskil ChateletSundbybergs IK22:48+10:42
13Frans ForkSundbybergs IK23:14+11:08
14Oskar KällSundbybergs IK24:14+12:08
15Lilly Slars PaulssonSundbybergs IK24:36+12:30
16Vera SundbergSundbybergs IK24:44+12:38
17Fredrik SjöholmVäsby OK26:20+14:14
18Amanda JutebrinkSundbybergs IK28:07+16:01
19Alma SvahnSundbybergs IK28:25+16:19
20Emil SöderströmSundbybergs IK28:33+16:27
21Lydia NordlundSundbybergs IK35:59+23:53
Julius BursjöSundbybergs IKej start
Lava FischerIFK Lidingö SOKej start
Knut NormanSundbybergs IKej start
Elias WahlqvistSundbybergs IKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila