Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullesprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullesprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 6 juni 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM3 | ÖM6 | ÖM8

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

U1

1 360 m, 41 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Isak LarssonOK Tisaren11:12
2Isak SandelinTumba-Mälarhöjden OK11:59+0:47
3Gabriel EkströmHalmstad OK12:37+1:25
4Ebba HjärtsjöTjällmo-Godegårds OK12:39+1:27
5Elin PalmVästerås SOK13:05+1:53
6Axel GustavssonOK Tylöskog13:18+2:06
7Jonathan HagmanOK Orinto13:37+2:25
8Alva JohanssonUlricehamns OK14:00+2:48
9Isac PeterssonUlricehamns OK14:17+3:05
10Victor JanssonTenhults SOK14:36+3:24
11Hugo JanssonTenhults SOK14:44+3:32
12Emma PerssonHalmstad OK14:48+3:36
13Botvid SimonssonSundbybergs IK15:00+3:48
14Elof RothHjobygdens OK15:07+3:55
15Jonah StenilsOK Hällen15:16+4:04
16Melvin JohanssonOK Hällen15:31+4:19
17Oskar ZitkaUlricehamns OK15:48+4:36
18Emma JohanssonHalmstad OK16:04+4:52
19Erik VerhagenOK Orinto16:14+5:02
20Lukas EiderbäckOK Hällen16:15+5:03
21Erik ArneborgUlricehamns OK16:21+5:09
22Emil LingJönköpings OK16:31+5:19
23Olof HertinVästerviks OK16:37+5:25
24Isak EiderbäckOK Hällen16:50+5:38
25Emil ÖbergOK Hällen16:53+5:41
26Olle HedströmTenhults SOK16:58+5:46
27Erik KindlundOK Tranan16:59+5:47
28Hampus SahlénIF Hagen17:01+5:49
29Jacob HolmbergUlricehamns OK17:05+5:53
30Elsa BremerMariestads FK17:20+6:08
31Fanny SegerMariestads FK17:25+6:13
32Hugo ZetterbergVästerås SOK18:26+7:14
33Tea BremerMariestads FK19:58+8:46
34Vilma RingHalmstad OK20:25+9:13
35Agnes AnderssonVästerås SOK21:40+10:28
36Filip AnderssonVästerås SOK21:56+10:44
37Ebba MattssonTenhults SOK22:18+11:06
38Castor RådbergKöping-Kolsva OK22:37+11:25
39My AnderssonOK Orinto24:24+13:12
40Isak HertzTenhults SOK26:32+15:20
41Ella PetterssonOK Kullingshof36:36+25:24
Elias BengtssonOK Orintoej start
Mattias ReulOK Orintoej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila