Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullesprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullesprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 6 juni 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM3 | ÖM6 | ÖM8

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

D12

1 820 m, 58 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Klara SjöströmVästerås SOK9:52
2Elsa SonessonFalköpings AIK OK11:28+1:36
3Erika ÅkessonMarkbygdens OK11:51+1:59
4Malin KindbomIF Hagen12:03+2:11
5Lisa ÅkessonMarkbygdens OK12:11+2:19
6Moa SkoogIF Hagen12:54+3:02
7Klara PerssonHalmstad OK13:11+3:19
8Amanda HallVästerås SOK13:12+3:20
9Maja AhlströmVästerås SOK13:14+3:22
10Moa SteneborgOK Orinto13:32+3:40
11Eira HertinVästerviks OK13:36+3:44
12My VelanderSurahammars SOK14:09+4:17
13Wilma LindqvistIK Gandvik14:16+4:24
14Hanna ÖbergGamleby OK14:25+4:33
15Sofia ElverlindOK Tranan14:59+5:07
16Wilma PetterssonOK Kullingshof15:06+5:14
17Alva SvärdhagenLidköpings VSK15:19+5:27
18Mikaela JohanssonVästerviks OK15:29+5:37
19Elsa LinderOK Hällen15:45+5:53
20Sofie ThornellVästerås SOK15:46+5:54
21Linnea RydlundHässleholms OK15:50+5:58
22Annika KällmanOK Hällen15:53+6:01
23Felicia SahlénVästerås SOK16:00+6:08
24Amanda SjödinOK Tisaren16:11+6:19
25Vera ElfströmOK Orinto16:20+6:28
26Kristina LindgrenVästerås SOK16:24+6:32
27Jonna SandbergKöping-Kolsva OK16:47+6:55
28Vera CarlssonOK Hällen16:54+7:02
29Smilla EisenschmidtTenhults SOK17:12+7:20
30Amanda JohanssonUlricehamns OK17:14+7:22
30Magdalena SalenbäckKristinehamns OK17:14+7:22
32Moa OmholtSkogspojkarnas OK17:51+7:59
33Tess EkstrandHässleholms OK18:21+8:29
34Doris KarlssonOK Tylöskog18:26+8:34
35Vera PetterssonFalköpings AIK OK18:35+8:43
36Erika HolmbergOK Tylöskog18:38+8:46
37Emelie HagmanOK Orinto18:39+8:47
38Maja NordinUlricehamns OK18:49+8:57
39Elsa WalleniusOK Skogsstjärnan19:47+9:55
40Karin AnderssonVästerås SOK20:11+10:19
41Alice AndellTenhults SOK20:22+10:30
41Fanny AnderssonVästerås SOK20:22+10:30
43Anna BackmanLidköpings VSK20:30+10:38
44Ida PeterssonUlricehamns OK20:38+10:46
45Kornelia RådbergKöping-Kolsva OK20:51+10:59
46Josefine LandestigIK Gandvik21:21+11:29
47Maja AxelssonGamleby OK21:59+12:07
48Alma GauffinSödertälje-Nykvarn OF23:03+13:11
49Sofie EhnbergSala OK23:08+13:16
50Ellen ArneborgUlricehamns OK25:06+15:14
51Sophie BrennanSödertälje-Nykvarn OF25:10+15:18
52Hanna ThulinVästerås SOK25:47+15:55
53Isabelle BergmanSala OK25:53+16:01
54Tove ValleriusGamleby OK25:56+16:04
55Alma Hoffstedt SandelinIF Hagen25:57+16:05
56Olivia GrönkvistJönköpings OK26:10+16:18
57Josefin SkoglundSala OK32:47+22:55
Ellen OlovssonGamleby OKej godkänd
Agnes KarlssonRyda SKej start
Tuva LundinHalmstad OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila