Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Event 2011 - Downhill Sprint

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Event 2011 - Downhill Sprint
Arrangörsorganisation: Hestra IF
Datum: lördag 12 november 2011

D16

2 200 m, 67 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Tilda JohanssonOK Orion13:14
2Hanna ÖstenbergHultsfreds OK13:46+0:32
3Aina EdgrenTrollhättans SOK13:58+0:44
4Kajsa HedinHjärnarps GH OL14:20+1:06
5Amanda BlennowFalköpings AIK OK14:29+1:15
6Amanda JohanssonOK Dacke14:44+1:30
7Sofia SjögrenOK Kullingshof15:15+2:01
8Hanna SahlinOK Kåre15:41+2:27
9Elsa WilhelmssonFalköpings AIK OK15:46+2:32
10Josefine KristianssonTrollhättans SOK15:49+2:35
11Elin ClassonOK Orinto15:50+2:36
12Clara MannfolkUlricehamns OK15:58+2:44
13Hanna AspforsStora Tuna OK16:02+2:48
14Sara JosarpFK Friskus-Varberg16:06+2:52
15Ulrika TofteredIF Rigor16:15+3:01
16Jessica NilssonOK Torfinn16:16+3:02
16Moa SvenssonNässjö OK16:16+3:02
18Ebba EkmanLustens OK16:18+3:04
19Felicia FeursteinTormestorps IF16:21+3:07
20Patricia EdgarssonAndrarums IF16:48+3:34
21Caroline LindelöwHärlövs IF16:51+3:37
22Sanna StenholmKils OK17:05+3:51
23Emelie AnderssonHultsfreds OK17:19+4:05
24Sofie AnderssonRyda SK17:41+4:27
25Johanna ÖbergRyda SK17:53+4:39
26Sofia LösethFalköpings AIK OK18:03+4:49
27Lisa WassénVänersborgs SK18:18+5:04
28Sanna SkoogKils OK18:35+5:21
29Moa PetterssonOK Dacke18:36+5:22
30Karin HållHJS-Vansbro OK18:46+5:32
31Hanna BerglundOK Kåre18:47+5:33
32Julia AdolfssonOK Kåre18:49+5:35
33Sofia LiljeqvistStenungsunds OK19:42+6:28
34Hanna LarssonHjobygdens OK20:01+6:47
35Stina NeroMullsjö SOK20:14+7:00
36Hanna DjerfLerums SOK20:17+7:03
37Madeleine GreenSträngnäs-Malmby OL20:27+7:13
38Linn ErikssonRyda SK20:35+7:21
39Lisa JohanssonFK Friskus-Varberg21:04+7:50
40Sofia JohanssonOK Nackhe21:11+7:57
41Linnea HerngrenIF Hagen21:18+8:04
42Ellen SarenmarkLeksands OK21:27+8:13
43Hanna BarkegrenStora Tuna OK21:30+8:16
44Jenny EdgrenTrollhättans SOK21:31+8:17
45Maja EngesLeksands OK21:44+8:30
46Petra OlejnikSOK Viljan21:55+8:41
47Ida JohanssonHjärnarps GH OL22:54+9:40
47Klara PålssonKungälvs OK22:54+9:40
49Amy LundbergUlricehamns OK23:23+10:09
50Sophie NilssonIS Kullen23:44+10:30
51Elin LindbergOK Djerf23:57+10:43
52Elina ArvidssonSäterbygdens OK24:07+10:53
53Linnéa AnderssonBredaryds SOK24:35+11:21
54Anna BjörklundBjursås OK25:36+12:22
55Moa WåhlinOK Skogsfalken26:08+12:54
56Lovisa NilssonTormestorps IF26:25+13:11
57Sara WadmanIFK Moras OK26:33+13:19
58Sofie SvenungssonOK Gipen27:38+14:24
59Ida NordbergOK Tranan27:39+14:25
60Johanna AnderssonLidköpings VSK27:58+14:44
61Maria LundStenungsunds OK28:25+15:11
62Cherie SjöblomFrölunda OL28:37+15:23
63Sofia HelmertzFrölunda OL28:48+15:34
64Nathalie AnderssonSträngnäs-Malmby OL30:38+17:24
65Elin KjellssonFalkenbergs OK31:39+18:25
Anna SkoglundKils OKdiskvalificerad
Kristin HöögOK Kullingshofdiskvalificerad

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser