Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för 4-klubbsmatch no 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: 4-klubbsmatch no 1
Arrangörsorganisation: OK Måsen
Datum: tisdag 7 maj 2019

Nivå 1 flickor

1 630 m, 22 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ida Karlsson SandbergOK Hällen13:52
2Ingalisa ÖbergOK Hällen14:25+0:33
3Sigrid CarlborgOK Måsen15:23+1:31
4Stella KaragiannisTrosabygdens OK16:13+2:21
5Ebba GottvallNyköpings OK18:16+4:24
6Vera von BerensTrosabygdens OK18:25+4:33
7Linnea BjörklundOK Hällen19:02+5:10
8Hanna KarlssonOK Hällen19:16+5:24
9Leia RiströmOK Måsen20:01+6:09
9Elise ThedvallTrosabygdens OK20:01+6:09
11Märta StraussNyköpings OK20:16+6:24
12Astrid HamiltonNyköpings OK21:26+7:34
13Iris KällströmerNyköpings OK21:28+7:36
14Anna FribergNyköpings OK21:36+7:44
15Viola JanssonOK Måsen23:07+9:15
16Siri SpångNyköpings OK23:39+9:47
17Elin BeijarOK Hällen23:54+10:02
18Alice AbrahamssonOK Måsen24:52+11:00
19Evelina KjellOK Hällen24:53+11:01
20Agnes HolstOK Måsen25:30+11:38
21Elvy EkbergOK Måsen33:39+19:47
22Leah BluckertNyköpings OK37:33+23:41
Livia MuhrbeckTrosabygdens OKej start
Vera SundbergOK Måsenej start
Julia AlderudNyköpings OKej start
Julia HammarbergNyköpings OKej start
Astrid KlingemarkNyköpings OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser