Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för DM, sprint, Göteborg

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: DM, sprint, Göteborg
Arrangörsorganisation: Tolereds Allmänna IK
Datum: onsdag 3 juni 2015

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | D80 | H80 | U2 | ÖM1 | ÖM3 | ÖM5

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

U2

1 520 m, 24 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1August Hallgren-WernstedtTolered-Utby Ol-klubb11:33
2Elvis ÅbergTolered-Utby Ol-klubb13:07+1:34
3Olof HenrikssonTolered-Utby Ol-klubb13:54+2:21
4Signe KullanderSävedalens AIK14:08+2:35
5Filippa WinsellKungälvs OK14:35+3:02
6Lisa GunnarssonLerums SOK15:39+4:06
7Harald MartnerFrölunda OL15:47+4:14
8Emil SkeppSävedalens AIK15:51+4:18
9Nelly GrothKungälvs OK17:49+6:16
10Erik SaméusFrölunda OL18:18+6:45
11Alexander FedjeFrölunda OL18:31+6:58
12Hjalmar JohanssonOK Alehof19:37+8:04
13Moa WallströmSävedalens AIK19:54+8:21
14Linus WeihardSävedalens AIK20:32+8:59
15Johan SaméusFrölunda OL21:22+9:49
16Elsa LiljerosTolered-Utby Ol-klubb21:23+9:50
17Andreas LundbergTolered-Utby Ol-klubb21:33+10:00
18Axel RydgrenTolered-Utby Ol-klubb23:08+11:35
19Erik PeterssonTolered-Utby Ol-klubb24:40+13:07
20Mailis HolmqvistSjövalla FK25:43+14:10
21Alva HedinTolered-Utby Ol-klubb31:22+19:49
22Hedvig AugustssonGöteborgs SK33:03+21:30
23Emil AugustssonGöteborgs SK34:06+22:33
William KraftIK Uvenej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser