Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullesprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullesprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 6 juni 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM3 | ÖM6 | ÖM8

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

D10

1 430 m, 33 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Sara OhlinOK Tranan10:31
2Sandra LingJönköpings OK10:43+0:12
3Lovisa BorgSödertälje-Nykvarn OF10:55+0:24
4Elvira BjörnbergVästerås SOK11:18+0:47
5Sofia TunessonSkogspojkarnas OK11:21+0:50
6Tuva ÖstangårdGamleby OK11:22+0:51
7Audrey HanssonFrölunda OL11:27+0:56
8Maja NymanVänersborgs SK12:03+1:32
9Stina BygdénSödertälje-Nykvarn OF12:25+1:54
10Emilia ElverlindOK Tranan12:52+2:21
11Love EklundOK Tylöskog13:06+2:35
12Vilma ThulinVästerås SOK13:45+3:14
13Smilla AndertoftVästerås SOK14:05+3:34
14Maja FalkSundbybergs IK14:14+3:43
15Clara SvenssonHässleholms OK14:17+3:46
16Elsa GustafssonOK Tylöskog15:10+4:39
17Kajsa HallVästerås SOK15:12+4:41
18Nova SahlénVästerås SOK15:31+5:00
19Kajsa ElfströmOK Orinto15:34+5:03
20Hanna SkarstedtTenhults SOK16:28+5:57
21Ella LiwellSödertälje-Nykvarn OF18:25+7:54
22Linnea EhnbergSala OK18:27+7:56
23Alva SkoogVästerås SOK18:39+8:08
24Agnes HertzTenhults SOK19:26+8:55
25Sofie EttlingSkogspojkarnas OK20:03+9:32
26Towa LaagenLidköpings VSK20:44+10:13
27Alva KarlssonMariestads FK22:46+12:15
28Linn EnbomVänersborgs SK22:50+12:19
29Elsa KyhlbergTenhults SOK24:30+13:59
30Molly EliassonOK Hällen25:00+14:29
31Lovisa BjörnbergVästerås SOK27:06+16:35
32Vera Hoffstedt SandelinIF Hagen31:15+20:44
Maya SteneborgOK Orintoutgått
Elin SvärdhagenLidköpings VSKej start
Elsa SödervallIK Gandvikej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila