Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Borås 2015, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Borås 2015
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 19 juli 2015 - fredag 24 juli 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Elitsprint/MTB-O 1Elitsprint/MTB-O 1 (totalt)Etapp 3/MTB-O 2Etapp 3/MTB-O 2 (totalt)Etapp 4/MTB-O 3Etapp 4/MTB-O 3 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

U1

1 940 m, 259 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Herman Øen PaulsrudIL Koll13:23
2Albin SundströmHestra IF13:46+0:23
3Emil DalgaardKolding OK14:12+0:49
4Hilma DalinOK Kåre14:38+1:15
5Anttijussi KarjalainenSuunta Jyväskylä14:52+1:29
6Vilmer HylénOK Kåre15:37+2:14
7Holger WänströmFinspångs SOK15:42+2:19
8Melker SundströmHestra IF15:44+2:21
9Johan DalgaardKolding OK16:00+2:37
10Lina UllerKils OK16:07+2:44
11Isac EdvardssonOK Orinto16:13+2:50
12Alex AnderssonSundsvalls OK16:15+2:52
13Mille LangerOK Roxen16:18+2:55
14Jonatan HaglundIFK Hedemora OK16:20+2:57
15Elsa HallOK Bävern16:28+3:05
16Emil SkeppSävedalens AIK16:33+3:10
16Ville LindskogOK Älme16:33+3:10
18Herman PetterssonSävedalens AIK16:36+3:13
19Maja LundbergÖstersund16:50+3:27
20Miriam GustafssonTrosabygdens OK16:53+3:30
21Albin FranzénOK Södertörn16:54+3:31
22Maja MasesStora Tuna OK16:56+3:33
23Elvira KarmstigFK Friskus-Varberg16:59+3:36
24Alfons WesterberghRasbo IK17:02+3:39
25David CarlssonIK Trenne Ullared17:04+3:41
26Erik PeterssonTolered-Utby Ol-klubb17:33+4:10
27Oscar ForngrenVallentuna-Össeby OL17:37+4:14
28Ellen HedinOK Linné17:51+4:28
29Filip GummessonNybro OK17:59+4:36
30Alva HagelbergEksjö SOK18:11+4:48
31Erik BerglundEksjö SOK18:12+4:49
31Thea GeliusSnättringe SK18:12+4:49
33Viggo LindgrenOK Kåre18:20+4:57
34Linn WennbergSkellefteå OK18:32+5:09
35Gustav FranssonAlvesta SOK18:48+5:25
36Melker CarlssonKFUM Örebro OK18:49+5:26
37Alvin LundgrenVäxjö OK18:50+5:27
38Sara RoosOK Linné18:54+5:31
39Karl KullbergBjörkfors GOIF18:55+5:32
40Gustav RexOK Landehof19:03+5:40
40Amanda MörkforsJärfälla OK19:03+5:40
42Oskar KaipeOK Kåre19:04+5:41
43Love RamhultHestra IF19:06+5:43
44Erik GustafssonDegerfors OK19:07+5:44
45Hans BräuerUSV Jena19:08+5:45
45Nils NeuenschwanderOLG Thun19:08+5:45
47Axel SparrmanOK Linné19:13+5:50
48Elin VahlbergLinköpings OK19:15+5:52
49Zebastian NohaveOK Orion19:19+5:56
50Ruben ArenanderSkarpnäcks OL19:23+6:00
51Tilde BlomOK Nackhe19:26+6:03
52Nils BéguinANCO-Neuchâtel19:34+6:11
53Elias KronmarFK Vittus19:39+6:16
54Melvin HildorssonOK Bävern19:44+6:21
55Lucas De BoussardIFK Enskede19:47+6:24
56Alfred ClaessonJönköpings OK19:49+6:26
57Alfred DahlinKovlands IF19:51+6:28
58Emil EngströmOK Renen19:56+6:33
59Tilda MalmströmGOIF Tjalve19:57+6:34
60Daphne LandénGustavsbergs OK20:01+6:38
61Synne Kvittum NytrøenTynset IF20:04+6:41
62Freya TrynerSYO20:05+6:42
63Alfred RamhultHestra IF20:06+6:43
64Alice FagerströmIFK Göteborg20:08+6:45
65Moa KleistBoxholm-Mjölby OL20:29+7:06
66Samuel DahlbergIK Trenne Ullared20:34+7:11
67Marie IvarssonRyda SK20:38+7:15
67Stina WernerRyda SK20:38+7:15
69Lova WilénLeksands OK20:50+7:27
69Gustav och Oskar BringleGEorgia orienteering club20:50+7:27
71Filippa PergelOK Gisle20:51+7:28
71Johanna KleistBoxholm-Mjölby OL20:51+7:28
73Laura VenhauerOLC Union VIKTRING20:53+7:30
74Andy GranforsIF Rigor21:05+7:42
75Sofia MarkströmOK Renen21:10+7:47
76Frida WesterheimStord IL21:12+7:49
76Simon JonhedKFUM Örebro OK21:12+7:49
78Elias JosefssonVästvärmlands OK21:17+7:54
79Albin ThunbergOK Vivill21:22+7:59
80Hedvig GrahnIFK Göteborg21:23+8:00
81Matilda NynäsOK Botnia21:27+8:04
81Alvar LangeTumba-Mälarhöjden OK21:27+8:04
83Leo KristianssonHJS-Vansbro OK21:29+8:06
84Leah Sophie ØstgårdHamar OK21:34+8:11
85Gabriel HogedalVänersborgs SK21:38+8:15
86Henning FalkenströmSkogsluffarnas OK21:48+8:25
86André HildorssonOK Bävern21:48+8:25
88Alvin NordgrenHestra IF21:51+8:28
89Viktor ÖstbergStora Tuna OK21:52+8:29
90Judit WennblomHagaby GOIF22:14+8:51
91Oliver WallinFalkenbergs OK22:15+8:52
92Eric FridénOK Gränsen22:16+8:53
93Linus LindénVäxjö OK22:17+8:54
94Mira Bjørnbekk-DalsrudVang OL22:21+8:58
94Teo PalmérUlricehamns OK22:21+8:58
96Elma MagnellKatrineholms OK22:22+8:59
97Felicia RööhsSkattkärrs SOK22:23+9:00
97Emma PerssonHalmstad OK22:23+9:00
99Isak ElesEmmaboda Verda OK22:34+9:11
100Joel HolmgårdKils OK22:38+9:15
101Signe ForsbergSkogslöparna22:44+9:21
102Melker JohanssonOK Löftan22:47+9:24
103Elin NobornIFK Göteborg22:49+9:26
104Gustav NilssonOK Tyr22:59+9:36
105Elliot LjungdellTäby OK23:12+9:49
106Alve LundbergArvidsjaurs OK23:20+9:57
107Alfred OlssonLunds OK23:22+9:59
108Måns PerssonEksjö SOK23:29+10:06
109Erik ArneborgUlricehamns OK23:34+10:11
110FRANS SummersonOK Norrvirdarna23:35+10:12
111Oscar AhlstedtÅmåls OK23:37+10:14
112Alva GawellIFK Enskede23:44+10:21
113Klara EberlénOK Skogshjortarna23:46+10:23
114Albert SandgrenTolered-Utby Ol-klubb23:47+10:24
115Otis RichardssonBorås23:57+10:34
115Hampus SahlénIF Hagen23:57+10:34
117Gustav NilssonAlvesta SOK23:59+10:36
118Edwin WedinNAIS Orienteringsklubb24:02+10:39
119Lotten CarlénBromma-Vällingby SOK24:07+10:44
119Agnes ErlandssonVimmerby OK24:07+10:44
121Olle VidmanLesjöfors SK24:12+10:49
122Matilda HedbergTumba-Mälarhöjden OK24:15+10:52
123Loviza KarlssonOK Bävern24:16+10:53
124Freja BylanderKarlsbyhedens IK24:20+10:57
125Arvid KnutssonOK Kullingshof24:22+10:59
126Emma WikströmHästveda OK24:42+11:19
127Tindra DavidssonOK Bävern24:45+11:22
127Anton HedströmSöders-Tyresö24:45+11:22
129Jonna ÅhlÅmåls OK24:47+11:24
130Emma LindgrenNAIS Orienteringsklubb24:50+11:27
131Elliot JägstedtHalmstad OK24:53+11:30
132Felicia PerssonHelsingborgs SOK24:56+11:33
133Elias PerssonHelsingborgs SOK25:01+11:38
133Sophie NyfelerOLG Thun25:01+11:38
135Hilma TrofastJönköpings OK25:04+11:41
136Olof HertinVästerviks OK25:11+11:48
137Alexander BjärbyFrosta OK25:12+11:49
137Theo FredmanOK Skogshjortarna25:12+11:49
139Amanda StroppGävle OK25:15+11:52
140David NybergSnättringe SK25:18+11:55
141Martin NybergSnättringe SK25:19+11:56
142Theo RistoOK Linné25:20+11:57
143Erik ZettervallOK Dacke25:22+11:59
144Malte BrandströmOK Skogsstjärnan25:25+12:02
145Emma Jolly JanssonGuyancourt Orientation 7825:29+12:06
146Malte BlomgrenVästvärmlands OK25:43+12:20
147Sonia Jolly JanssonGuyancourt Orientation 7825:48+12:25
148Elin KarlssonKovlands IF25:51+12:28
149Linton BryngelssonTullinge SK25:55+12:32
150Johanna JosefssonOK Roxen25:57+12:34
151Karl Hugo NilssonOK Orinto26:26+13:03
152Jonathan AlmgrenNAIS Orienteringsklubb26:27+13:04
153Vidar EkdalaKungälvs OK26:40+13:17
154Tiago MüllerOL Amriswil26:43+13:20
154Emma KarlssonOK Landehof26:43+13:20
156Sanna KarlssonOK Landehof26:48+13:25
157Benjamin KlemmingKalmar OK26:49+13:26
158Astrid JacobsonOK Tor26:51+13:28
158Gry AxelssonMölnlycke26:51+13:28
160Noah JaremalmVallentuna-Össeby OL26:55+13:32
160Adam AlmgrenOK Kolmården26:55+13:32
162Klara JohanssonSOK Aneby26:56+13:33
163Hjalmar HolmströmSkogsluffarnas OK27:00+13:37
164Ella LindmarkRobertsfors IK27:03+13:40
165Hannes HägglundOK Nolaskogsarna27:04+13:41
166Ludwig WallinFalkenbergs OK27:17+13:54
166August magnussonLaholms IF OK27:17+13:54
168Love KarlssonAlvesta SOK27:18+13:55
168David ErdalenIFK Göteborg27:18+13:55
170Benjamin EvensenIK Omega27:21+13:58
171Signe KullmanOK Alehof27:25+14:02
172Hugo CorneliussonOK Löftan27:28+14:05
173Ted LindmarkRobertsfors IK27:31+14:08
174Ebba LövgärdOK Alehof27:34+14:11
175Theo ElofssonOK Njudung27:41+14:18
176Tove JakobssonEksjö SOK27:43+14:20
177Olivia SvenssonFK Åsen27:44+14:21
178Viggo NäsmanLerums SOK27:46+14:23
179Cecilia ErikssonOK Milan27:50+14:27
180Blenda LenasSkogsluffarnas OK27:58+14:35
180Jonatan JönssonGrycksbo IF OK27:58+14:35
182Agnes GustafssonVästerbergslagens OL28:09+14:46
183Klara PalmFK Boken28:11+14:48
184Max GustafssonKFUM Örebro OK28:46+15:23
185Elias StenbackaVaasan Suunnistajat ry28:51+15:28
186Lova MasapärsMalungs OK Skogsmårdarna28:52+15:29
187Vilmer HagelbergEksjö SOK28:59+15:36
188Agnes PaulssonOK Löftan29:09+15:46
189Øyvind Haga NesseHaugesund IL Orientering29:15+15:52
190Alex PerssonBorås29:22+15:59
190Moa VemdalMullsjö SOK29:22+15:59
192Rasmus WärnNAIS Orienteringsklubb29:45+16:22
193Emma AnderssonOK Virdarna29:54+16:31
194Olle LångOK Kåre30:01+16:38
195Hanna Eline EngløkkHaugesund IL Orientering30:08+16:45
196Marie Haga NesseHaugesund IL Orientering30:16+16:53
197Maja BerglundEksjö SOK30:17+16:54
198Stina SummersonOK Norrvirdarna30:19+16:56
199Emma LindénOK Bävern30:22+16:59
200Ida PerssonAlvesta SOK30:26+17:03
201Linnéa BjärbyFrosta OK30:39+17:16
202Kasper VemdalMullsjö SOK30:42+17:19
203Tove PorlingForserums SOK30:50+17:27
204Wilma PorlingForserums SOK30:53+17:30
205Tekla GunnarssonEmmaboda Verda OK31:03+17:40
206Linnea NilssonOK Landehof31:18+17:55
207Alice FunkeLeksands OK31:30+18:07
208Rebecca ErikssonOK Skärmen31:52+18:29
209Emily PlockLBV Phönix Lübeck32:00+18:37
210Kim VassalliASCO Lugano32:33+19:10
211Ebba BomanMölnlycke32:34+19:11
212Nils KallinGarphyttans IF32:39+19:16
213Majken LindqvistSkogsluffarnas OK32:49+19:26
214Svea BergstrandBrattås CK33:08+19:45
215Agnes HöglundEksjö SOK33:22+19:59
216Karin KullanderSävedalens AIK33:36+20:13
217Sara CarlstedtHjärnarps GH OL33:49+20:26
218Pelle JakobssonEksjö SOK33:54+20:31
219Blenda SandénOK Södertörn34:15+20:52
220Per Gustav WedmanVästerbergslagens OL34:34+21:11
220Wiktor EngesAttunda OK34:34+21:11
222Axel JarlNAIS Orienteringsklubb35:00+21:37
223Alice BohlinIFK Göteborg35:13+21:50
224Emma, ByströmOK Nolaskogsarna35:26+22:03
225Josefin StroppGävle OK35:27+22:04
226Hedda  RoosIFK Göteborg35:28+22:05
227Noah OlssonStigsökarna36:30+23:07
228Rickard JemthIF Thor37:10+23:47
229Gustav NorbergStora Tuna OK37:18+23:55
230Agnes BestermanIK Trenne Ullared37:28+24:05
231Nils NyquistEmmaboda Verda OK37:48+24:25
232Emilia GrybäckSöderhamns OK38:27+25:04
233Hilma EkströmStenungsunds OK38:28+25:05
234Isabella PerssonBorås39:24+26:01
235Lisa OlofssonStigsökarna40:03+26:40
236Josefin JönssonGrycksbo IF OK40:10+26:47
237Alice MagnussonIK Ymer40:42+27:19
238Ester GranforsOK Landehof41:29+28:06
239Vilhelm SvarødIdd SPK42:56+29:33
240Waldemar TengrothOK Måsen42:59+29:36
241Gustav LiljerosTolered-Utby Ol-klubb43:02+29:39
242Vera FolkestadAnderstorps OK43:07+29:44
243Max JohanssonBilldal43:43+30:20
244Josefina AndraeOK Vilse 8744:46+31:23
245Jakob BrudinIFK Mora OK44:48+31:25
246Johannes DahlbergIK Trenne Ullared44:55+31:32
247Irma Lindeblom-HäggSkene45:05+31:42
248Gabriella HaslerSurahammars SOK45:34+32:11
249Märta AnderssonFK Friskus-Varberg46:04+32:41
250Edvin StegmarkHalmstad Garnisons IF47:46+34:23
251Embla SternöFrölunda OL52:17+38:54
252Evelina CarlssonLund54:47+41:24
253Ella MörlinRasbo IK56:41+43:18
254Maya LundbergOK Renen1:20:43+1:07:20
255Tan LufeiLearnjoy1:32:23+1:19:00
256Liu YitongLearnjoy1:32:24+1:19:01
Torstein RøthingHaugesund IL Orienteringej godkänd
Kalle JoonsLeksands OKej godkänd
Lukas AnderssonGråboej godkänd
Oda Strandlie EngerGjø-Vard OLej start
Gustav FranssonEmmaboda Verda OKej start
Ivar JonssonLånghundra IFej start
Kajsa RymanFellingsbro GOIFej start
Astrid SkantzeIFK Lidingö SOKej start
Vera SkantzeIFK Lidingö SOKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser