Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för DM, sprint, Göteborg

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: DM, sprint, Göteborg
Arrangörsorganisation: Tolereds Allmänna IK
Datum: onsdag 3 juni 2015

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | D80 | H80 | U2 | ÖM1 | ÖM3 | ÖM5

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

H12

1 890 m, 21 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Casper SkeppSävedalens AIK11:03
2Arvid SkeppSävedalens AIK11:20+0:17
3Albin LiljenvallTolered-Utby Ol-klubb12:49+1:46
4William SturessonLerums SOK13:15+2:12
5Fritjof Aderstedt AlthoffKungälvs OK13:41+2:38
6Albin NyqvistOK Landehof13:59+2:56
7Arvid PerssonMölndal Outdoor IF14:05+3:02
8Carl ErixonIFK Göteborg14:56+3:53
9Simon BååthSävedalens AIK14:58+3:55
10Victor BeischerIK Uven15:08+4:05
11Lukas GrothKungälvs OK16:30+5:27
12Alfred JohanssonOK Alehof18:04+7:01
13Ebbe HolmqvistSjövalla FK18:25+7:22
14Jakob LundbergTolered-Utby Ol-klubb19:36+8:33
15Hannes EssungerSjövalla FK20:11+9:08
16Johan Wall JungbjerGöteborgs SK20:51+9:48
17Lucas BoströmOK Alehof21:14+10:11
18Arvid PeterssonTolered-Utby Ol-klubb21:52+10:49
19Filip LundbergTolered-Utby Ol-klubb23:21+12:18
20Rasmus ErikssonTolered-Utby Ol-klubb23:29+12:26
21Erik KlerforsFK Herkules42:36+31:33
Lowe HammarFK Herkulesej start
Axel GrimbeckSävedalens AIKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser