Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Borås 2015, etapp 2

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Borås 2015
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 19 juli 2015 - fredag 24 juli 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Elitsprint/MTB-O 1Elitsprint/MTB-O 1 (totalt)Etapp 3/MTB-O 2Etapp 3/MTB-O 2 (totalt)Etapp 4/MTB-O 3Etapp 4/MTB-O 3 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

U1

2 000 m, 249 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Herman Øen PaulsrudIL Koll12:05
2Ville IsoniemiOK Trian12:46+0:41
3Elias ZederinOK Nackhe13:07+1:02
4Vilmer HylénOK Kåre13:10+1:05
5Jonatan HaglundIFK Hedemora OK13:17+1:12
6Gustav och Oskar BringleGEorgia orienteering club13:21+1:16
7Emil DalgaardKolding OK13:34+1:29
8Anttijussi KarjalainenSuunta Jyväskylä14:09+2:04
9Johan DalgaardKolding OK14:12+2:07
10Ville LindskogOK Älme14:16+2:11
11Gustav FranssonAlvesta SOK14:32+2:27
12Alfred ClaessonJönköpings OK14:33+2:28
13Erik BerglundEksjö SOK14:34+2:29
14Lina UllerKils OK14:35+2:30
15Filip GummessonNybro OK14:40+2:35
16Emil SkeppSävedalens AIK14:42+2:37
17Nils BéguinANCO-Neuchâtel14:52+2:47
18Viktor ÖstbergStora Tuna OK14:53+2:48
19Nils NeuenschwanderOLG Thun15:04+2:59
20Miriam GustafssonTrosabygdens OK15:05+3:00
21Kalle JoonsLeksands OK15:06+3:01
22Henning FalkenströmSkogsluffarnas OK15:08+3:03
23Sara RoosOK Linné15:17+3:12
24Linn WennbergSkellefteå OK15:20+3:15
25Oscar ForngrenVallentuna-Össeby OL15:26+3:21
26Elsa HallOK Bävern15:31+3:26
27Emil EngströmOK Renen15:53+3:48
28Erik GustafssonDegerfors OK16:00+3:55
29Gabriel HogedalVänersborgs SK16:02+3:57
30Holger WänströmFinspångs SOK16:08+4:03
31Albin FranzénOK Södertörn16:09+4:04
32Herman PetterssonSävedalens AIK16:16+4:11
33Mille LangerOK Roxen16:21+4:16
34Oskar KaipeOK Kåre16:22+4:17
34Emma PerssonHalmstad OK16:22+4:17
36Torstein RøthingHaugesund IL Orientering16:25+4:20
37Oliver SäfströmHästveda OK16:28+4:23
37Hans BräuerUSV Jena16:28+4:23
39Ellen HedinOK Linné16:35+4:30
40Tilda MalmströmGOIF Tjalve16:38+4:33
41Olivia SvenssonFK Åsen16:40+4:35
42Felicia PerssonHelsingborgs SOK16:43+4:38
43David CarlssonIK Trenne Ullared16:45+4:40
44Elias PerssonHelsingborgs SOK16:48+4:43
44Alice FagerströmIFK Göteborg16:48+4:43
46Alfons WesterberghRasbo IK16:50+4:45
47Alva HagelbergEksjö SOK16:59+4:54
47Johanna JosefssonOK Roxen16:59+4:54
49Karl KullbergBjörkfors GOIF17:00+4:55
50Andy GranforsIF Rigor17:02+4:57
50Zebastian NohaveOK Orion17:02+4:57
52Felicia RööhsSkattkärrs SOK17:05+5:00
52Laura VenhauerOLC Union VIKTRING17:05+5:00
54Leo KristianssonHJS-Vansbro OK17:06+5:01
55Lucas De BoussardIFK Enskede17:08+5:03
56Maja MasesStora Tuna OK17:12+5:07
57Elias KronmarFK Vittus17:14+5:09
58Alvin NordgrenHestra IF17:17+5:12
59Viggo LindgrenOK Kåre17:19+5:14
60Samuel DahlbergIK Trenne Ullared17:21+5:16
61Nils NyquistEmmaboda Verda OK17:28+5:23
62Gustav RexOK Landehof17:29+5:24
63Sophie NyfelerOLG Thun17:30+5:25
64Wilma RosénGöteborg-Majorna OK17:35+5:30
64Alvin LundgrenVäxjö OK17:35+5:30
66Matilda HedbergTumba-Mälarhöjden OK17:39+5:34
67Julia PlawskiOK Roxen17:40+5:35
68Judit WennblomHagaby GOIF17:46+5:41
69Amanda MörkforsJärfälla OK18:02+5:57
69Melker CarlssonKFUM Örebro OK18:02+5:57
71Elliot LjungdellTäby OK18:04+5:59
72Leah Sophie ØstgårdHamar OK18:07+6:02
73Edith HolmstrandIFK Göteborg18:08+6:03
74Axel SparrmanOK Linné18:10+6:05
75Teo PalmérUlricehamns OK18:11+6:06
76Erik HøjsgaardDomnarvets GOIF18:14+6:09
77Blenda LenasSkogsluffarnas OK18:15+6:10
77Melvin HildorssonOK Bävern18:15+6:10
79Linton BryngelssonTullinge SK18:22+6:17
80Thea GeliusSnättringe SK18:23+6:18
81Øyvind Haga NesseHaugesund IL Orientering18:31+6:26
82Tove PorlingForserums SOK18:35+6:30
83Elma MagnellKatrineholms OK18:36+6:31
84André HildorssonOK Bävern18:42+6:37
85Edvin LennartsonUlricehamns OK18:47+6:42
85Synne Kvittum NytrøenTynset IF18:47+6:42
87Freya TrynerSYO18:48+6:43
87Lova WilénLeksands OK18:48+6:43
87Hedda  RoosIFK Göteborg18:48+6:43
90Ruben ArenanderSkarpnäcks OL18:56+6:51
91Alve LundbergArvidsjaurs OK18:57+6:52
92Alex AnderssonSundsvalls OK19:00+6:55
93Otis Richardsson 19:04+6:59
94Albert SandgrenTolered-Utby Ol-klubb19:11+7:06
95Oliver WallinFalkenbergs OK19:16+7:11
96Emma WikströmHästveda OK19:30+7:25
97Joel HolmgårdKils OK19:31+7:26
98Gustav NilssonOK Tyr19:34+7:29
99Erik ZettervallOK Dacke19:41+7:36
100Signe ForsbergSkogslöparna19:42+7:37
101Hugo CorneliussonOK Löftan20:03+7:58
101Linus LindénVäxjö OK20:03+7:58
103Olle VidmanLesjöfors SK20:04+7:59
104Max GustafssonKFUM Örebro OK20:14+8:09
105Olof HertinVästerviks OK20:15+8:10
106Hampus SahlénIF Hagen20:16+8:11
107Albin ThunbergOK Vivill20:18+8:13
108Edwin WedinNAIS Orienteringsklubb20:20+8:15
109Hilma TrofastJönköpings OK20:24+8:19
110Klara JohanssonSOK Aneby20:31+8:26
111David NybergSnättringe SK20:34+8:29
112Elin VahlbergLinköpings OK20:36+8:31
113Otto LjungbergGöteborg20:38+8:33
114Oda Strandlie EngerGjø-Vard OL20:43+8:38
115Hilma DalinOK Kåre20:48+8:43
116Frida WesterheimStord IL20:50+8:45
117Freja BylanderKarlsbyhedens IK20:51+8:46
118Erik ArneborgUlricehamns OK20:52+8:47
119Noah JaremalmVallentuna-Össeby OL20:57+8:52
119Jarvis HanssonFrölunda OL20:57+8:52
121Emma AnderssonOK Virdarna21:15+9:10
122Maja BerglundEksjö SOK21:17+9:12
123Leona JonssonStord IL21:30+9:25
124Isak ElesEmmaboda Verda OK21:34+9:29
125Olof NyquistEmmaboda Verda OK21:40+9:35
126Ella LindmarkRobertsfors IK21:42+9:37
127Cecilia ErikssonOK Milan21:45+9:40
128Ted LindmarkRobertsfors IK21:48+9:43
129Mira Bjørnbekk-DalsrudVang OL21:56+9:51
129Linn FrisellSvenljunga OK21:56+9:51
131Emma LindénOK Bävern21:58+9:53
132Elliot JägstedtHalmstad OK22:08+10:03
133Hanna AsplundLaholms IF OK22:15+10:10
134Ithuralde FeliciaCOM22:16+10:11
135Theo Asplund ÖnneboLaholms IF OK22:20+10:15
136Astrid JacobsonOK Tor22:21+10:16
137Lotten CarlénBromma-Vällingby SOK22:23+10:18
138Louise AsplundLaholms IF OK22:26+10:21
139Elin KarlssonKovlands IF22:29+10:24
140Fredrik AsplundLaholms IF OK22:31+10:26
141Ludwig WallinFalkenbergs OK22:33+10:28
142Albert SvenssonFK Finn22:37+10:32
142Liam-Alexander WesterheimStord IL22:37+10:32
142Signe KullmanOK Alehof22:37+10:32
145Mira ÖhlundIK Hakarpspojkarna22:38+10:33
146Ebba LövgärdOK Alehof22:39+10:34
147Sofia MarkströmOK Renen22:54+10:49
148Pelle JakobssonEksjö SOK23:01+10:56
149Eric FridénOK Gränsen23:02+10:57
150Martin LauriGammelstads IF23:04+10:59
151Gustav NilssonAlvesta SOK23:05+11:00
152Alfred OlssonLunds OK23:08+11:03
153Hilma EkströmStenungsunds OK23:14+11:09
154Hugo AldénOK Roxen23:19+11:14
155Tove JakobssonEksjö SOK23:23+11:18
155Vilmer HagelbergEksjö SOK23:23+11:18
157Wilmer LarssonSvenljunga OK23:25+11:20
158Malte BlomgrenVästvärmlands OK23:31+11:26
158Alfred DahlinKovlands IF23:31+11:26
160Loviza KarlssonOK Bävern23:35+11:30
161Rickard JemthIF Thor23:40+11:35
162Love KarlssonAlvesta SOK23:48+11:43
163Erik JönssonOK Södertörn23:59+11:54
164Vidar EkdalaKungälvs OK24:08+12:03
165Linnea NilssonOK Landehof24:12+12:07
166Jacob HolmbergUlricehamns OK24:19+12:14
167Lova MasapärsMalungs OK Skogsmårdarna24:23+12:18
168Matilda NynäsOK Botnia24:24+12:19
169Josefin StroppGävle OK24:30+12:25
170Filip SjögrenAnderstorps OK24:31+12:26
171Oskar ZitkaUlricehamns OK24:52+12:47
172Selma  BriskerudGrue IL24:54+12:49
173Elias JosefssonVästvärmlands OK24:58+12:53
174Sonia Jolly JanssonGuyancourt Orientation 7825:09+13:04
175Agnes GustafssonVästerbergslagens OL25:10+13:05
176Julia RexfeltFalkenbergs OK25:13+13:08
177Elsa WillnerHindås25:32+13:27
178Gustav NorbergStora Tuna OK25:35+13:30
179Ivar MandahlOK Linné25:36+13:31
180Tekla GunnarssonEmmaboda Verda OK25:38+13:33
181Emma Jolly JanssonGuyancourt Orientation 7825:43+13:38
182Hjalmar HolmströmSkogsluffarnas OK25:46+13:41
183Viggo NäsmanLerums SOK25:58+13:53
184Benjamin KlemmingKalmar OK26:00+13:55
185Melker SamorLerums SOK26:01+13:56
186Emma SeguraKFUM Örebro OK26:02+13:57
187Karl NyströmVarberg26:04+13:59
188Theo RistoOK Linné26:05+14:00
189Tindra DavidssonOK Bävern26:06+14:01
190elin claessonGöteborg majorna26:15+14:10
191Nils KallinGarphyttans IF26:20+14:15
192Wilma MannilaStenungsund26:47+14:42
193Olle LångOK Kåre26:48+14:43
194Anton HedströmSöders-Tyresö27:00+14:55
195Erika JanssonSödertälje-Nykvarn OF27:01+14:56
196Rasmus WärnNAIS Orienteringsklubb27:07+15:02
197Moa KleistBoxholm-Mjölby OL27:11+15:06
198Rebecca ErikssonOK Skärmen27:24+15:19
199Måns PerssonEksjö SOK27:25+15:20
199Johanna KleistBoxholm-Mjölby OL27:25+15:20
201Klara PalmFK Boken27:38+15:33
202Ludvig FuxborgSjövalla FK27:53+15:48
203Amanda StroppGävle OK27:55+15:50
204Martin NybergSnättringe SK28:09+16:04
205Ida PerssonAlvesta SOK28:36+16:31
206Erik PeterssonTolered-Utby Ol-klubb28:39+16:34
207Linnéa BjärbyFrosta OK28:44+16:39
208Nils LennartsonUlricehamns OK28:45+16:40
209Alva GawellIFK Enskede28:49+16:44
210Theo FredmanOK Skogshjortarna28:52+16:47
211Tiago MüllerOL Amriswil28:55+16:50
212Alice FunkeLeksands OK29:07+17:02
213Blenda SandénOK Södertörn29:24+17:19
214Elias StenbackaVaasan Suunnistajat ry29:41+17:36
215Hanna Eline EngløkkHaugesund IL Orientering29:47+17:42
216Wiktor EngesAttunda OK29:48+17:43
217Edvin StegmarkHalmstad Garnisons IF29:50+17:45
218Max JohanssonBilldal29:55+17:50
219Jakob BrudinIFK Mora OK29:57+17:52
220Marie Haga NesseHaugesund IL Orientering30:07+18:02
221Eskil  PetterssonBorås GIF30:08+18:03
222Noah OlssonStigsökarna30:14+18:09
223Vilhelm SvarødIdd SPK30:37+18:32
224Majken LindqvistSkogsluffarnas OK30:40+18:35
225Svea BergstrandBrattås CK30:43+18:38
226Amanda JerkstrandTolered-Utby Ol-klubb31:16+19:11
227Axel JarlNAIS Orienteringsklubb32:43+20:38
228Embla SternöFrölunda OL33:22+21:17
228Ebba RuterOK Älme33:22+21:17
230Wilma PorlingForserums SOK33:43+21:38
231Emma, ByströmOK Nolaskogsarna33:52+21:47
232Agnes HöglundEksjö SOK34:00+21:55
233Hannes HägglundOK Nolaskogsarna34:22+22:17
234Alexander BjärbyFrosta OK35:11+23:06
235Per Gustav WedmanVästerbergslagens OL36:20+24:15
236Elin SalbergIK Uven37:03+24:58
237Emma LindgrenNAIS Orienteringsklubb39:20+27:15
238Isak StåhlbrantRasbo IK39:47+27:42
239Gustav LiljerosTolered-Utby Ol-klubb40:29+28:24
240Kim VassalliASCO Lugano40:32+28:27
241Johannes DahlbergIK Trenne Ullared44:47+32:42
242Alma NohleKungälvs OK45:55+33:50
243Gabriella HaslerSurahammars SOK46:41+34:36
244Liu YitongLearnjoy48:03+35:58
245Tan LufeiLearnjoy48:10+36:05
246Ester GranforsOK Landehof53:43+41:38
247Maya LundbergOK Renen53:50+41:45
Simon JonhedKFUM Örebro OKej godkänd
Jonathan FloodLerums OKej godkänd
Ingrid BrolinOK Linnéej start
Agnes ErlandssonVimmerby OKej start
Gustav FranssonEmmaboda Verda OKej start
Emilia GrybäckSöderhamns OKej start
Ivar JonssonLånghundra IFej start
Agnes PaulssonOK Löftanej start
Kajsa RymanFellingsbro GOIFej start
Astrid SkantzeIFK Lidingö SOKej start
Vera SkantzeIFK Lidingö SOKej start
Waldemar TengrothOK Måsenej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser