Officiell resultatlista för 4-klubbsmatch no 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: 4-klubbsmatch no 1
Arrangörsorganisation: OK Måsen
Datum: tisdag 7 maj 2019

Nivå 1 pojkar

1 630 m, 29 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Elias ÖbergOK Hällen12:12
2Lukas ÖbergOK Hällen12:52+0:40
3Theo AleniusNyköpings OK13:36+1:24
4Algot LindstenNyköpings OK13:38+1:26
5Hjalmar ErikssonOK Måsen13:53+1:41
6Teodor BjerkeNyköpings OK15:23+3:11
7Love Andersson CarlénOK Måsen15:48+3:36
8Axel StridTrosabygdens OK15:57+3:45
9Algot StenssonNyköpings OK15:59+3:47
10Cesar Regner EdhagerNyköpings OK16:00+3:48
11Mattias EllmarkNyköpings OK16:36+4:24
12Gunnar VibergOK Måsen17:15+5:03
13Leo HolmquistNyköpings OK17:36+5:24
14Love KnutssonTrosabygdens OK18:01+5:49
15Love SeimyrTrosabygdens OK18:20+6:08
16Ingemar CarlborgOK Måsen19:32+7:20
17Vidar ErikssonOK Måsen20:02+7:50
18Buster NordinOK Hällen21:51+9:39
19Alfred BehmNyköpings OK22:30+10:18
20Knut KjellströmerNyköpings OK23:06+10:54
21Ludwig TengkvistTrosabygdens OK23:11+10:59
22Ivar StridTrosabygdens OK23:15+11:03
23Isak KarlssonNyköpings OK23:39+11:27
24William TengkvistTrosabygdens OK23:46+11:34
25Harald HamiltonNyköpings OK24:00+11:48
26Elis GöranssonOK Måsen25:33+13:21
27Ludvig HolmgrenOK Måsen25:50+13:38
28Teo KlefbohmOK Måsen27:02+14:50
29Arvin ZeinowOK Hällen28:25+16:13
Noah MuhrbeckTrosabygdens OKej start
Sam BergNyköpings OKej start
Sixten BlomqvistNyköpings OKej start
Alvar CarneckNyköpings OKej start
Anton TengnerNyköpings OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!