Officiell resultatlista för Park Tour Värmland (PTV) - Deltävling 2

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Park Tour Värmland (PTV) - Deltävling 2
Arrangörsorganisation: OK Älgen
Datum: tisdag 15 maj 2018

Klasser: Visa alla | H-Lång | D-Lång | H-Kort | D-Kort | HD12/Prova på

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

Upp till 12/Prova på

1 610 m, 46 startande
PlacNamnOrganisationTidDiffR
1Ivar WikströmOK Tyr12:47
2Albin RansjöOK Tyr13:38+0:51
3Elias JosefssonVästvärmlands OK13:58+1:11
4Matteo MobergOK Tyr14:44+1:57
5Hugo StåhlOK Tyr15:12+2:25
6Jonatan EmmesjöOK Älgen15:40+2:53
7Stina  SmederödKils OK15:56+3:09
8Mira KarlströmOK Tyr16:11+3:24
9Gilbert KarlströmOK Tyr16:27+3:40
10Axel NordqvistOK Tyr17:18+4:31
11Joel HolmgårdKils OK17:27+4:40
12William LundqvistOK Tyr20:07+7:20Ladda ner rutt i gpx-format
13Maja JosefssonVästvärmlands OK20:24+7:37
14Christoffer EmmesjöOK Älgen20:26+7:39
15Gösta WirénOK Tyr21:21+8:34
15Edith BergenfurSkattkärrs SOK21:21+8:34
17Emil ForsgrenOK Tyr21:49+9:02
18Carl EdlingOK Älgen22:13+9:26
19Alva RööhsSkattkärrs SOK22:52+10:05
20Lilly BergenfurSkattkärrs SOK23:15+10:28
21Jadwiga BubholzOK Tyr23:27+10:40
22Nils Gälterstad LufOK Tyr23:30+10:43
23Alvar EklindOK Tyr23:47+11:00
24Ruben BubholzOK Tyr23:51+11:04
25Emil PetterssonOK Tyr24:04+11:17
26Birger KarlströmOK Tyr24:58+12:11
27Bure Niss-JonssonOK Tyr25:23+12:36
28Melvin JörlénOK Tyr25:28+12:41
29Dino GöranssonOK Tyr25:32+12:45
30Robin GullqvistVästvärmlands OK26:54+14:07
31Tindra BlomkvistSkattkärrs SOK27:03+14:16
32Vincent LjungbergOK Tyr27:06+14:19
33Ella NybergSkattkärrs SOK27:10+14:23
34Vilma NilssonOK Tyr27:19+14:32
35Emil NilssonOK Tyr28:33+15:46
36Elin EdlingOK Älgen29:48+17:01
37Emma AirimanOK Älgen29:54+17:07
38Martin EdekransOK Tyr31:12+18:25
39Ellen BjörklundOK Tyr31:59+19:12
40Monika BubholzOK Tyr32:56+20:09
41Livia BubholzOK Tyr32:57+20:10
42Ebba AronsonOK Tyr39:37+26:50
43Axel AronsonOK Tyr39:57+27:10
44Julia SkoglundOK Tyr40:45+27:58
45Isabelle SkoglundOK Tyr40:48+28:01
Irma ErikssonOK Tyrej godkänd
Wilma JonssonOK Tyrej start
Axel LindbladOK Djerfej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!