Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för 3+3 i Sälen, etapp 2

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: 3+3 i Sälen
Arrangörsorganisation: Malungs OK Skogsmårdarna
Datum: fredag 26 juni 2015 - söndag 28 juni 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Etapp 3Etapp 3 (totalt)

D10

2 030 m, 22 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Moa BergqvistKorsnäs IF OK12:18
2Sandra LingJönköpings OK14:07+1:49
3Sofie HolmerIFK Mora OK15:46+3:28
4Maja AxelssonLerums SOK16:12+3:54
4Ida GeorgssonJönköpings OK16:12+3:54
6Signe ÖgrenKarlsbyhedens IK16:16+3:58
7Hedda BorgströmAvesta OK16:47+4:29
8Maren Aure SkogedalAsker SK17:47+5:29
9Alva ErssonIFK Mora OK17:57+5:39
10Sanna HörnellDomnarvets GOIF18:38+6:20
11Lotta LaitamäkiHämeenlinnan Tarmo18:47+6:29
12Emma AlfredssonOK Tyr18:48+6:30
13Ida KarlssonStorviks IF19:51+7:33
14Tilde BergströmTäby OK20:11+7:53
15Ebba FlodmanOK Hammaren22:19+10:01
16Lova HornlidenUmedalens IF23:09+10:51
17Lova MasapärsMalungs OK Skogsmårdarna23:19+11:01
18Emma MatssonMalungs OK Skogsmårdarna25:46+13:28
19Emma ChristianssonUddevalla OK26:10+13:52
20Linnea HermanssonIFK Mora OK28:41+16:23
21Linn MånssonGöteborg-Majorna OK33:54+21:36
22Anna BryggarGrycksbo IF OK35:22+23:04

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser