Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Borås 2015, etapp 4/MTB-O 3

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Borås 2015
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 19 juli 2015 - fredag 24 juli 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Elitsprint/MTB-O 1Elitsprint/MTB-O 1 (totalt)Etapp 3/MTB-O 2Etapp 3/MTB-O 2 (totalt)Etapp 4/MTB-O 3Etapp 4/MTB-O 3 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

H10

2 240 m, 179 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Isak EskilssonIK Hakarpspojkarna12:06
2Olle RingiOK Kåre12:20+0:14
3Odin EkNyköpings OK12:53+0:47
4Simon CorneliussonOK Löftan13:04+0:58
5Erik NederheimHaninge SOK13:11+1:05
6Svante SelinFK Göingarna13:37+1:31
7Wilmer SelinFK Göingarna13:59+1:53
8Anton JonssonOK Tyr14:02+1:56
9Wille SöderqvistOK Kåre14:18+2:12
10Ilian VannierCSLG Melun14:19+2:13
10Karl Aderstedt AlthoffKungälvs OK14:19+2:13
12Marcus LammFrölunda OL14:26+2:20
13Ivan MartemyanovLytkarino14:43+2:37
14Linus NilssonOK Österåker14:46+2:40
15Ture LiljaRonneby OK14:48+2:42
16Elias ThunbergOK Vivill14:49+2:43
17Fabian AlinderSjövalla FK14:50+2:44
17Emil SeldénIF Rigor14:50+2:44
17Wilmer RexSundsvalls OK14:50+2:44
20Axel BrattOK Orion14:59+2:53
21Måns BergqvistGarphyttans IF15:01+2:55
22Emil LingJönköpings OK15:04+2:58
22Tuukka TolkkinenSotkamon Jymy15:04+2:58
24Niklas ErlandssonOK Södertörn15:12+3:06
25Axel RystedtSödertälje-Nykvarn OF15:15+3:09
26Carl ÖbergGamleby OK15:16+3:10
27Olle DalinOK Kåre15:23+3:17
28Jens FochsenWaxholms OK15:36+3:30
29Casper GunnarssonOK Lindéna15:38+3:32
30Liam HogedalVänersborgs SK15:41+3:35
31Elias TellsénOK Roxen15:42+3:36
32Jonathan Birk NielsenAalborg OK15:43+3:37
32Liam WingstedtHalden SK15:43+3:37
34Hjalmar AxelssonFK Göingarna15:44+3:38
35Axel KylbornAlmby IK15:51+3:45
36Tim LundbergOK Renen15:59+3:53
37Hampus KarlssonStorviks IF16:04+3:58
38Nils MelénTrollhättans SOK16:10+4:04
38Alfred SjödinOK Tisaren16:10+4:04
40Simon WesthMullsjö SOK16:11+4:05
41Olle SandbergOK Älvsjö-Örby16:17+4:11
42Olle MalmKFUM Örebro OK16:20+4:14
43Joel FinndahlIK Hakarpspojkarna16:30+4:24
44Sixten LindqvistSkogsluffarnas OK16:31+4:25
45Edvin OckbornTrollhättans SOK16:36+4:30
46Simon StridhSkogsluffarnas OK16:39+4:33
47Aurel GloorOLG Pfaeffikon16:42+4:36
48Wilhelm KarmetunOK Njudung16:51+4:45
49Stefan ZoellyOLG Stäfa16:54+4:48
50Olle SynnermarkSkogsluffarnas OK17:01+4:55
51Axel AnderssonOK Skogsstjärnan17:05+4:59
52Arvid JohanssonOK Djerf17:09+5:03
53Emil RingRonneby OK17:11+5:05
54Hugo HedströmOK Bävern17:14+5:08
55Anton JohanssonSOK Aneby17:18+5:12
56Dante RangertKungälvs OK17:19+5:13
57Marcus GrunderJärfälla OK17:20+5:14
58Lucas SöderbergGävle OK17:22+5:16
59Olle HallnerOckelbo OK17:25+5:19
60August EkingeOK Motala17:27+5:21
61Love BylundIF Thor17:30+5:24
62Arvid ErikssonOK Tyr17:34+5:28
63Arvid Algers OmholtSkogspojkarnas OK17:36+5:30
64Julius WiklundFalköpings AIK OK17:37+5:31
65Erik EkbergTrollhättans SOK17:41+5:35
66Carl GlivesonRonneby OK17:44+5:38
67Wilhelm TengrothOK Måsen17:45+5:39
67Nils SwartzOK Orion17:45+5:39
69Noel Persson-FerreraSkarpnäcks OL17:52+5:46
70Lukas HambäckLånghundra IF17:54+5:48
71Elias NyqvistOK Landehof17:56+5:50
72Max ÖsterbergGustavsbergs OK17:57+5:51
73Niels DalgaardKolding OK17:58+5:52
74Olof MusslinderNyköpings OK18:02+5:56
75Herman FunkquistIF Hansa-Hoburg18:11+6:05
76Nils Arvid WedmanVästerbergslagens OL18:17+6:11
77Jakob NordströmSigtuna OK18:24+6:18
78Oscar ÅslundOK Linné18:39+6:33
79Rasmus DoeringGarphyttans IF18:43+6:37
80Aron BromanLänna IF18:46+6:40
81Karl ForsgrenVästerbergslagens OL18:48+6:42
82Albert BrohedeOK Älgen18:50+6:44
82Robin HelmerssonOK Tisaren18:50+6:44
84Corsin MüllerOLG Galgenen18:54+6:48
85Åke FalkenströmSkogsluffarnas OK19:00+6:54
86Elis HanssonIF Thor19:13+7:07
87Björn RönnestrandFrösö IF19:15+7:09
88Erik PalmVästerås SOK19:19+7:13
89August GörasLeksands OK19:25+7:19
89Linus BååthSävedalens AIK19:25+7:19
89Albin MöllerbergValbo AIF19:25+7:19
92Olle WallmanVästerbergslagens OL19:27+7:21
93Christoffer Vang BobachAalborg OK19:29+7:23
94Sebastian GunnarssonMalungs OK Skogsmårdarna19:34+7:28
95Albin ÅslundOK Linné19:37+7:31
96Rasmus BerglundRingerike OL19:41+7:35
97Arvid JonforsenHallstahammars OK19:47+7:41
98Albin KlaseniusKFUM Örebro OK19:52+7:46
98Hugo MartinssonFK Finn19:52+7:46
100Viktor JonhedKFUM Örebro OK19:55+7:49
101Juho MalmiHelsingin Suunnistajat19:57+7:51
102Edvard PelanderOK Djerf19:59+7:53
103Jacob OlssonOckelbo OK20:07+8:01
103Darío Díaz FernándezMalarruta20:07+8:01
105Isak LemurellSjövalla FK20:25+8:19
106Daniel KraftAlmby IK20:26+8:20
107Simon GrahnIK Uven20:32+8:26
108Robin AnderssonTrollhättans SOK20:39+8:33
109Dennis BjurstedtSurahammars SOK20:42+8:36
110oscar hallqvistVänersborgs SK20:46+8:40
111Mattias SamuelssonNAIS Orienteringsklubb20:59+8:53
112Arvid IngvarssonOK Renen21:14+9:08
113Axel ErikssonStora Tuna OK21:26+9:20
114Olle PetersénOK Njudung21:27+9:21
115Elias LjungdellTäby OK21:28+9:22
115Albin PaulssonOK Löftan21:28+9:22
117Isak HolmgårdKils OK21:32+9:26
118Melker SundOK Hammaren21:35+9:29
119Gabriel ÖrtstamFellingsbro GOIF21:47+9:41
120Oscar AnderssonOK Tyr21:50+9:44
121Elouan ChevreuxGivry Sport Orientation21:51+9:45
122Isak LarssonOK Tisaren21:58+9:52
123Malte AlbinssonOK Österåker22:02+9:56
124Edvin SanderSkåneslättens OL22:13+10:07
125Wille VernströmRonneby OK22:26+10:20
126Albin SvenssonFK Herkules22:29+10:23
127David RothamelTolered-Utby Ol-klubb22:42+10:36
128Martin ErikssonAnnebergs GIF22:47+10:41
129Elias LauriFK Herkules22:57+10:51
130Timothy VlachSKOB Bruntal23:03+10:57
131Anton KarlssonFK Finn23:07+11:01
132Albin JemthIF Thor23:23+11:17
133Jacob LiljeGävle OK23:29+11:23
134Theodor HolmströmSkogsluffarnas OK23:32+11:26
135Alf Petter LynumFreidig23:36+11:30
136Marcus HällmanOK Tyr23:55+11:49
137Hugo JaremalmVallentuna-Össeby OL24:13+12:07
138Lukas ErdalenIFK Göteborg24:25+12:19
139Casper TuressonHärlövs IF24:28+12:22
140Johan AnderssonIK Gandvik24:31+12:25
141Gustav GranströmNAIS Orienteringsklubb24:39+12:33
142Viktor BerndtssonFrölunda OL24:48+12:42
143Linus AlinderSjövalla FK25:47+13:41
144Albin BoellIFK Göteborg25:48+13:42
145Walter SöderqvistOK Kåre26:11+14:05
146Isak BjörkOK Hammaren26:18+14:12
147Filip HanssonOK Löftan26:29+14:23
148Hugo EkströmOK Älgen26:35+14:29
149Rasmus HedarOK Tor26:39+14:33
150Hugo ThoressonAndrarums IF27:22+15:16
151Adam NeroNässjö OK28:26+16:20
152Axel KyhlbergTenhults SOK28:31+16:25
153Joel MasapärsMalungs OK Skogsmårdarna28:35+16:29
154Olle KullmanOK Alehof28:49+16:43
155Emil AnderssonLunds OK29:15+17:09
156Mattias KillmeyVittjärvs IK29:20+17:14
157Isac WadmanIFK Mora OK29:48+17:42
158Adrian WidmarkUmeå OK29:59+17:53
159Samuel RingströmOK Landehof30:19+18:13
160Hugo BergenfurIK Vikings OK30:31+18:25
161Axel VibergRyda SK30:46+18:40
162Lavio MüllerOLG Galgenen30:56+18:50
163Nils JohanssonVästvärmlands OK30:57+18:51
164Joar BäckmanFrösö IF31:32+19:26
165Albin TagessonFK Finn31:41+19:35
166Eirik WathneSandnes IL (Rogaland)32:10+20:04
167Oscar KjellmanLinköpings OK32:11+20:05
168Jon WikströmHästveda OK34:42+22:36
169Felix JohanssonOK Alehof34:44+22:38
170Arvid SjödinGustavsbergs OK37:32+25:26
171Ivan MolchanovMoscow MSU37:56+25:50
172Valter DrejmoOK Landehof38:00+25:54
173Cazper NilssonAndrarums IF38:46+26:40
174Elias NilssonAndrarums IF40:22+28:16
175Malte SöderlundKarlsbyhedens IK41:15+29:09
176Sebastian LindblomGustavsbergs OK50:56+38:50
177Felix LindOK Älgen1:32:23+1:20:17
Hugo BjörkhammerBjörkfors GOIFej godkänd
Vidar MoldinSödertälje-Nykvarn OFej godkänd
Axel NilssonGarphyttans IFej start
Paul SteinerOLG Rymenzburgej start
Simon MagnerfeltFalköpings AIK OKej start
Hugo BergquistSödertälje-Nykvarn OFej start
Melker WaldfeltFinspångs SOKej start
Dupuy CélestinCorrèze COej start
Viggo AhlmAndrarums IFej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser