Officiell resultatlista för O-Ringen Borås 2015, etapp 2

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Borås 2015
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 19 juli 2015 - fredag 24 juli 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Elitsprint/MTB-O 1Elitsprint/MTB-O 1 (totalt)Etapp 3/MTB-O 2Etapp 3/MTB-O 2 (totalt)Etapp 4/MTB-O 3Etapp 4/MTB-O 3 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

H10

2 400 m, 179 startande
PlacNamnOrganisationTidDiffR
1Niels DalgaardKolding OK13:09
2Isak EskilssonIK Hakarpspojkarna13:13+0:04
3Olle RingiOK Kåre13:14+0:05
4Odin EkNyköpings OK13:15+0:06
5Elias TellsénOK Roxen14:40+1:31
6Rasmus BerglundRingerike OL14:56+1:47
7Karl Aderstedt AlthoffKungälvs OK14:58+1:49
8Max ÖsterbergGustavsbergs OK15:02+1:53
9Ivan MartemyanovLytkarino15:13+2:04
10Ilian VannierCSLG Melun15:19+2:10
11Marcus LammFrölunda OL15:44+2:35
12Tim LundbergOK Renen15:54+2:45
13Wilmer SelinFK Göingarna15:59+2:50
14Arvid ErikssonOK Tyr16:03+2:54
15Svante SelinFK Göingarna16:14+3:05
16Jens FochsenWaxholms OK16:22+3:13
17Fabian AlinderSjövalla FK16:25+3:16
18Corsin MüllerOLG Galgenen16:30+3:21
19Anton JonssonOK Tyr16:40+3:31
20August EkingeOK Motala16:42+3:33
21Marcus GrunderJärfälla OK16:57+3:48
22Casper GunnarssonOK Lindéna16:58+3:49
23Liam HogedalVänersborgs SK17:05+3:56
24Linus NilssonOK Österåker17:11+4:02
25Axel RystedtSödertälje-Nykvarn OF17:14+4:05
26Olle MalmKFUM Örebro OK17:20+4:11
27Liam WingstedtHalden SK17:25+4:16
28Hugo JaremalmVallentuna-Össeby OL17:27+4:18
29Wilhelm KarmetunOK Njudung17:45+4:36
30Nils SwartzOK Orion18:01+4:52
31Dante RangertKungälvs OK18:04+4:55
32Sixten LindqvistSkogsluffarnas OK18:07+4:58
33Edvin OckbornTrollhättans SOK18:09+5:00
34Axel KylbornAlmby IK18:13+5:04
34Jakob NordströmSigtuna OK18:13+5:04
36Måns BergqvistGarphyttans IF18:15+5:06
37Alfred SjödinOK Tisaren18:16+5:07
38Niklas ErlandssonOK Södertörn18:17+5:08
39Hampus KarlssonStorviks IF18:19+5:10
40Jonathan Birk NielsenAalborg OK18:20+5:11
41Nils Arvid WedmanVästerbergslagens OL18:30+5:21
42Rasmus DoeringGarphyttans IF18:32+5:23
43Noel Persson-FerreraSkarpnäcks OL18:40+5:31
44Olle DalinOK Kåre18:41+5:32
45Elias NyqvistOK Landehof18:42+5:33
46Lukas HambäckLånghundra IF18:47+5:38
46Lavio MüllerOLG Galgenen18:47+5:38
48Erik EkbergTrollhättans SOK18:50+5:41
49Hjalmar AxelssonFK Göingarna18:57+5:48
50Arvid JohanssonOK Djerf18:58+5:49
51Emil LingJönköpings OK19:00+5:51
52Erik NederheimHaninge SOK19:05+5:56
53Elis HanssonIF Thor19:06+5:57
54Julius WiklundFalköpings AIK OK19:07+5:58
55Anton JohanssonSOK Aneby19:08+5:59
55Axel NilssonGarphyttans IF19:08+5:59
57Wille SöderqvistOK Kåre19:12+6:03
58Hugo HedströmOK Bävern19:18+6:09
59Simon WesthMullsjö SOK19:19+6:10
60Ture LiljaRonneby OK19:26+6:17
61Olle WallmanVästerbergslagens OL19:32+6:23
62Christoffer Vang BobachAalborg OK19:40+6:31
63Wilhelm TengrothOK Måsen19:49+6:40
64Simon StridhSkogsluffarnas OK19:53+6:44
65Albin ÅslundOK Linné19:54+6:45
66Arvid JonforsenHallstahammars OK19:57+6:48
67Arvid Algers OmholtSkogspojkarnas OK19:58+6:49
68Herman FunkquistIF Hansa-Hoburg20:02+6:53
69August GörasLeksands OK20:07+6:58
70Albin MöllerbergValbo AIF20:17+7:08
70Melker SundOK Hammaren20:17+7:08
72Juho MalmiHelsingin Suunnistajat20:20+7:11
72Åke FalkenströmSkogsluffarnas OK20:20+7:11
74Emil RingRonneby OK20:24+7:15
75Olle PetersénOK Njudung20:33+7:24
76Dennis BjurstedtSurahammars SOK20:37+7:28
77Isak LemurellSjövalla FK20:46+7:37
78Isak LarssonOK Tisaren20:49+7:40
79Erik PalmVästerås SOK20:50+7:41
80Isak HolmgårdKils OK20:51+7:42
81Axel BrattOK Orion20:53+7:44
82Olle SandbergOK Älvsjö-Örby20:54+7:45
83Arvid IngvarssonOK Renen20:58+7:49
84Axel AnderssonOK Skogsstjärnan21:07+7:58
85Albert BrohedeOK Älgen21:11+8:02
86Olle HallnerOckelbo OK21:20+8:11
87Albin SvenssonFK Herkules21:33+8:24
88Elias LjungdellTäby OK21:41+8:32
88Gabriel ÖrtstamFellingsbro GOIF21:41+8:32
90Alf Petter LynumFreidig21:42+8:33
91Darío Díaz FernándezMalarruta21:43+8:34
92Viktor BerndtssonFrölunda OL21:47+8:38
93Viktor JonhedKFUM Örebro OK21:50+8:41
94Tuukka TolkkinenSotkamon Jymy21:54+8:45
95Martin ErikssonAnnebergs GIF22:01+8:52
96Robin HelmerssonOK Tisaren22:08+8:59
97Carl GlivesonRonneby OK22:09+9:00
98Aron BromanLänna IF22:13+9:04
99Daniel KraftAlmby IK22:15+9:06Ladda ner rutt i gpx-format
99Edvard PelanderOK Djerf22:15+9:06
101Oscar ÅslundOK Linné22:17+9:08
102Albin KlaseniusKFUM Örebro OK22:22+9:13
103Carl ÖbergGamleby OK22:24+9:15
104Jacob OlssonOckelbo OK22:25+9:16
105Axel ErikssonStora Tuna OK22:33+9:24
105Linus BååthSävedalens AIK22:33+9:24
107Elouan ChevreuxGivry Sport Orientation22:37+9:28
108Aurel GloorOLG Pfaeffikon22:40+9:31
109Felix LindOK Älgen22:47+9:38
110oscar hallqvistVänersborgs SK22:49+9:40
111Mattias SamuelssonNAIS Orienteringsklubb22:57+9:48
112Albin BoellIFK Göteborg23:00+9:51
113Filip HanssonOK Löftan23:02+9:53
114Karl ForsgrenVästerbergslagens OL23:03+9:54
115Elias LauriFK Herkules23:07+9:58
116Robin AnderssonTrollhättans SOK23:18+10:09
117Axel VibergRyda SK23:26+10:17
118Wille VernströmRonneby OK23:39+10:30
119Marcus HällmanOK Tyr23:45+10:36
120Joar BäckmanFrösö IF23:58+10:49
121Hugo BergenfurIK Vikings OK24:27+11:18
121Sebastian GunnarssonMalungs OK Skogsmårdarna24:27+11:18
123Lukas ErdalenIFK Göteborg24:36+11:27
124Walter SöderqvistOK Kåre24:48+11:39
124Albin PaulssonOK Löftan24:48+11:39
126Adam NeroNässjö OK24:55+11:46
127David RothamelTolered-Utby Ol-klubb25:06+11:57
128Lucas SöderbergGävle OK25:24+12:15
129Emil SeldénIF Rigor25:29+12:20
130Jacob LiljeGävle OK25:33+12:24
131Malte SöderlundKarlsbyhedens IK25:49+12:40
132Timothy VlachSKOB Bruntal25:57+12:48
133Hugo EkströmOK Älgen25:58+12:49
133Gustav GranströmNAIS Orienteringsklubb25:58+12:49
135Simon GrahnIK Uven26:02+12:53
136Paul SteinerOLG Rymenzburg26:13+13:04
137Mattias KillmeyVittjärvs IK26:15+13:06
138Hugo BjörkhammerBjörkfors GOIF26:40+13:31
139Björn RönnestrandFrösö IF26:47+13:38
140Oscar KjellmanLinköpings OK26:58+13:49
141Hugo ThoressonAndrarums IF27:06+13:57
142Olle SynnermarkSkogsluffarnas OK27:09+14:00
143Casper TuressonHärlövs IF27:19+14:10
144Malte AlbinssonOK Österåker27:50+14:41
145Samuel RingströmOK Landehof27:54+14:45
146Stefan ZoellyOLG Stäfa27:56+14:47
147Isak BjörkOK Hammaren27:57+14:48
148Rasmus HedarOK Tor28:01+14:52
149Eirik WathneSandnes IL (Rogaland)28:03+14:54
150Wilmer RexSundsvalls OK28:07+14:58
151Elias ThunbergOK Vivill28:10+15:01
152Cazper NilssonAndrarums IF28:13+15:04
153Vidar MoldinSödertälje-Nykvarn OF28:27+15:18
154Linus AlinderSjövalla FK29:37+16:28
155Theodor HolmströmSkogsluffarnas OK30:02+16:53
156Melker WaldfeltFinspångs SOK30:03+16:54
157Nils JohanssonVästvärmlands OK30:55+17:46
158Albin JemthIF Thor31:15+18:06
159Valter DrejmoOK Landehof31:46+18:37
160Ivan MolchanovMoscow MSU32:30+19:21
161Axel KyhlbergTenhults SOK32:42+19:33
162Arvid SjödinGustavsbergs OK33:01+19:52
163Anton KarlssonFK Finn33:12+20:03
164Nils MelénTrollhättans SOK33:55+20:46
165Albin TagessonFK Finn33:58+20:49
166Sebastian LindblomGustavsbergs OK34:56+21:47
167Jon WikströmHästveda OK36:01+22:52
168Isac WadmanIFK Mora OK36:33+23:24
169Adrian WidmarkUmeå OK37:49+24:40
170Emil AnderssonLunds OK38:46+25:37
171Edvin SanderSkåneslättens OL39:46+26:37
172Oscar AnderssonOK Tyr41:35+28:26
173Joel MasapärsMalungs OK Skogsmårdarna44:43+31:34
174Elias NilssonAndrarums IF47:04+33:55
175Viggo AhlmAndrarums IF48:21+35:12
176Olle KullmanOK Alehof1:03:13+50:04
Joel FinndahlIK Hakarpspojkarnaej godkänd
Hugo MartinssonFK Finnej godkänd
Olof MusslinderNyköpings OKej godkänd
Simon MagnerfeltFalköpings AIK OKej start
Hugo BergquistSödertälje-Nykvarn OFej start
Simon CorneliussonOK Löftanej start
Dupuy CélestinCorrèze COej start
Johan AnderssonIK Gandvikej start
Felix JohanssonOK Alehofej start
Love BylundIF Thorej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!