Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Event 2011 - Downhill Sprint

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Event 2011 - Downhill Sprint
Arrangörsorganisation: Hestra IF
Datum: lördag 12 november 2011

H10

2 150 m, 47 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Emanuel HerberthsonLinköpings OK11:09
1Olof LjunggrenLinköpings OK11:09
3Samuel PihlströmOK Landehof11:57+0:48
4Axel ElmbladBredaryds SOK12:07+0:58
5Per NordholmSävedalens AIK12:22+1:13
6Daniel KnutssonLerums SOK13:17+2:08
7Casper HedarEskilstuna OL13:26+2:17
8Axel ErikssonSkattkärrs IF13:38+2:29
9Johan MårtenssonOK Skogsstjärnan13:55+2:46
10Oscar ThornellSurahammars SOK14:08+2:59
11Anton GunnarssonBredaryds SOK14:11+3:02
12Daniel HolmgrenSävedalens AIK14:22+3:13
13Anton KarlssonMariestads FK14:33+3:24
14Oscar KjellssonFalkenbergs OK14:34+3:25
15Frej AlmOK Enen14:36+3:27
16Erik ThoressonAndrarums IF15:03+3:54
17Lukas LarssonOK Skogshjortarna15:05+3:56
18Gustav ÖstenssonOK Tranan15:09+4:00
19Teodor LundborgHjobygdens OK15:18+4:09
20Tim DalheimerIK Vikings OK15:19+4:10
21Jacob ÖstermanVänersborgs SK15:44+4:35
22Viktor Jellvert BörjesonGöteborg-Majorna OK16:10+5:01
23Gabriel ÖhgrenSävedalens AIK16:22+5:13
24Gustav OhlinOK Tranan16:26+5:17
25Oskar EkmanOK Kullingshof16:35+5:26
26Alexander RoosOK Landehof17:11+6:02
27Axel HermanssonKungälvs OK17:15+6:06
28Måns PerssonAndrarums IF17:43+6:34
29Brian AhlmAndrarums IF17:46+6:37
30Fritjof Aderstedt AlthoffKungälvs OK18:21+7:12
31Erik LarssonÅmåls OK18:39+7:30
31Olle KallerbäckEmmaboda Verda OK18:39+7:30
33Max KärvhagOK Skogsfalken18:55+7:46
34Fabian AnderssonAndrarums IF19:16+8:07
35David ErikmatsSävedalens AIK20:22+9:13
36Hampus AnderssonLidköpings VSK20:46+9:37
37Tor RännareHjobygdens OK22:07+10:58
38Jakob NilssonStigmännen Karlshamns OK22:52+11:43
39Hugo NilssonStigmännen Karlshamns OK23:00+11:51
40Max PerssonOK Skogsfalken23:36+12:27
41Alexander JanssonOK Djerf23:45+12:36
42Stellan GradinAndrarums IF25:20+14:11
43Edvin MånssonVäxjö OK25:43+14:34
44Viktor ArvidssonHjärnarps GH OL27:42+16:33
45Albin Falsen LindqvistOK Klyftamo28:16+17:07
46Nils GybergOK Skogsfalken31:09+20:00
Jesper LagerbergSävedalens AIKdiskvalificerad

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser