Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Borås 2015, etapp 5

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Borås 2015
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 19 juli 2015 - fredag 24 juli 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Elitsprint/MTB-O 1Elitsprint/MTB-O 1 (totalt)Etapp 3/MTB-O 2Etapp 3/MTB-O 2 (totalt)Etapp 4/MTB-O 3Etapp 4/MTB-O 3 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

H10

2 550 m, 179 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Isak EskilssonIK Hakarpspojkarna14:20
2Olle RingiOK Kåre14:59+0:39
3Niels DalgaardKolding OK15:50+1:30
4Corsin MüllerOLG Galgenen16:20+2:00
5Karl Aderstedt AlthoffKungälvs OK16:30+2:10
6Ivan MartemyanovLytkarino16:40+2:20
6Max ÖsterbergGustavsbergs OK16:40+2:20
8Odin EkNyköpings OK16:52+2:32
9Axel BrattOK Orion17:02+2:42
9Svante SelinFK Göingarna17:02+2:42
11Simon CorneliussonOK Löftan17:05+2:45
12Simon WesthMullsjö SOK17:23+3:03
12Olle DalinOK Kåre17:23+3:03
14Erik NederheimHaninge SOK17:29+3:09
15Axel RystedtSödertälje-Nykvarn OF17:38+3:18
16Niklas ErlandssonOK Södertörn17:46+3:26
17Arvid ErikssonOK Tyr17:48+3:28
18Wille SöderqvistOK Kåre17:49+3:29
19Emil SeldénIF Rigor17:51+3:31
20Ilian VannierCSLG Melun17:52+3:32
21Marcus LammFrölunda OL17:55+3:35
22Rasmus BerglundRingerike OL17:56+3:36
23Wilmer SelinFK Göingarna18:04+3:44
24Jens FochsenWaxholms OK18:07+3:47
25Fabian AlinderSjövalla FK18:24+4:04
26Nils SwartzOK Orion18:25+4:05
27Jonathan Birk NielsenAalborg OK18:28+4:08
28Liam HogedalVänersborgs SK18:35+4:15
29Linus NilssonOK Österåker18:40+4:20
30Hjalmar AxelssonFK Göingarna18:41+4:21
31Alfred SjödinOK Tisaren18:47+4:27
32Casper GunnarssonOK Lindéna18:51+4:31
33Elias ThunbergOK Vivill19:04+4:44
34Aurel GloorOLG Pfaeffikon19:06+4:46
35Hugo EkströmOK Älgen19:11+4:51
35Liam WingstedtHalden SK19:11+4:51
37Måns BergqvistGarphyttans IF19:22+5:02
38Hugo JaremalmVallentuna-Össeby OL19:33+5:13
39Ture LiljaRonneby OK19:38+5:18
39Jakob NordströmSigtuna OK19:38+5:18
41Sixten LindqvistSkogsluffarnas OK19:40+5:20
42Joel FinndahlIK Hakarpspojkarna19:50+5:30
43Arvid Algers OmholtSkogspojkarnas OK19:56+5:36
44Wilhelm TengrothOK Måsen20:07+5:47
45Elias NyqvistOK Landehof20:10+5:50
46Tuukka TolkkinenSotkamon Jymy20:12+5:52
47Juho MalmiHelsingin Suunnistajat20:13+5:53
48Marcus HällmanOK Tyr20:15+5:55
49Tim LundbergOK Renen20:24+6:04
50Love BylundIF Thor20:27+6:07
50Simon StridhSkogsluffarnas OK20:27+6:07
52Lukas HambäckLånghundra IF20:36+6:16
53Wilhelm KarmetunOK Njudung20:41+6:21
54Robin HelmerssonOK Tisaren20:47+6:27
55Elias TellsénOK Roxen20:48+6:28
56Olle SynnermarkSkogsluffarnas OK20:49+6:29
57Arvid JohanssonOK Djerf20:56+6:36
58Timothy VlachSKOB Bruntal20:58+6:38
59Edvard PelanderOK Djerf20:59+6:39
60Olle WallmanVästerbergslagens OL21:03+6:43
61Julius WiklundFalköpings AIK OK21:08+6:48
62Albin KlaseniusKFUM Örebro OK21:10+6:50
63Hampus KarlssonStorviks IF21:12+6:52
64Albin ÅslundOK Linné21:13+6:53
65Melker SundOK Hammaren21:21+7:01
66Edvin OckbornTrollhättans SOK21:25+7:05
67Axel AnderssonOK Skogsstjärnan21:30+7:10
68Carl GlivesonRonneby OK21:31+7:11
69Nils MelénTrollhättans SOK21:34+7:14
70Arvid JonforsenHallstahammars OK21:39+7:19
71August EkingeOK Motala21:42+7:22
71Martin ErikssonAnnebergs GIF21:42+7:22
73Olle SandbergOK Älvsjö-Örby21:43+7:23
74Olle MalmKFUM Örebro OK21:53+7:33
75Emil LingJönköpings OK21:57+7:37
76Viktor JonhedKFUM Örebro OK21:59+7:39
77Olof MusslinderNyköpings OK22:01+7:41
78Elias LjungdellTäby OK22:03+7:43
79Hugo BjörkhammerBjörkfors GOIF22:04+7:44
80Theodor HolmströmSkogsluffarnas OK22:05+7:45
81Erik PalmVästerås SOK22:09+7:49
82Anton JohanssonSOK Aneby22:12+7:52
82Noel Persson-FerreraSkarpnäcks OL22:12+7:52
84Carl ÖbergGamleby OK22:16+7:56
85Malte SöderlundKarlsbyhedens IK22:17+7:57
86Emil RingRonneby OK22:23+8:03
87Lucas SöderbergGävle OK22:28+8:08
88Åke FalkenströmSkogsluffarnas OK22:36+8:16
88David RothamelTolered-Utby Ol-klubb22:36+8:16
88Nils Arvid WedmanVästerbergslagens OL22:36+8:16
91Albin MöllerbergValbo AIF22:42+8:22
92Mattias SamuelssonNAIS Orienteringsklubb22:43+8:23
93Aron BromanLänna IF22:45+8:25
94Albin SvenssonFK Herkules22:46+8:26
95Rasmus DoeringGarphyttans IF22:52+8:32
96Sebastian GunnarssonMalungs OK Skogsmårdarna22:54+8:34
97Hugo MartinssonFK Finn23:04+8:44
98Viktor BerndtssonFrölunda OL23:10+8:50
99Dante RangertKungälvs OK23:12+8:52
100Herman FunkquistIF Hansa-Hoburg23:22+9:02
101Isak LarssonOK Tisaren23:23+9:03
102Simon GrahnIK Uven23:37+9:17
103Hugo HedströmOK Bävern23:41+9:21
104Malte AlbinssonOK Österåker23:43+9:23
104Elis HanssonIF Thor23:43+9:23
106Elouan ChevreuxGivry Sport Orientation23:46+9:26
107Christoffer Vang BobachAalborg OK23:56+9:36
108Linus BååthSävedalens AIK23:58+9:38
109Jacob LiljeGävle OK24:06+9:46
110Albin PaulssonOK Löftan24:07+9:47
111Gabriel ÖrtstamFellingsbro GOIF24:09+9:49
112Olle PetersénOK Njudung24:10+9:50
113Ivan MolchanovMoscow MSU24:11+9:51
114Robin AnderssonTrollhättans SOK24:15+9:55
115Albert BrohedeOK Älgen24:22+10:02
116Isak LemurellSjövalla FK24:24+10:04
117Karl ForsgrenVästerbergslagens OL24:28+10:08
118Lavio MüllerOLG Galgenen24:29+10:09
119Albin JemthIF Thor24:35+10:15
120Arvid IngvarssonOK Renen24:36+10:16
121Daniel KraftAlmby IK24:40+10:20
122Eirik WathneSandnes IL (Rogaland)24:46+10:26
123Johan AnderssonIK Gandvik24:47+10:27
124Anton KarlssonFK Finn24:55+10:35
125Valter DrejmoOK Landehof25:07+10:47
126Felix JohanssonOK Alehof25:22+11:02
127Darío Díaz FernándezMalarruta25:26+11:06
128Edvin SanderSkåneslättens OL25:34+11:14
129August GörasLeksands OK25:40+11:20
130Isak HolmgårdKils OK25:41+11:21
131Jacob OlssonOckelbo OK25:55+11:35
131Dennis BjurstedtSurahammars SOK25:55+11:35
133Alf Petter LynumFreidig26:04+11:44
134Hugo BergenfurIK Vikings OK26:11+11:51
135Adam NeroNässjö OK26:16+11:56
136Arvid SjödinGustavsbergs OK26:31+12:11
137Oscar KjellmanLinköpings OK26:36+12:16
138Stefan ZoellyOLG Stäfa26:37+12:17
139Samuel RingströmOK Landehof26:41+12:21
140Erik EkbergTrollhättans SOK26:46+12:26
141Vidar MoldinSödertälje-Nykvarn OF26:58+12:38
142Wilmer RexSundsvalls OK27:03+12:43
143Rasmus HedarOK Tor27:07+12:47
144Lukas ErdalenIFK Göteborg27:20+13:00
145Filip HanssonOK Löftan27:23+13:03
146Olle HallnerOckelbo OK27:52+13:32
147oscar hallqvistVänersborgs SK27:56+13:36
148Casper TuressonHärlövs IF28:06+13:46
149Gustav GranströmNAIS Orienteringsklubb28:25+14:05
150Björn RönnestrandFrösö IF28:40+14:20
151Elias LauriFK Herkules28:55+14:35
152Linus AlinderSjövalla FK29:13+14:53
153Isak BjörkOK Hammaren29:48+15:28
154Felix LindOK Älgen29:53+15:33
155Jon WikströmHästveda OK29:58+15:38
156Axel ErikssonStora Tuna OK30:04+15:44
157Walter SöderqvistOK Kåre30:06+15:46
157Albin TagessonFK Finn30:06+15:46
159Nils JohanssonVästvärmlands OK30:19+15:59
160Mattias KillmeyVittjärvs IK30:30+16:10
161Wille VernströmRonneby OK30:41+16:21
162Albin BoellIFK Göteborg30:43+16:23
163Joar BäckmanFrösö IF31:00+16:40
164Cazper NilssonAndrarums IF31:07+16:47
165Joel MasapärsMalungs OK Skogsmårdarna31:08+16:48
166Oscar AnderssonOK Tyr31:20+17:00
167Axel VibergRyda SK33:00+18:40
168Hugo ThoressonAndrarums IF33:05+18:45
169Marcus GrunderJärfälla OK33:24+19:04
170Oscar ÅslundOK Linné33:59+19:39
171Emil AnderssonLunds OK34:39+20:19
172Sebastian LindblomGustavsbergs OK35:22+21:02
173Axel KyhlbergTenhults SOK37:25+23:05
174Adrian WidmarkUmeå OK38:45+24:25
175Anton JonssonOK Tyr52:17+37:57
176Elias NilssonAndrarums IF52:59+38:39
177Olle KullmanOK Alehof53:28+39:08
178Isac WadmanIFK Mora OK53:33+39:13
179Viggo AhlmAndrarums IF1:15:44+1:01:24
Axel KylbornAlmby IKej start
Paul SteinerOLG Rymenzburgej start
Hugo BergquistSödertälje-Nykvarn OFej start
Axel NilssonGarphyttans IFej start
Melker WaldfeltFinspångs SOKej start
Dupuy CélestinCorrèze COej start
Simon MagnerfeltFalköpings AIK OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser