Officiell resultatlista för HSOK Nybörjartävling

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: HSOK Nybörjartävling
Arrangörsorganisation: Helsingborgs SOK
Datum: torsdag 4 april 2019

Helsingborgs SOK

33 startande
PlacNamnKlassTidDiff
1Elsa WGrön Lång (6)17:00
1Vincent FrohmGrön Kort (13)9:55
1Philip EgerstedtVit (14)17:22
2Vidar BrandtsfridhGrön Kort (13)10:45+0:50
2Jonathan RubinGrön Lång (6)18:10+1:10
2Frans AVit (14)19:17+1:55
3Sanna Grön Lång (6)19:51+2:51
3Malte JohanssonVit (14)20:50+3:28
3Alma Idvall StuartGrön Kort (13)11:34+1:39
4Felix Nisses-GagnérGrön Lång (6)20:28+3:28
4Oskar RanbroVit (14)21:25+4:03
4Hilja TegnerGrön Kort (13)11:50+1:55
5Theo LindgrenGrön Lång (6)25:39+8:39
5Hannes LindströmVit (14)21:26+4:04
5Theodor TegnerGrön Kort (13)14:16+4:21
6Scilla AlmGrön Lång (6)30:19+13:19
6Gustav FalkenströmGrön Kort (13)15:13+5:18
6Signe RanbroVit (14)26:11+8:49
7Vincent LazarevicGrön Kort (13)15:33+5:38
7Maja KylmäVit (14)28:10+10:48
8Oscar LindhéGrön Kort (13)15:53+5:58
8Signe DavidsonVit (14)31:08+13:46
9Embla PVit (14)32:11+14:49
9Alexander LazarevicGrön Kort (13)17:28+7:33
10Frej BGrön Kort (13)20:05+10:10
10Vilgot BeringVit (14)38:37+21:15
11Jon OGrön Kort (13)22:54+12:59
11Erik LindhéVit (14)38:47+21:25
12Lowe PalmertzVit (14)40:39+23:17
12Agnes BrandtsfridhGrön Kort (13)23:15+13:20
13Sixten AlmGrön Kort (13)35:07+25:12
13Ammi OrrhedeVit (14)44:44+27:22
14Emma OlssonVit (14)44:46+27:24
Elsa AnderssonGrön Kort (13)ej start
Benjamin LGrön Kort (13)ej start
Liv PalmertzGrön Kort (13)ej start
Simon Grön Lång (6)ej start
Noel EkdahlGrön Lång (6)ej start
Jonathan HGrön Lång (6)ej start
Linus LindgrenVit (14)ej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!