Officiell resultatlista för O-Ringen Borås 2015, etapp 3/MTB-O 2

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Borås 2015
Arrangörsorganisation: O-Ringen
Datum: söndag 19 juli 2015 - fredag 24 juli 2015

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)Elitsprint/MTB-O 1Elitsprint/MTB-O 1 (totalt)Etapp 3/MTB-O 2Etapp 3/MTB-O 2 (totalt)Etapp 4/MTB-O 3Etapp 4/MTB-O 3 (totalt)Etapp 5Etapp 5 (totalt)

U1

1 870 m, 283 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ville IsoniemiOK Trian12:16
2Herman Øen PaulsrudIL Koll12:20+0:04
3Jonatan HaglundIFK Hedemora OK12:23+0:07
4Vilmer HylénOK Kåre12:31+0:15
5Eirik Skytteren FurubergGrue IL12:46+0:30
6Anttijussi KarjalainenSuunta Jyväskylä12:47+0:31
7Gustav och Oskar BringleGEorgia orienteering club12:58+0:42
8Emil SkeppSävedalens AIK13:29+1:13
9Maja MasesStora Tuna OK13:51+1:35
10Viktor ÖstbergStora Tuna OK14:02+1:46
10Nils NeuenschwanderOLG Thun14:02+1:46
12Erik BerglundEksjö SOK14:08+1:52
13Gustav FranssonEmmaboda Verda OK14:23+2:07
14Hilma DalinOK Kåre14:24+2:08
15Lina UllerKils OK14:29+2:13
16Miriam GustafssonTrosabygdens OK14:30+2:14
17Samuel DahlbergIK Trenne Ullared14:34+2:18
18Ville LindskogOK Älme14:35+2:19
19Emil DalgaardKolding OK14:36+2:20
20Filip GummessonNybro OK14:37+2:21
21Alfons WesterberghRasbo IK14:40+2:24
22Alice FagerströmIFK Göteborg14:42+2:26
23Erik PeterssonTolered-Utby Ol-klubb14:48+2:32
24Alex AnderssonSundsvalls OK14:51+2:35
25Torstein RøthingHaugesund IL Orientering14:53+2:37
26Elsa HallOK Bävern15:04+2:48
27Herman PetterssonSävedalens AIK15:05+2:49
28Tim FreiOLG Dachsen15:10+2:54
29Øyvind Haga NesseHaugesund IL Orientering15:11+2:55
30Oscar ForngrenVallentuna-Össeby OL15:12+2:56
31Judit WennblomHagaby GOIF15:32+3:16
32Danilo MobergOK Tyr15:34+3:18
33Emil EngströmOK Renen15:35+3:19
34Alvin NordgrenHestra IF15:37+3:21
35Nils BéguinANCO-Neuchâtel15:39+3:23
36Albin FranzénOK Södertörn15:40+3:24
36Arvid TrofastTjällmo-Godegårds OK15:40+3:24
36Karl KullbergBjörkfors GOIF15:40+3:24
39Hans BräuerUSV Jena15:54+3:38
40Alfred ClaessonJönköpings OK16:08+3:52
41Tilda MalmströmGOIF Tjalve16:14+3:58
42Melker CarlssonKFUM Örebro OK16:18+4:02
43Oskar KaipeOK Kåre16:19+4:03
44Malte LandforsLustens OK16:20+4:04
45Zebastian NohaveOK Orion16:24+4:08
46Laura VenhauerOLC Union VIKTRING16:27+4:11
47Linn WennbergSkellefteå OK16:29+4:13
48Emma PerssonHalmstad OK16:38+4:22
49Amanda MörkforsJärfälla OK16:42+4:26
50Freya TrynerSYO16:43+4:27
51David CarlssonIK Trenne Ullared16:44+4:28
52Malte BrandströmOK Skogsstjärnan16:46+4:30
53Felicia PerssonHelsingborgs SOK16:56+4:40
54Viggo LindgrenOK Kåre16:57+4:41
55Eric FridénOK Gränsen16:58+4:42
56Elias PerssonHelsingborgs SOK16:59+4:43
57Sophie NyfelerOLG Thun17:03+4:47
58Alve LundbergArvidsjaurs OK17:09+4:53
59Johan DalgaardKolding OK17:13+4:57
59Lova MasapärsMalungs OK Skogsmårdarna17:13+4:57
61Alvin LundgrenVäxjö OK17:14+4:58
62Ruben ArenanderSkarpnäcks OL17:18+5:02
63Leah Sophie ØstgårdHamar OK17:20+5:04
63Kalle JoonsLeksands OK17:20+5:04
65Elias KronmarFK Vittus17:22+5:06
66Isak ElesEmmaboda Verda OK17:23+5:07
67Bella ByströmHalmstad17:24+5:08
68Alfred DahlinKovlands IF17:28+5:12
69Nils LennartsonUlricehamns OK17:31+5:15
70Elma MagnellKatrineholms OK17:33+5:17
71Holger WänströmFinspångs SOK17:41+5:25
72Simon JonhedKFUM Örebro OK17:42+5:26
73Elin VahlbergLinköpings OK17:44+5:28
74Erik GustafssonDegerfors OK17:45+5:29
75Gustav RexOK Landehof17:47+5:31
76Lova WilénLeksands OK17:48+5:32
76Oskar LundquistOK Ravinen17:48+5:32
78Elin LarssonDalsjöfors17:57+5:41
79Emily PlockLBV Phönix Lübeck17:58+5:42
80Elliot JägstedtHalmstad OK17:59+5:43
80Edvin LennartsonUlricehamns OK17:59+5:43
82Lucas De BoussardIFK Enskede18:02+5:46
83Mille LangerOK Roxen18:03+5:47
84Johanna JosefssonOK Roxen18:08+5:52
85Leo KristianssonHJS-Vansbro OK18:16+6:00
86Synne Kvittum NytrøenTynset IF18:18+6:02
87Otis Richardsson 18:20+6:04
87Nelly lassasLeksands OK18:20+6:04
89Albert SandgrenTolered-Utby Ol-klubb18:22+6:06
90Alva HagelbergEksjö SOK18:23+6:07
91Matilda HedbergTumba-Mälarhöjden OK18:26+6:10
92Andy GranforsIF Rigor18:32+6:16
93Rickard JemthIF Thor18:34+6:18
94Felicia RööhsSkattkärrs SOK18:39+6:23
95Jessica SvärdIF Thor18:51+6:35
95Hugo CorneliussonOK Löftan18:51+6:35
97Max GustafssonKFUM Örebro OK18:55+6:39
98Linus LindénVäxjö OK18:58+6:42
99Noah JaremalmVallentuna-Össeby OL19:00+6:44
100Gabriel HogedalVänersborgs SK19:05+6:49
101Hedvig GrahnIFK Göteborg19:07+6:51
102Elliott RehnGränna-Bygdens OK19:12+6:56
103Gustav NilssonOK Tyr19:14+6:58
104Blenda LenasSkogsluffarnas OK19:19+7:03
105Matteo MobergOK Tyr19:22+7:06
106Erik HøjsgaardDomnarvets GOIF19:25+7:09
107Milla SäteriFinland19:34+7:18
108Hannah LandegrenHestra IF19:46+7:30
108Gaspard WatheletDoauphiné19:46+7:30
110Mio ErikssonOK Milan19:50+7:34
111Elias JosefssonVästvärmlands OK19:54+7:38
112Moa KleistBoxholm-Mjölby OL19:55+7:39
113Mira Bjørnbekk-DalsrudVang OL19:59+7:43
114Johanna KleistBoxholm-Mjölby OL20:06+7:50
115Olle SaleskogRonneby OK20:08+7:52
116Jonatan PeterssonAlvesta SOK20:15+7:59
117Cecilia ErikssonOK Milan20:16+8:00
118Alica KurkinenHestra IF20:19+8:03
119Emma WikströmHästveda OK20:20+8:04
120Vidar EkdalaKungälvs OK20:26+8:10
121Gustav NilssonAlvesta SOK20:28+8:12
122Måns PerssonEksjö SOK20:31+8:15
123Evald SandinUlricehamns OK20:39+8:23
124Hampus SahlénIF Hagen20:40+8:24
125Henning FalkenströmSkogsluffarnas OK20:43+8:27
126Johanna WåhlströmOK Landehof20:48+8:32
127Olivia SvenssonFK Åsen20:49+8:33
128Oliver WallinFalkenbergs OK20:52+8:36
129Malte BlomgrenVästvärmlands OK21:03+8:47
130Sara RoosOK Linné21:04+8:48
131Anton HedströmSöders-Tyresö21:07+8:51
132Olle LångOK Kåre21:11+8:55
133Ellen HedinOK Linné21:18+9:02
134Hilma EkströmStenungsunds OK21:20+9:04
135Elliot LjungdellTäby OK21:21+9:05
136Emma LindénOK Bävern21:27+9:11
137Amanda StroppGävle OK21:29+9:13
138Ella LindmarkRobertsfors IK21:30+9:14
139Matilda NynäsOK Botnia21:31+9:15
140Filip HåkanssonUddevalla OK21:41+9:25
141Molly WirefeldtNybro OK21:42+9:26
142Josefin StroppGävle OK21:46+9:30
143Astrid JacobsonOK Tor21:58+9:42
144Emmie NordströmLessebo OK22:01+9:45
144Rasmus WärnNAIS Orienteringsklubb22:01+9:45
146Oskar ZitkaUlricehamns OK22:06+9:50
147Signe KullmanOK Alehof22:10+9:54
148Ebba LövgärdOK Alehof22:14+9:58
149Joel HolmgårdKils OK22:18+10:02
150Emma SeguraKFUM Örebro OK22:26+10:10
151Alice FunkeLeksands OK22:36+10:20
152Ingela GlueOK Skärmen22:39+10:23
152Hilma TrofastJönköpings OK22:39+10:23
154Kajsa RymanFellingsbro GOIF22:41+10:25
155Axel SparrmanOK Linné22:43+10:27
156Rebecca ErikssonOK Skärmen22:48+10:32
156Olle VidmanLesjöfors SK22:48+10:32
158Theo RistoOK Linné22:49+10:33
159Anton HenricssonOK Tyr23:00+10:44
160Vidar FritzsonUlricehamns OK23:03+10:47
161Tilde LennartssonNässjö OK23:05+10:49
161Emma AnderssonOK Virdarna23:05+10:49
163Nils NyquistEmmaboda Verda OK23:07+10:51
163Jacob HolmbergUlricehamns OK23:07+10:51
163Edwin WedinNAIS Orienteringsklubb23:07+10:51
166Josefin BergOK Ravinen23:12+10:56
167Freja BylanderKarlsbyhedens IK23:16+11:00
167Lotten CarlénBromma-Vällingby SOK23:16+11:00
169Albin ThunbergOK Vivill23:24+11:08
170Noah OlssonStigsökarna23:30+11:14
171Erik ArneborgUlricehamns OK23:32+11:16
172Kaspar SandelinTolered-Utby Ol-klubb23:37+11:21
173David NybergSnättringe SK23:40+11:24
174Love KarlssonAlvesta SOK23:42+11:26
175Tindra DavidssonOK Bävern23:47+11:31
176Sara KuttiHagaby GOIF23:51+11:35
177Ludwig WallinFalkenbergs OK23:54+11:38
178Elias StenbackaVaasan Suunnistajat ry23:57+11:41
179Sandi EhrencronaIFK Göteborg23:59+11:43
180Signe ForsbergSkogslöparna24:04+11:48
181Alva GawellIFK Enskede24:07+11:51
182Elias TingstorpHammarby IF OF24:08+11:52
183Theo FredmanOK Skogshjortarna24:10+11:54
184Julia PlawskiOK Roxen24:19+12:03
185David ErdalenIFK Göteborg24:21+12:05
186Marie Haga NesseHaugesund IL Orientering24:23+12:07
186Loviza KarlssonOK Bävern24:23+12:07
188William KraftIK Uven24:28+12:12
189Alfred OlssonLunds OK24:30+12:14
190Gustav NorbergStora Tuna OK24:37+12:21
191Hugo AldénOK Roxen24:41+12:25
192Sebastian BrodinOK Letstigen24:52+12:36
193Klara NorénUlricehamns OK24:53+12:37
194Agnes GustafssonVästerbergslagens OL24:56+12:40
195Hjalmar HolmströmSkogsluffarnas OK24:57+12:41
196Gustav NyströmOK Ravinen25:00+12:44
197elin claessonGöteborg majorna25:15+12:59
198Olof HertinVästerviks OK25:17+13:01
199Gustav FranssonAlvesta SOK25:21+13:05
200Emma LindgrenNAIS Orienteringsklubb25:31+13:15
201Tove JakobssonEksjö SOK25:34+13:18
201Benjamin KlemmingKalmar OK25:34+13:18
203Pelle JakobssonEksjö SOK25:39+13:23
204Blenda SandénOK Södertörn25:44+13:28
205Vilmer HagelbergEksjö SOK25:50+13:34
206Jonathan AlmgrenNAIS Orienteringsklubb25:55+13:39
207Albin AlmgrenNAIS Orienteringsklubb25:58+13:42
208Lauri HenrichOLG Siegerland25:59+13:43
209Maja BerglundEksjö SOK26:02+13:46
210Linn KennedyGöteborg26:07+13:51
211ELLA KennedyGöteborg26:15+13:59
212Siri RehnGränna-Bygdens OK26:17+14:01
213Elin KarlssonKovlands IF26:42+14:26
214Sonia Jolly JanssonGuyancourt Orientation 7826:51+14:35
215Nils KallinGarphyttans IF26:55+14:39
216Wiktor EngesAttunda OK26:57+14:41
217Corinne KyllergårdBorås27:02+14:46
218Clara PerssonOK Gränsen27:19+15:03
219Alexander BjärbyFrosta OK27:41+15:25
220Julia RexfeltFalkenbergs OK27:57+15:41
221Arvid Carlsonsävedalens aik28:11+15:55
222Clemens SandelinTolered-Utby Ol-klubb28:24+16:08
223Ida PerssonAlvesta SOK28:45+16:29
224Klara PalmFK Boken29:01+16:45
225Agnes HöglundEksjö SOK29:21+17:05
226Linnea NilssonOK Landehof29:42+17:26
227Bogdan YutkinOMEGA MOSCOW29:45+17:29
228Emil SkytterenGrue IL29:47+17:31
229Eric UnemanOK Alehof29:56+17:40
230Olof NyquistEmmaboda Verda OK29:59+17:43
231Svea BergstrandBrattås CK30:17+18:01
232Wilma MannilaStenungsund30:34+18:18
233Ingemar WestfeldtIF Thor30:39+18:23
234Sofia MarkströmOK Renen30:43+18:27
235Ted LindmarkRobertsfors IK31:16+19:00
236Hedvig EliassonOK Orinto31:17+19:01
237Hugo NyströmOK Ravinen31:35+19:19
238Filip NilssonMalmö OK31:49+19:33
239Hanna NilssonMalmö OK31:50+19:34
240Hanna Eline EngløkkHaugesund IL Orientering31:52+19:36
241Lukas ErikssonUmeå OK32:09+19:53
241Samuel JohanssonOK Hammaren32:09+19:53
243Kim VassalliASCO Lugano32:52+20:36
244Isak StåhlbrandtRasbo IK32:54+20:38
245Erika JanssonSödertälje-Nykvarn OF33:00+20:44
246Vera SkantzeIFK Lidingö SOK33:12+20:56
247Astrid SkantzeIFK Lidingö SOK33:23+21:07
248Majken LindqvistSkogsluffarnas OK33:27+21:11
249Emma Jolly JanssonGuyancourt Orientation 7834:32+22:16
250Thea GeliusSnättringe SK34:40+22:24
251Belinda KurkinenHestra IF35:19+23:03
252Sara WåhlströmOK Landehof35:30+23:14
253Celina KurkinenHestra IF35:34+23:18
254Jakob BrudinIFK Mora OK35:52+23:36
255Amanda JerkstrandTolered-Utby OL36:10+23:54
256Alexander ThulinVästerås SOK36:12+23:56
257Vilhelm SvarødIdd SPK36:21+24:05
258Linn PalmgrenOK Njudung36:56+24:40
259Tiago MüllerOL Amriswil37:06+24:50
260Emma, ByströmOK Nolaskogsarna37:29+25:13
261Ebba RuterOK Älme37:45+25:29
262Viktoria EdeboHärnösands OK39:10+26:54
263Tan LufeiLearnjoy40:14+27:58
263Liu YitongLearnjoy40:14+27:58
265Gustav LiljerosTolered-Utby Ol-klubb40:48+28:32
266Gabriella HaslerSurahammars SOK43:51+31:35
267Embla SternöFrölunda OL44:50+32:34
268Linnéa BjärbyFrosta OK45:11+32:55
268Filippa AnderssonFrosta OK45:11+32:55
270Ingrid BrolinOK Linné45:16+33:00
271Per Gustav WedmanVästerbergslagens OL45:48+33:32
272Johannes DahlbergIK Trenne Ullared47:08+34:52
273Thilda BrandbergBrämhult50:46+38:30
274Agnes CahierIK Uven51:03+38:47
275Maja IrestigSkarpnäcks OL54:52+42:36
276Maya LundbergOK Renen55:44+43:28
Linton BryngelssonTullinge SKej godkänd
Waldemar TengrothOK Måsenej godkänd
Anton GrönbergUlricehamns OKej godkänd
Victor GrönbergUlricehamns OKej godkänd
Viggo NäsmanLerums SOKej godkänd
Pontus LindquistLånghundra IFej godkänd
Martin NybergSnättringe SKej godkänd
Oda Strandlie EngerGjø-Vard OLej start
Agnes ErlandssonVimmerby OKej start
Ester GranforsOK Landehofej start
Emilia GrybäckSöderhamns OKej start
Hannes HägglundOK Nolaskogsarnaej start
Axel JarlNAIS Orienteringsklubbej start
Ivar JonssonLånghundra IFej start
Agnes PaulssonOK Löftanej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!