Officiell resultatlista för KSK-sprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: KSK-sprinten
Arrangörsorganisation: Kinnaströms SK
Datum: söndag 13 oktober 2019

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

U2

1 260 m, 11 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Amanda MelanderLerums SOK13:04
2Sixten WingKinnaströms SK18:45+5:41
3Jonathan RingströmRydboholms SK18:52+5:48
4Rasmus WannhedenOK Landehof23:40+10:36
5Edith WingrenMarkbygdens OK23:44+10:40
6Ida WannhedenOK Landehof24:04+11:00
7Linus MagnussonLidköpings VSK27:59+14:55
8Emelie MagnussonLidköpings VSK28:00+14:56
9Linnéa HolmMarkbygdens OK31:33+18:29
10Vanja Hagnestål LundeniusMarkbygdens OK31:35+18:31
11Lilly WingrenMarkbygdens OK37:44+24:40

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!