Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullesprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullesprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 6 juni 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM3 | ÖM6 | ÖM8

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

H12

1 830 m, 50 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Johan MårtenssonOK Skogsstjärnan9:49
2Anton CarlssonIF Hagen10:22+0:33
3Hugo KindbornOK Hällen11:11+1:22
4Albin HjellströmGränna-Bygdens OK12:03+2:14
5Erik LingJönköpings OK12:07+2:18
6Ivar HelmerssonHässleholms OK12:09+2:20
7Eskil WidehagSundbybergs IK12:12+2:23
8Emil JägstedtHalmstad OK12:15+2:26
9Isak LiljeholmGamleby OK12:48+2:59
10Olle AnderssonOK Skogsstjärnan13:12+3:23
11Emil LarssonOK Tisaren13:28+3:39
12Valter FredrikssonGOIF Tjalve13:33+3:44
13Albin AnderssonOK Torfinn13:46+3:57
14Victor HanssonOK Löftan14:08+4:19
15Ludvig KarlqvistTjällmo-Godegårds OK14:15+4:26
16Viktor SandelinTumba-Mälarhöjden OK14:16+4:27
17Carl PernetunHässleholms OK14:19+4:30
18Felix HolmstenFrämmestads IK14:36+4:47
19Arvid PetterssonGamleby OK14:43+4:54
20Noah AndertoftVästerås SOK15:03+5:14
21Tyrone BedoireSala OK15:17+5:28
22Lucas AhlströmVästerås SOK15:30+5:41
23Joel HolmbergUlricehamns OK15:42+5:53
24Hugo SjödinOK Tisaren15:59+6:10
25Anton PleinerTäby OK16:37+6:48
26Karl HjärtsjöTjällmo-Godegårds OK16:49+7:00
27Pablo MagnussonOK Tor17:01+7:12
28Noel HelmerssonOK Tisaren17:08+7:19
29Alfred HallqvistUlricehamns OK17:38+7:49
29Adam BrangefältVästerås SOK17:38+7:49
31Hugo AuseliusBredaryds SOK18:26+8:37
32Noah PernetunHässleholms OK18:29+8:40
33Hugo BremerMariestads FK18:41+8:52
34Ludvig KarlssonTrollhättans SOK19:09+9:20
35Anton LundOK Skogshjortarna19:26+9:37
36Henrik PetterssonGamleby OK19:33+9:44
37Elias Jeb BergrothVästerås SOK19:40+9:51
38Albin EmmesTenhults SOK20:17+10:28
39David BrennanSödertälje-Nykvarn OF20:38+10:49
40Alexander AhlsénSödertälje-Nykvarn OF23:15+13:26
41Jonahan JohanssonHalmstad OK23:34+13:45
42Gustav NorbergOK Hällen24:18+14:29
43Lucas EfraimssonUlricehamns OK25:54+16:05
44Albin GenbergUlricehamns OK26:11+16:22
45Albin JägstedtHalmstad OK26:25+16:36
46Joel SidemyrHässleholms OK31:24+21:35
47Sylvester RydénGamleby OK47:07+37:18
Oskar DahlinIK Gandvikej godkänd
Emil SöderbergTjällmo-Godegårds OKej godkänd
Emanuel ZitkaUlricehamns OKej godkänd
Alfred ErdeliusIF Rigorej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila