Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Mini-KM

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Mini-KM
Arrangörsorganisation: Järfälla OK
Datum: onsdag 2 september 2020

Klasser: Visa alla | Damer | Herrar | Flickor | Pojkar

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

Herrar

2 450 m, 45 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Oskar EdvardssonJärfälla OK13:43
2Anders BoströmJärfälla OK14:19+0:36
3William GrunderJärfälla OK14:48+1:05
4Niklas SvenssonJärfälla OK15:23+1:40
5Benjamin LangerakJärfälla OK15:58+2:15
6Robert PedersenJärfälla OK16:13+2:30
7Jonatan AndersonJärfälla OK17:40+3:57
8Lars PalmqvistJärfälla OK18:24+4:41
9Isak WestringJärfälla OK19:14+5:31
10Mark ÅkessonJärfälla OK20:02+6:19
11Thomas PetterssonBromma-Vällingby SOK20:08+6:25
12Eric RollerJärfälla OK20:19+6:36
13Håkan MalmströmJärfälla OK20:52+7:09
14Asbjörn GrøvlenJärfälla OK21:20+7:37
15Theodor Karlsson BrabieJärfälla OK22:06+8:23
16Gunnar SvanbergJärfälla OK22:34+8:51
17Hampus SundbergJärfälla OK22:48+9:05
18Jon SundbergJärfälla OK23:46+10:03
19Jan NettelbjerJärfälla OK24:03+10:20
20Aleksandr ManoilovJärfälla OK24:06+10:23
21Jonas GoldJärfälla OK24:34+10:51
22Marcus GrunderJärfälla OK25:10+11:27
23Mikael HedinJärfälla OK26:38+12:55
24Johan SköldJärfälla OK27:01+13:18
25Magnus SneitzJärfälla OK27:10+13:27
26Mikael SvallingJärfälla OK28:55+15:12
27Leif MörkforsJärfälla OK29:17+15:34
28Kenneth PetterssonJärfälla OK29:22+15:39
29Kenneth LarssonJärfälla OK30:04+16:21
30Mats Olsson LindquistJärfälla OK30:26+16:43
31Arvidas GunnarssonJärfälla OK32:03+18:20
32Henrik LundqvistJärfälla OK32:47+19:04
33Erik WällstedtJärfälla OK32:53+19:10
34Lars NorgrenJärfälla OK33:16+19:33
35Henrik HanssonJärfälla OK34:25+20:42
36Göran ReinholdssonJärfälla OK36:52+23:09
37Anders NissarJärfälla OK37:37+23:54
38Tomas UnestadJärfälla OK38:21+24:38
39Albin KvarnefalkJärfälla OK39:36+25:53
40Lars JonassonJärfälla OK50:30+36:47
Mårten WaldenfjordJärfälla OKej godkänd
Nils EdvardssonJärfälla OKej godkänd
Melker LundqvistJärfälla OKej godkänd
Frank SteinerJärfälla OKej godkänd
Jonas BystedtJärfälla OKutgått
Anton BartschJärfälla OKej start
Fredrik BartschJärfälla OKej start
Oskar BartschJärfälla OKej start
Erik BovalliusJärfälla OKej start
Mikael ByströmJärfälla OKej start
Anton MörkforsJärfälla OKej start
Thierry ReignierJärfälla OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila