Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Lidingö Challenge - Etapp 5

TävlingsinformationVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Lidingö Challenge - Etapp 5
Arrangörsorganisation: IFK Lidingö SOK
Datum: tisdag 26 augusti 2014

Challenge 5 km

38 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Mattias PernebyIFK Lidingö SOK27:57
2Mattias GanslandtIFK Lidingö SOK32:43+4:46
3Hans Liwångklubblös32:46+4:49
4Sixten HillerhagIFK Lidingö SOK32:56+4:59
5Stefan Hållbergklubblös33:37+5:40
6Per SpikLeksands OK35:15+7:18
7Alexandr ManoilovJärfalla OK39:15+11:18
8Per HolmkvistIFK Lidingö SOK39:56+11:59
9Mia LiljaIFK Lidingö SOK42:22+14:25
10Jonas AndreassonIFK Lidingö SOK43:02+15:05
11Axel KierkegaardIFK Lidingö SOK43:19+15:22
12Patrik WendeliusIFK Lidingö SOK44:49+16:52
13Magnus AdeuIFK Lidingö SOK47:23+19:26
14Pia HellgrenOK Södertörn48:01+20:04
15Maria Greenklubblös48:05+20:08
16Per DambergIFK Lidingö SOK49:11+21:14
17Fredrik SerneholtIFK Lidingö SOK50:04+22:07
18Niklas LimnefeltIFK Lidingö SOK50:50+22:53
19Chi-Wei HsiehStockholm Randonneurs55:20+27:23
20Birgitta ThunellIFK Lidingö SOK57:08+29:11
21Anneli WendeliusIFK Lidingö SOK59:22+31:25
22Marie WärnIFK Lidingö SOK59:31+31:34
23Kristina Bergklubblös59:32+31:35
24Elisabeth BengtssonIFK Lidingö SOK59:33+31:36
25Arve GunnarssonIFK Lidingö SOK1:03:14+35:17
26Mats EkenbergIFK Lidingö SOK1:05:30+37:33
27Helene SwartzIFK Lidingö SOK1:06:16+38:19
28Christina PernebyIFK Lidingö SOK1:07:58+40:01
29Linn Liljeqvistklubblös1:16:42+48:45
30Tomas Brobergklubblös1:16:43+48:46
31Gunnel BalckIFK Enskede1:23:57+56:00
32Benjamin Bouvengklubblös1:25:50+57:53
33Carl-Olof Bouvengklubblös1:25:54+57:57
34Eva Forsbomklubblös1:30:22+1:02:25
35Solveig SpångbergIFK Lidingö SOK2:02:21+1:34:24
Stig Cederberg GrönbergIFK Lidingö SOKej godkänd
Karl GrönbergIFK Lidingö SOKej godkänd
Mikael Svartzklubblösej godkänd

Trailsprint 2 km

36 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Willian NilssonIFK Lidingö SOK9:54
2Daniel NilssonFK Studenterna9:56+0:02
3Lisa ThunellIFK Lidingö SOK13:20+3:26
4Oliver Liwångklubblös13:23+3:29
5Sara Gelhaar HermelinIFK Lidingö SOK13:56+4:02
6Pia GelhaarIFK Lidingö SOK14:01+4:07
7Simon HermelinIFK Lidingö SOK14:05+4:11
8Per CederbergIFK Lidingö SOK14:55+5:01
9Simon KierkegaardIFK Lidingö SOK15:14+5:20
9Jonas KierkegaardIFK Lidingö SOK15:14+5:20
11Rebecka RebeckaIFK Lidingö SOK15:52+5:58
12Victor Bengtssonklubblös16:56+7:02
13Ralph Bengtssonklubblös16:57+7:03
14Lars Eric DahlstedtIFK Lidingö SOK17:17+7:23
15Amelie RajanIFK Lidingö SOK18:24+8:30
16Seble Tadesseklubblös18:48+8:54
17Heidi Drivenesklubblös20:43+10:49
18Knut Olav Drivenesklubblös20:51+10:57
19Mårten DahlstedtIFK Lidingö SOK21:17+11:23
20Maja LiljaIFK Lidingö SOK22:08+12:14
21Niklas NordgrenIFK Lidingö SOK22:21+12:27
22Vidar BylinIFK Lidingö SOK22:23+12:29
23Jacob NordgrenIFK Lidingö SOK22:24+12:30
24Susanna BylinIFK Lidingö SOK22:29+12:35
25Sofie DahlstedtIFK Lidingö SOK22:31+12:37
25Signe BylinIFK Lidingö SOK22:31+12:37
27Axel DahlstedtIFK Lidingö SOK23:44+13:50
28Douglas ErikssonIFK Lidingö SOK24:35+14:41
29Caspar ErikssonIFK Lidingö SOK24:50+14:56
30Lucas ÖstbergIFK Lidingö SOK25:34+15:40
31Oscar NordgrenIFK Lidingö SOK25:51+15:57
32Axel LundbergIFK Lidingö SOK26:56+17:02
33Louise ÖstbergIFK Lidingö SOK27:52+17:58
34Curt BalckIFK Lidingö SOK28:11+18:17
35Eise HallnerIFK Lidingö SOK37:44+27:50
36Ebba FrendeliusIFK Lidingö SOK37:59+28:05

Röd bana 4 km

4 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Alexandra Bådenlidklubblös36:55
2Elin JarlemarkIFK Lidingö SOK40:08+3:13
3Hanna Janssonklubblös44:37+7:42
4Mattias GrönbergIFK Lidingö SOK1:11:53+34:58

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser