Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Event 2011 - Downhill Sprint

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Event 2011 - Downhill Sprint
Arrangörsorganisation: Hestra IF
Datum: lördag 12 november 2011

D12

2 210 m, 81 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ronja JungåkerKorsnäs IF OK11:35
2Elsa HolmgårdKils OK12:10+0:35
3Klara AskMarkbygdens OK12:13+0:38
4Klara AxelssonMarkbygdens OK12:17+0:42
5Ellen KallerbäckEmmaboda Verda OK12:48+1:13
6Vilma Von KrusenstiernaOK Kåre12:52+1:17
7Isabella LagoGöteborg-Majorna OK12:53+1:18
8Natalie LarssonRyda SK13:02+1:27
9Siri BjörklundTrollhättans SOK13:05+1:30
10Jenny PerersKorsnäs IF OK13:17+1:42
11Johanna Källvik-LeufvénÅmåls OK13:37+2:02
12Linn HimmelmannSjövalla FK13:46+2:11
13Felizia Wikner ZienkiewiczIF Rigor13:48+2:13
14Kajsa AnderssonOK Orion13:51+2:16
15Johanna GuståsLinköpings OK13:59+2:24
16Frida JohanssonOK Djerf14:02+2:27
17Sofie OhlssonÄrla IF14:07+2:32
18Vilma SvantessonHjärnarps GH OL14:08+2:33
19Agnes BobergIF Rigor14:19+2:44
20Hanna MårtenssonOK Skogsstjärnan14:22+2:47
21Sofia KlassonHestra IF14:26+2:51
22Maja GunnarssonLerums SOK14:27+2:52
23Maja WelanderOK Djerf14:30+2:55
24Tuva Carlsson-WallumSävedalens AIK14:38+3:03
25Elin SvenssonOK Älme14:40+3:05
26Elin HermanssonKungälvs OK14:43+3:08
27Alva SellgrenGöteborg-Majorna OK15:04+3:29
28Selma MoqvistLerums SOK15:12+3:37
29Josefine LiljeqvistStenungsunds OK15:17+3:42
30Sofie PerssonHärlövs IF15:19+3:44
31Amanda BergqvistHestra IF15:21+3:46
32Stina LindbergOK Djerf15:46+4:11
33Julia ThuressonBurseryds IF15:50+4:15
34Maja KindlundOK Tranan15:55+4:20
34Emelie SvenssonIF Rigor15:55+4:20
36Sofia ÖstermanVänersborgs SK15:59+4:24
37Ebba HjertbergIK Ymer16:19+4:44
38Madeleine SöderlundLerums SOK16:24+4:49
39Elsa LindeblomIK Omega16:31+4:56
40Heidi ForsOK Grip16:40+5:05
41Elin HållHJS-Vansbro OK16:45+5:10
42Lina JernbergKristinehamns OK16:49+5:14
43Emma BillingHultsfreds OK17:02+5:27
44Ellen AnderssonStigmännen Karlshamns OK17:06+5:31
45Lova KlasérKorsnäs IF OK17:17+5:42
46Elinor DelinFK Åsen17:35+6:00
47Emelie LorénOK Landehof17:41+6:06
48Julia BergdahlSävedalens AIK17:53+6:18
49Nathalie JohnsonLidköpings VSK18:13+6:38
50Maja KarlssonOK Orinto18:23+6:48
51Sofie JosefssonAnderstorps OK18:27+6:52
52Irmalinn NilssonHärlövs IF18:50+7:15
53Cornelia HellqvistLidköpings VSK18:56+7:21
54Julia JohanssonHestra IF19:20+7:45
54Erica OlssonOK Djerf19:20+7:45
56Betty OttossonOK Torfinn19:40+8:05
57Alma LiderudLidköpings VSK19:45+8:10
58Alice SödervallIK Gandvik19:49+8:14
58Märta BlideLerums SOK19:49+8:14
60Fanny SvalinVänersborgs SK20:20+8:45
61Isabelle JohanssonAnderstorps OK20:22+8:47
62Alma JohanssonOK Skogshjortarna20:26+8:51
63Janneke SnijderIK Uven20:37+9:02
64Malin NilssonOK Tranan20:38+9:03
65Emma BernersonOK Enen20:47+9:12
66Hanna ÅsedalUlricehamns OK21:03+9:28
67Julia MarkendahlOK Klyftamo22:00+10:25
68Shanti SöderströmSala OK22:03+10:28
69Lisa SamuelssonIK Ymer22:05+10:30
70Tova MagnussonIF Rigor22:14+10:39
71Elise JosefssonAnderstorps OK22:44+11:09
72Kajsa RaskKungälvs OK23:49+12:14
73Sofi StrömOK Skogsvargarna24:08+12:33
74Katja DalénSala OK24:37+13:02
75Ida LarssonHJS-Vansbro OK28:49+17:14
76Matilda RännareHjobygdens OK32:36+21:01
77Rebecka ÖhrnellOK Grip33:43+22:08
78Emma FranzénLidköpings VSK35:24+23:49
79Ebba Helin AxelssonOK Grip38:29+26:54
80Moa BäckströmIF Rigor39:36+28:01
Anna HagstrandBurseryds IFdiskvalificerad

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser