Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Borås 2015, etapp 5

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Borås 2015
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 19 juli 2015 - fredag 24 juli 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Elitsprint/MTB-O 1Elitsprint/MTB-O 1 (totalt)Etapp 3/MTB-O 2Etapp 3/MTB-O 2 (totalt)Etapp 4/MTB-O 3Etapp 4/MTB-O 3 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

U1

1 960 m, 288 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Herman Øen PaulsrudIL Koll12:13
2Eirik Skytteren FurubergGrue IL12:35+0:22
3Emil DalgaardKolding OK12:41+0:28
4Ville IsoniemiOK Trian12:56+0:43
4Hans BräuerUSV Jena12:56+0:43
6Vilmer HylénOK Kåre12:57+0:44
7Jonatan HaglundIFK Hedemora OK13:12+0:59
8Nils BéguinANCO-Neuchâtel13:21+1:08
9Elias ZederinOK Nackhe13:27+1:14
10Gustav och Oskar BringleGEorgia orienteering club13:32+1:19
11Nils NeuenschwanderOLG Thun13:33+1:20
12Filip GummessonNybro OK14:08+1:55
13Emil SkeppSävedalens AIK14:30+2:17
14Mille LangerOK Roxen14:32+2:19
15Elias StenbackaVaasan Suunnistajat ry14:42+2:29
16Johan DalgaardKolding OK14:45+2:32
17Herman PetterssonSävedalens AIK14:54+2:41
18Anttijussi KarjalainenSuunta Jyväskylä14:55+2:42
19Ville LindskogOK Älme15:04+2:51
19Melker SundströmHestra IF15:04+2:51
21Alvin NordgrenHestra IF15:06+2:53
22Alfred ClaessonJönköpings OK15:07+2:54
23Arvid TrofastTjällmo-Godegårds OK15:08+2:55
24Alex AnderssonSundsvalls OK15:11+2:58
24Hilma DalinOK Kåre15:11+2:58
26Gustav AspIFK Göteborg15:12+2:59
27Gustav FranssonAlvesta SOK15:15+3:02
28Viktor ÖstbergStora Tuna OK15:17+3:04
29Lina UllerKils OK15:24+3:11
30Alfons WesterberghRasbo IK15:37+3:24
31Maja MasesStora Tuna OK15:42+3:29
32Emil SkytterenGrue IL15:54+3:41
33Erik GustafssonDegerfors OK15:57+3:44
34Danilo MobergOK Tyr16:00+3:47
35Elsa HallOK Bävern16:04+3:51
35Gustav FranssonEmmaboda Verda OK16:04+3:51
37Miriam GustafssonTrosabygdens OK16:06+3:53
37Judit WennblomHagaby GOIF16:06+3:53
39Erik BerglundEksjö SOK16:08+3:55
40Oscar ForngrenVallentuna-Össeby OL16:16+4:03
41Tilda MalmströmGOIF Tjalve16:18+4:05
42Henning FalkenströmSkogsluffarnas OK16:27+4:14
43Alva HagelbergEksjö SOK16:28+4:15
44Eric FridénOK Gränsen16:32+4:19
44Øyvind Haga NesseHaugesund IL Orientering16:32+4:19
46Lauri HenrichOLG Siegerland16:33+4:20
47Vilmer LarssonOK Älvsjö-Örby16:34+4:21
48Sara RoosOK Linné16:35+4:22
49Andy GranforsIF Rigor16:39+4:26
50Ruben ArenanderSkarpnäcks OL16:40+4:27
51Torstein RøthingHaugesund IL Orientering16:43+4:30
52Ellen HedinOK Linné16:47+4:34
52Linn WennbergSkellefteå OK16:47+4:34
54Elias PerssonHelsingborgs SOK16:53+4:40
54Felicia PerssonHelsingborgs SOK16:53+4:40
56Linus HallinSurahammars SOK16:55+4:42
57Matilda NynäsOK Botnia16:57+4:44
58Alve LundbergArvidsjaurs OK17:00+4:47
59Albin FranzénOK Södertörn17:02+4:49
60Freya TrynerSYO17:06+4:53
61Simon JonhedKFUM Örebro OK17:12+4:59
62Axel SparrmanOK Linné17:23+5:10
63Alfred DahlinKovlands IF17:24+5:11
64Elma MagnellKatrineholms OK17:30+5:17
65Elias JosefssonVästvärmlands OK17:31+5:18
66Lucas De BoussardIFK Enskede17:40+5:27
67Synne Kvittum NytrøenTynset IF17:41+5:28
68Linton BryngelssonTullinge SK17:44+5:31
68Gustav NilssonOK Tyr17:44+5:31
70Elias KronmarFK Vittus17:45+5:32
71Joel HolmgårdKils OK17:53+5:40
72Melker CarlssonKFUM Örebro OK17:57+5:44
73Leo KristianssonHJS-Vansbro OK17:58+5:45
73Nils LennartsonUlricehamns OK17:58+5:45
75Felicia RööhsSkattkärrs SOK18:06+5:53
76Oskar KaipeOK Kåre18:14+6:01
76David CarlssonIK Trenne Ullared18:14+6:01
78Alvin LundgrenVäxjö OK18:19+6:06
78Gabriel HogedalVänersborgs SK18:19+6:06
80Matilda HedbergTumba-Mälarhöjden OK18:20+6:07
81Elliot LjungdellTäby OK18:21+6:08
82Sophie NyfelerOLG Thun18:34+6:21
83Karl KullbergBjörkfors GOIF18:37+6:24
84Thea GeliusSnättringe SK18:39+6:26
85Linus LindénVäxjö OK18:46+6:33
85Hilma EkströmStenungsunds OK18:46+6:33
87Amanda MörkforsJärfälla OK18:54+6:41
88Otis Richardsson 19:04+6:51
89Emily PlockLBV Phönix Lübeck19:05+6:52
90Gustav RexOK Landehof19:07+6:54
91Albin ThunbergOK Vivill19:09+6:56
92Albert SandgrenTolered-Utby Ol-klubb19:12+6:59
93Edwin WedinNAIS Orienteringsklubb19:17+7:04
93Lova WilénLeksands OK19:17+7:04
95Alice FagerströmIFK Göteborg19:18+7:05
96Lova MasapärsMalungs OK Skogsmårdarna19:20+7:07
97Olivia SvenssonFK Åsen19:22+7:09
98Malin NiggliOK Tisaren19:23+7:10
98Moa KleistBoxholm-Mjölby OL19:23+7:10
100Johanna KleistBoxholm-Mjölby OL19:43+7:30
101Isak ElesEmmaboda Verda OK19:45+7:32
102Tova DuellSandared19:46+7:33
103Artur StjernlöfIFK Göteborg19:52+7:39
104Måns PerssonEksjö SOK20:05+7:52
105David NybergSnättringe SK20:07+7:54
106Elsa WillnerHindås20:08+7:55
107Olle VidmanLesjöfors SK20:14+8:01
108Elliot JägstedtHalmstad OK20:17+8:04
109Filip HåkanssonUddevalla OK20:22+8:09
109Linnea ErikssonBredareds IF20:22+8:09
111Rickard JemthIF Thor20:23+8:10
112Olof HertinVästerviks OK20:28+8:15
113Vidar EkdalaKungälvs OK20:34+8:21
114Julia ErikssonBredareds IF20:36+8:23
115Emma LindénOK Bävern20:41+8:28
116Amanda StroppGävle OK20:43+8:30
117Fia AnderssonHagaby GOIF20:48+8:35
118Melker JohanssonOK Löftan20:50+8:37
119Lotten CarlénBromma-Vällingby SOK20:54+8:41
120Max GustafssonKFUM Örebro OK20:59+8:46
121Leah Sophie ØstgårdHamar OK21:10+8:57
122Jacob HolmbergUlricehamns OK21:14+9:01
123Josefin StroppGävle OK21:25+9:12
124Martin NybergSnättringe SK21:30+9:17
125Mio ErikssonOK Milan21:32+9:19
126Freja BylanderKarlsbyhedens IK21:37+9:24
126Maja BerglundEksjö SOK21:37+9:24
128Agnes GustafssonVästerbergslagens OL21:44+9:31
128Arvid ThoressonStångenäs AIS21:44+9:31
130Emma PerssonHalmstad OK21:45+9:32
131Sonia Jolly JanssonGuyancourt Orientation 7821:46+9:33
131Theo RistoOK Linné21:46+9:33
133Elsie HördegårdhIFK Göteborg21:47+9:34
134Mira Bjørnbekk-DalsrudVang OL21:48+9:35
135Alice MagnussonIK Ymer21:51+9:38
136Nora NordlundOK Kåre21:53+9:40
137Wilma KroksmyrVäxjö OK22:02+9:49
137Emil EngströmOK Renen22:02+9:49
139Agnes PaulssonOK Löftan22:08+9:55
140Hampus SahlénIF Hagen22:16+10:03
141irma frisellOK Boxholm-mjölby ol22:20+10:07
142Sofia MarkströmOK Renen22:22+10:09
143Tove PorlingForserums SOK22:24+10:11
144Wilma PorlingForserums SOK22:26+10:13
145Malte BrandströmOK Skogsstjärnan22:28+10:15
146Blenda LenasSkogsluffarnas OK22:32+10:19
147Signe ForsbergSkogslöparna22:34+10:21
148Nils NyquistEmmaboda Verda OK22:38+10:25
149Elina ChristianssonUddevalla OK22:41+10:28
150Hannes EmanuelssonOK Tranan22:44+10:31
151Signe KullmanOK Alehof22:46+10:33
152Ebba LövgärdOK Alehof22:49+10:36
153Molly AlmerOK Landehof23:00+10:47
154Ella HagstrandBurseryds IF23:01+10:48
155Emma LindgrenNAIS Orienteringsklubb23:02+10:49
155Emma SeguraKFUM Örebro OK23:02+10:49
157Noah JaremalmVallentuna-Össeby OL23:03+10:50
158Melker SamorLerums SOK23:05+10:52
159Ella LindmarkRobertsfors IK23:07+10:54
160Elin KarlssonKovlands IF23:12+10:59
161Viggo LindgrenOK Kåre23:15+11:02
162Anton HenricssonOK Tyr23:19+11:06
163Benjamin KlemmingKalmar OK23:28+11:15
164Hugo CorneliussonOK Löftan23:31+11:18
164Elin BlomqvistMarkbygdens OK23:31+11:18
166Olof NyquistEmmaboda Verda OK23:35+11:22
167Klara PalmFK Boken23:41+11:28
168Josefin BergOK Ravinen23:44+11:31
169Emilia HåkanssonOK Orion23:51+11:38
170Hilda NordströmOK Älvsjö-Örby24:00+11:47
171Olle SaleskogRonneby OK24:09+11:56
172Joar AnderssonGråbo24:16+12:03
173Anton HedströmSöders-Tyresö24:18+12:05
173Emma WikströmHästveda OK24:18+12:05
175Oskar ZitkaUlricehamns OK24:23+12:10
175Elin BorgOK Orinto24:23+12:10
177Bontu JohnsonHelsingborgs SOK24:25+12:12
178Noah OlssonStigsökarna24:59+12:46
178Emma AnderssonOK Virdarna24:59+12:46
180Malte BlomgrenVästvärmlands OK25:03+12:50
181Viggo NäsmanLerums SOK25:17+13:04
182Oda Strandlie EngerGjø-Vard OL25:21+13:08
183Edvin StåhlHökerum bygg25:26+13:13
184Merid SommerOCG Suhr25:33+13:20
185Marie Haga NesseHaugesund IL Orientering25:38+13:25
186Liam StåhlHökerum bygg25:51+13:38
187Alva GawellIFK Enskede25:58+13:45
188Gustav NorbergStora Tuna OK26:04+13:51
189Lisa SandbergAlingsås26:08+13:55
190Lukas ErikssonUmeå OK26:10+13:57
191Astrid JacobsonOK Tor26:15+14:02
192Lukas GudmundssonLandehof OK26:18+14:05
193Rasmus WärnNAIS Orienteringsklubb26:44+14:31
194Filip CarlbomMölndal Outdoor 26:53+14:40
195Nils KallinGarphyttans IF26:55+14:42
196Love KarlssonAlvesta SOK26:58+14:45
197Irma ErikssonOK Tyr27:13+15:00
198Ivar MandahlOK Linné27:16+15:03
199Maya LundbergOK Renen27:24+15:11
200Milio WikströmAnderstorps OK27:25+15:12
201Tove JakobssonEksjö SOK27:49+15:36
202Theo FredmanOK Skogshjortarna27:51+15:38
203Sara KuttiHagaby GOIF27:57+15:44
204ella enokssonLänghem28:02+15:49
205Kim VassalliASCO Lugano28:27+16:14
205Alva JohanssonUlricehamns OK28:27+16:14
207Pelle JakobssonEksjö SOK28:46+16:33
208Gustav NilssonAlvesta SOK28:48+16:35
209Cecilia ErikssonOK Milan28:49+16:36
210Ted LindmarkRobertsfors IK28:52+16:39
211Angelina  KrusSvenljunga 28:55+16:42
212Felix LidénMarkbygdens OK29:02+16:49
213Linnea SvanbergLimmared29:03+16:50
214Sofia GustafssonGöteborg majorna OK29:19+17:06
215Max JohanssonBilldal29:26+17:13
216Vilhelm SvarødIdd SPK29:38+17:25
217Loviza KarlssonOK Bävern29:46+17:33
218Filip NilssonMalmö OK29:57+17:44
219Johanna WåhlströmOK Landehof30:04+17:51
220elin claessonGöteborg majorna30:05+17:52
221Alexander BjärbyFrosta OK30:23+18:10
222Anna HallOK Skogsvargarna30:28+18:15
223Erik ArneborgUlricehamns OK30:37+18:24
224Astrid SkantzeIFK Lidingö SOK30:48+18:35
225Svea BergstrandBrattås CK30:53+18:40
226Tindra DavidssonOK Bävern30:54+18:41
227Gaspard WatheletDoauphiné30:59+18:46
228Vera SkantzeIFK Lidingö SOK31:10+18:57
229Hanna NilssonMalmö OK31:20+19:07
230Wilma MannilaStenungsund31:36+19:23
231Blenda SandénOK Södertörn31:37+19:24
232Mio KlassonUlricehamns OK31:54+19:41
233Johannes HolmbergUlricehamns OK31:55+19:42
234Leia KlassonUlricehamns OK32:02+19:49
235Bella ByströmHalmstad32:05+19:52
236Emma Jolly JanssonGuyancourt Orientation 7832:08+19:55
237Ellen MobergFK Göingarna32:27+20:14
238Fabian WästlundOK Tyr33:27+21:14
239Rebecca ErikssonOK Skärmen33:35+21:22
240Sigge RasmussenNyköpings OK33:39+21:26
241Ida PerssonAlvesta SOK33:55+21:42
242Tove-Li SjödenVäxjö34:37+22:24
243Vilmer HagelbergEksjö SOK34:38+22:25
244Tiago MüllerOL Amriswil34:48+22:35
245Agnes HöglundEksjö SOK35:06+22:53
245Hjalmar HolmströmSkogsluffarnas OK35:06+22:53
247Hannes HägglundOK Nolaskogsarna35:15+23:02
248Agnes CahierIK Uven35:51+23:38
249Axel JarlNAIS Orienteringsklubb36:41+24:28
250Emma, ByströmOK Nolaskogsarna37:07+24:54
251Alice FunkeLeksands OK37:14+25:01
252Embla SternöFrölunda OL37:22+25:09
252Thilda BrandbergBrämhult37:22+25:09
254Anton SandinAnnelunds IF37:25+25:12
255Ewald SandinUlricehamn OK37:28+25:15
256Alexander ThulinVästerås SOK37:47+25:34
257Isak StåhlbrandtRasbo IK38:17+26:04
258Linn PalmgrenOK Njudung38:54+26:41
259Hanna Eline EngløkkHaugesund IL Orientering40:08+27:55
260Jakob BrudinIFK Mora OK41:01+28:48
261Ebba RuterOK Älme41:36+29:23
262Amanda SidebyGöteborg-Majorna OK42:00+29:47
263Einar Lundman-StridkvistOK Roslagen42:15+30:02
264Gabriella HaslerSurahammars SOK43:39+31:26
265Per Gustav WedmanVästerbergslagens OL44:36+32:23
266Liu YitongLearnjoy47:00+34:47
267Tan LufeiLearnjoy47:10+34:57
268Johannes DahlbergIK Trenne Ullared47:18+35:05
269Gustav LiljerosTolered-Utby Ol-klubb56:15+44:02
Josefina AndraeOK Vilse 87ej godkänd
Milla SäteriFinlandej godkänd
Kajsa RymanFellingsbro GOIFej godkänd
Nora StåhlHökerum byggej godkänd
Linnéa BjärbyFrosta OKej godkänd
Selma  BriskerudGrue ILej godkänd
Hilma TrofastJönköpings OKej godkänd
Samuel DahlbergIK Trenne Ullaredej godkänd
Majken LindqvistSkogsluffarnas OKej godkänd
Jonathan AlmgrenNAIS Orienteringsklubbej godkänd
Albin AlmgrenNAIS Orienteringsklubbej godkänd
Adam AlmgrenKolmårdens OKej godkänd
Kalle JoonsLeksands OKej godkänd
Johanna JosefssonOK Roxenej godkänd
Sebastian BrodinOK Letstigenej godkänd
August HultmanSol Tranåsej godkänd
Emmie NordströmLessebo OKej godkänd
Agnes BestermanIK Trenne Ullaredej godkänd
Erik PeterssonTolered-Utby Ol-klubbej godkänd
Filippa AnderssonFrosta OKej start
Ingrid BrolinOK Linnéej start
Wiktor EngesAttunda OKej start
Agnes ErlandssonVimmerby OKej start
Ester GranforsOK Landehofej start
Emilia GrybäckSöderhamns OKej start
Samuel JohanssonOK Hammarenej start
Ivar JonssonLånghundra IFej start
Olle LångOK Kåreej start
Alfred OlssonLunds OKej start
Hedda  RoosIFK Göteborgej start
Cecilia SvanbergLimmaredej start
Waldemar TengrothOK Måsenej start
Elin VahlbergLinköpings OKej start
Ludwig WallinFalkenbergs OKej start
Oliver WallinFalkenbergs OKej start
Laura VenhauerOLC Union VIKTRINGej start
Holger WänströmFinspångs SOKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser