Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullesprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullesprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 6 juni 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM3 | ÖM6 | ÖM8

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

U2

1 500 m, 31 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Moa FranzénLidköpings VSK10:15
2Sixten SlagbrandVästerås SOK12:35+2:20
3Jenny JanssonTenhults SOK13:29+3:14
4Edvin FredrikssonGOIF Tjalve13:42+3:27
5Selma AbrahamssonHalmstad OK13:43+3:28
6Selma HedströmTenhults SOK14:34+4:19
7Tim TörnevadSala OK15:16+5:01
8Lisa AnderssonSkogspojkarnas OK16:36+6:21
8Olle NordinUlricehamns OK16:36+6:21
10Alva GrönkvistJönköpings OK16:58+6:43
11Eskil SöderlundUlricehamns OK17:52+7:37
12Ville WikströmHalmstad OK18:00+7:45
13Benjamin ReulOK Orinto18:10+7:55
13Anna VerhagenOK Orinto18:10+7:55
15Albin EfraimssonUlricehamns OK18:24+8:09
16Wilhelm LindbergHässleholms OK18:57+8:42
17Agnes KarlssonMariestads FK19:48+9:33
18Tilda SkarstedtTenhults SOK21:00+10:45
19Wila FahlstedtSkogspojkarnas OK21:01+10:46
20Andrea EnbomVänersborgs SK21:05+10:50
21Vilma JohanssonOK Hällen22:17+12:02
22Leonard HertelendyTenhults SOK23:00+12:45
23Agnes OlovssonGamleby OK23:38+13:23
24Emma FlorinTenhults SOK24:32+14:17
25Anton FlorinTenhults SOK25:47+15:32
26Molly EisenschmidtTenhults SOK25:48+15:33
27Filippa SegerMariestads FK28:10+17:55
28Kajsa AnderssonMariestads FK28:14+17:59
29Albin AhlströmVästerås SOK29:13+18:58
30Alice EttlingSkogspojkarnas OK33:23+23:08
Arvid HedenlundTäby OKej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila