Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullesprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullesprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 6 juni 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM3 | ÖM6 | ÖM8

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

Öppen motion 3

1 720 m, 39 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Karl-Anton KarlssonUlricehamns OK12:03
2Mattias LindbergHässleholms OK12:49+0:46
3Mats JohanssonOK Hällen14:00+1:57
4Kajsa NordinUlricehamns OK14:46+2:43
5Åsa PetterssonOK Kullingshof14:48+2:45
6Peter-Paul GaudenzHalmstad OK14:57+2:54
7Sofia HagmanOK Orinto14:59+2:56
8Åsa DöscherGOIF Tjalve15:53+3:50
9Lisa HeldtSödertälje-Nykvarn OF16:11+4:08
10Anna BergOK Grip16:14+4:11
11Karin MårtenssonOK Skogsstjärnan17:06+5:03
12Ludvig PernetunHässleholms OK18:02+5:59
13Susanna KarlssonOK Tylöskog19:08+7:05
14Mårten AnderssonSkogspojkarnas OK19:15+7:12
15Maria Wallin JohanssonOK Skogshjortarna19:39+7:36
16Eva HagrotTäby OK19:48+7:45
17Åsa ErlandssonHässleholms OK19:49+7:46
18Tea ErlandssonHässleholms OK19:50+7:47
19Ayan LingJönköpings OK20:19+8:16
20Karin SandqvistVästerås SOK21:22+9:19
21Helena SteneborgOK Orinto22:26+10:23
22Maria PernetunHässleholms OK22:28+10:25
23Karin Andersson (Nyström)IF Hagen22:49+10:46
24Kerstin LarssonOK Skogshjortarna22:53+10:50
25Pernilla EklundOK Tylöskog25:03+13:00
26Malva TattiOK Älgen25:08+13:05
26Smilla HöökOK Älgen25:08+13:05
28Liz BrennanSödertälje-Nykvarn OF25:10+13:07
29Carita EhnbergSala OK25:17+13:14
30Magnus StrömUlricehamns OK25:32+13:29
31Edvin LarssonVänersborgs SK26:02+13:59
32Helen SidemyrHässleholms OK26:23+14:20
33Jonathan LindqvistIK Gandvik29:06+17:03
34Björn SkogVästerås SOK30:57+18:54
35Elsa LindhSala OK32:04+20:01
36Ebba ModinSala OK37:35+25:32
36Elisabeth GehlinSala OK37:35+25:32
Henrik FranssonOK Orintoej godkänd
Veronika EkstrandHässleholms OKej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila