Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Borås 2015, etapp 4/MTB-O 3

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Borås 2015
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 19 juli 2015 - fredag 24 juli 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Elitsprint/MTB-O 1Elitsprint/MTB-O 1 (totalt)Etapp 3/MTB-O 2Etapp 3/MTB-O 2 (totalt)Etapp 4/MTB-O 3Etapp 4/MTB-O 3 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

H12

2 540 m, 156 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Mattias ÖstbergStora Tuna OK14:27
2Noel BraunVäxjö OK14:54+0:27
3Pascal SchärerOLG Pfaeffikon15:27+1:00
4Oskar VikströmSundsvalls OK15:43+1:16
5Isak LundholmUmeå OK16:24+1:57
6Arvid BjörkTrollhättans SOK16:46+2:19
7Christoffer LindgrenOK Kåre16:50+2:23
8Benjamin WeyOLG Zürich16:57+2:30
9Eric HallnerOckelbo OK17:06+2:39
10Johan MårtenssonOK Skogsstjärnan17:34+3:07
11Anton CarlssonIF Hagen17:35+3:08
11Viktor GunnarssonIK Hakarpspojkarna17:35+3:08
13Joe HuddBOK18:02+3:35
14Casper SkeppSävedalens AIK18:12+3:45
15Albin HjellströmGränna-Bygdens OK18:30+4:03
16Adam ConwayGuildford Orienteers18:38+4:11
16Adomas CasasOK Perkunas18:38+4:11
18Lukas LarssonOK Skogshjortarna18:49+4:22
19Hugo EricssonVäxjö OK19:07+4:40
20Fritjof Aderstedt AlthoffKungälvs OK19:14+4:47
21Albin WeidenSkåneslättens OL19:29+5:02
22Marcus EkmanVallentuna-Össeby OL19:36+5:09
23Agust KronkvistÖrkelljunga FK19:38+5:11
24Carl HedegårdOK Kolmården19:39+5:12
24Mikkel BerglundRingerike OL19:39+5:12
26Joel BjörnlingerIK Vista19:42+5:15
27Alexander JanssonOK Djerf19:54+5:27
28Oscar AnelandOK Ravinen19:56+5:29
29Isak GeliusSnättringe SK20:06+5:39
30Jim BaileyBOK20:09+5:42
31Sigurd Saxe SandvikHalden SK20:27+6:00
32Tore PalmgrenSundsvalls OK20:41+6:14
33Olle KallerbäckEmmaboda Verda OK20:42+6:15
34Jens DalgaardKolding OK20:45+6:18
35Simon HolmerIFK Mora OK21:01+6:34
36Alex JohanssonFK Friskus-Varberg21:14+6:47
37Albin NyqvistOK Landehof21:27+7:00
38Trond MaySage Orienteering and Rogaining Club21:32+7:05
39Hugo LarssonOK Dacke21:54+7:27
40Erik JohanssonFK Boken21:58+7:31
41Lukas MächlerOLG Galgenen22:03+7:36
42Kaspar MeierOLG Pfaeffikon22:07+7:40
43Klas LjungqvistLunds OK22:08+7:41
43Hjalmar SandbergOK Älvsjö-Örby22:08+7:41
45Isak LiljeholmGamleby OK22:13+7:46
46Henrik FranzénAlmby IK22:26+7:59
47Carl ErixonIFK Göteborg22:29+8:02
48Olle MelénTrollhättans SOK22:37+8:10
49Oscar OlinIK Hakarpspojkarna22:38+8:11
50Edvin HenryssonTibro OK22:43+8:16
51Albin LundbergArvidsjaurs OK22:47+8:20
52Elias AdebrantTumba-Mälarhöjden OK22:51+8:24
53Edvin SelinFK Göingarna22:54+8:27
54Lucas LjungdahlOK Skogshjortarna23:07+8:40
54Herman SvahnOK Ravinen23:07+8:40
56Philip VibergRyda SK23:08+8:41
57Anton UllerKils OK23:13+8:46
58Loke HedbergLunds OK23:18+8:51
59Samuel Díaz FernándezMalarruta23:22+8:55
60William GrunderJärfälla OK23:23+8:56
61Yoann BonoraALCO St Priest23:38+9:11
62Stein StræteRingerike OL23:42+9:15
63Simon MarkströmOK Renen23:43+9:16
64Hugo KindbornOK Hällen23:44+9:17
65Malte JohanssonOK Hammaren23:51+9:24
66Konrad StamerPreetzer TSV23:54+9:27
67Aleksander JørgensenHaugesund IL Orientering24:00+9:33
67Felix GustafssonLunds OK24:00+9:33
69Victor BerglundVittjärvs IK24:06+9:39
70Erik BovalliusJärfälla OK24:09+9:42
71Pablo PolsiniOLV Baselland24:23+9:56
72Markus HalvarssonLeksands OK24:29+10:02
73Toke TillingsøeCopenhagenO24:31+10:04
74Olle KallurOK Ravinen24:36+10:09
75Jakob MobergOK Löftan24:39+10:12
76Erik LingJönköpings OK24:41+10:14
76Emil JägstedtHalmstad OK24:41+10:14
78Tor Erling GjølsjøOK Moss24:48+10:21
79Vegard RanestadHamar OK24:54+10:27
80Mattias HanssonOK Djerf24:56+10:29
81Victor ModigOK Pan-Kristianstad25:08+10:41
82Gian-Andri MüllerOLG Galgenen25:26+10:59
83Magnus EngløkkHaugesund IL Orientering25:41+11:14
84Malte BerggrenOK Älvsjö-Örby25:49+11:22
84Folke SvangrenGotlands Bro OK25:49+11:22
86Oscar David Broman JensenCopenhagenO25:54+11:27
87Arthur BrunborgNittedal OL25:55+11:28
87Rasmus ErikssonUmeå OK25:55+11:28
89Filip PerssonOckelbo OK25:58+11:31
90Fabian EvertssonLessebo OK26:16+11:49
91Arvid EkströmStenungsunds OK26:28+12:01
91Simon VeltmanOK Skogshjortarna26:28+12:01
93Axel BechtelFK Friskus-Varberg26:29+12:02
94Andreas Nybak UrdalGanddal IL26:46+12:19
95Anton ErikssonOK Milan26:59+12:32
96Ludvig BylundFagersta OK27:17+12:50
97Olle EkbringKexholms SK27:47+13:20
98Linus DahlbergOK Nolaskogsarna27:52+13:25
99Mattis GranströmNAIS Orienteringsklubb27:58+13:31
100Oliver EricssonTäby OK28:02+13:35
101Max LönnqvistOK Ravinen28:05+13:38
102Henrik PetterssonGamleby OK28:06+13:39
103Oskar DahlinIK Gandvik28:33+14:06
104Oliver PetterssonOK Milan28:37+14:10
105Gustaf KullbergBjörkfors GOIF28:40+14:13
106Adrian BångaAlfta-Ösa OK28:43+14:16
107Elmer ÖgrenKarlsbyhedens IK29:04+14:37
108Jonathan BlomlöfIFK Lidingö SOK29:29+15:02
109Alexander VahlbergLinköpings OK29:41+15:14
110Mats LindaasElverum OK29:56+15:29
111Hugo AuseliusBredaryds SOK29:57+15:30
112Gustav LidmanTibro OK30:08+15:41
113Jørgen WesterheimStord IL30:19+15:52
114Ture BergqvistNAIS Orienteringsklubb30:24+15:57
115Henrik NorgrenStora Tuna OK30:34+16:07
115Oscar HultgrenOK Njudung30:34+16:07
117Vilgot WennblomHagaby GOIF30:51+16:24
118Tage KinellIFK Göteborg30:59+16:32
119Simon KarlssonOK Motala31:04+16:37
120Caspar RøthingHaugesund IL Orientering31:08+16:41
121Fabian OdénFjärås AIK31:10+16:43
122Anton KarlssonLänna IF31:33+17:06
123Philip MartinssonFK Finn32:17+17:50
124Simon SchmutzLeksands OK32:23+17:56
125Elias PerssonFjärås AIK34:14+19:47
126Anton LundOK Skogshjortarna34:27+20:00
126Jonatan KraftAlmby IK34:27+20:00
128Sverre StrandLierbygda O-lag34:46+20:19
129Mattis SandénOK Södertörn34:54+20:27
130Eivind EngløkkHaugesund IL Orientering35:07+20:40
131Gustav MöllerbergValbo AIF36:14+21:47
132Birk Felland SaetnanFossum IF36:35+22:08
133Johan HedmanIF Hagen36:40+22:13
134Jacob GrahnIK Uven37:32+23:05
135Samuel LjungqvistTolered-Utby Ol-klubb39:17+24:50
136Olle AnderssonOK Skogsstjärnan39:34+25:07
137Vidar BäckmanFrösö IF40:16+25:49
138Tobias HällmanOK Tyr40:29+26:02
139Kirill BuninNord West42:42+28:15
139Sverre HäggströmAndrarums IF42:42+28:15
141Hannes BjörndalOK Grip42:44+28:17
142Filip JennerstrandOK Njudung42:52+28:25
143Hans UrsetBul-Tromsø IL43:08+28:41
144Simon HermanssonGudhems IF43:33+29:06
145Simon PerrinNature Orientation Saint Etienne44:09+29:42
146Jonathan TellestedtGarphyttans IF45:15+30:48
147Albert GustafssonKFUM Örebro OK48:29+34:02
148Stellan GradinAndrarums IF49:57+35:30
149Erik AlrikssonNybro OK50:29+36:02
150Ingmar SandenOK Södertörn50:54+36:27
151Alex KarlsenJärfälla OK51:41+37:14
152Jonathan OrrhedeHelsingborgs SOK54:19+39:52
153Adam ThybergVästvärmlands OK1:00:22+45:55
Johan LundStenungsunds OKej godkänd
David NäslundOK Roslagenej godkänd
Arvid Feil LindmarkSkellefteå OKej godkänd
Filip LauströmGarda OKej start
Jonas DeubelNF Wienej start
Noah PansellEksjö SOKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser