Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Event 2011 - Downhill Sprint

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Event 2011 - Downhill Sprint
Arrangörsorganisation: Hestra IF
Datum: lördag 12 november 2011

H14

2 080 m, 83 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Anton ForsbergLånghundra IF10:27
2Samuel PlumppuBredareds IF10:46+0:19
3Isac Von KrusenstiernaOK Kåre10:55+0:28
4Jesper SvenskStora Tuna OK11:23+0:56
5Albin LillieströmOK Roxen11:41+1:14
6Loke AgmarkenHalmstad OK12:01+1:34
7Eric JanssonOK Tranan12:34+2:07
8Ivar SörqvistMarkbygdens OK12:48+2:21
9Anders MagnussonOK Landehof12:50+2:23
10Elias Bäcklund-EkvallTrollhättans SOK12:59+2:32
11William JohnssonOK Skogshjortarna13:20+2:53
12Jesper LindströmIK Gandvik13:31+3:04
13Ola AnderssonStigmännen Karlshamns OK13:34+3:07
13Gustav ÖhgrenKarlsbyhedens IK13:34+3:07
15Victor HelgessonHestra IF13:55+3:28
16henning sjökvistStora Tuna OK13:56+3:29
17Tim LundbergMullsjö SOK13:59+3:32
18Robin SvennbergDegerfors OK14:07+3:40
19Emil EngesLeksands OK14:14+3:47
20Rikard HolmströmVästerbergslagens OL14:16+3:49
21Simon OlaussonOK Tranan14:17+3:50
21Olle JosarpFK Friskus-Varberg14:17+3:50
23Ludvig HolmbergOK Tranan14:29+4:02
24Edvin AnderssonVärend GN OL14:43+4:16
25Edvin CarlssonMarkbygdens OK14:49+4:22
26Edvin AlstéusOK Tranan15:28+5:01
27Martin Jellvert BörjesonGöteborg-Majorna OK15:34+5:07
28Jesper HedarEskilstuna OL15:36+5:09
29Albin PerssonOK Tranan15:50+5:23
30Axel JohanssonIK Gandvik16:00+5:33
31Johan LammFrölunda OL16:06+5:39
32Anton KällströmSala OK16:08+5:41
33Isak ÅbergKorsnäs IF OK16:22+5:55
34Jonathan PerssonKarlsbyhedens IK16:23+5:56
35Jakob HöstHjärnarps GH OL16:26+5:59
36Erik SvenssonOK Klyftamo16:45+6:18
37Viktor ÖstergrenVäxjö OK16:46+6:19
38Joel LeanderOK Landehof17:10+6:43
39Emil JohanssonBredareds IF17:21+6:54
39Anton BernevingOK Gipen17:21+6:54
41Lukas DanielssonVästerbergslagens OL17:29+7:02
41Viktor WassénVänersborgs SK17:29+7:02
43Carl PerssonBurseryds IF17:33+7:06
43John GunnarssonSurahammars SOK17:33+7:06
45Axel JutterströmIFK Moras OK17:34+7:07
46Linus OlssonOK Gipen18:06+7:39
47Oskar DahlströmOK Klyftamo19:04+8:37
47Johan HöögOK Kullingshof19:04+8:37
49Markus PetterssonVänersborgs SK19:05+8:38
50Karl Pettersson-PalmLerums SOK19:41+9:14
51Simon WallensteinMariestads FK19:57+9:30
52Karl-Oskar PlahnOK Enen20:24+9:57
53Albert CarlingOK Kåre20:39+10:12
54Simon Andersson TholinOK Enen20:48+10:21
55Fredrik WunderDegerfors OK20:50+10:23
56Carl JungertMariestads FK20:53+10:26
57Johan NilssonDegerfors OK21:00+10:33
58Arvid JernstigVänersborgs SK21:07+10:40
59Simon BernersonOK Enen21:14+10:47
60Adam BrobergIF Rigor21:20+10:53
61Alexander Andersson TholinOK Enen22:35+12:08
62Oskar ErikssonOK Älgen23:02+12:35
63Henrik SparrIFK Moras OK23:51+13:24
64Dennis PerssonAndrarums IF24:21+13:54
65Martin LindelöwHärlövs IF25:34+15:07
66Niclas SparrevikLerums SOK26:27+16:00
67Isak SöderströmSala OK26:47+16:20
68Max WunderDegerfors OK27:03+16:36
69Edvin LinderOK Orinto29:07+18:40
70Filip JohanssonAnderstorps OK29:52+19:25
71Fredrik GrönbergSävedalens AIK31:58+21:31
72Carl AgrellSävedalens AIK32:44+22:17
73Johan KnutssonLerums SOK32:52+22:25
74Jonathan AnderssonMariestads FK34:05+23:38
75Carl StrandbySOK Träff34:28+24:01
76Johan ErkenstålOK Enen36:26+25:59
77Jonatan BjörkLeksands OK37:38+27:11
78Arvid TalpOK Skogsvargarna47:22+36:55
Erik KarlssonOK Orintodiskvalificerad
David GranbomLinköpings OKdiskvalificerad
Jon HjertströmFK Friskus-Varbergdiskvalificerad
Fabian SteenOK Enendiskvalificerad
Lucas JanssonLerums SOKdiskvalificerad

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser