Swedish Orienteering Federation

Posts in Felsökning > Felmeddelande (timeout) vd uppladdning av startlista från OLA 5.0.9-1 och OLA5.0.10

  • Henrik Bengtsson
    Saturday 21 April 2012 at 10:08

    Vi har för tillfälligt väldigt hög belastning på maskinen vilket gör att dessa timeouts slår till. Vi arbetar på att uppgradera maskinparken så att dessa problem försvinner.

  • Hans Westman
    Saturday 21 April 2012 at 9:41

    För att komma runt problement tog jag bort starttiderna och försökte igen. Fick samma fel men vid koltroll verkar de ha kommit in (om något saknas är dock svårt att se). Verkar alltstå vara någon typ av bugg?

  • Yngve Malmlöf
    Saturday 21 April 2012 at 4:11

    Jag försöker ladda upp en ny startlista med efteranmälda. Samma svar. Ser att någon har efteranmält sig 2 ggr. Får ej bort denne så antalet är olika i den nedladdade filen. Kan detta var orsaken eller är det ett systemfel?

  • Hans Westman
    Saturday 21 April 2012 at 1:29

    Jag får timeout när jag försöker ladda upp ny startlista från OLA 5.0.9-1 till tävlingen 2690 (Aleträffen). Samma sak händer om jag först exporterar och sedan manuellt väljer att ladda upp startlistan i Eventor. Jag har även provat med OLA 5.0.10 ifall det skulle vara något fel på den exporterade XML-filen. Är det någon som vet om detta är ett känt problem och hur man kommer runt detta problem?

    Felet:
    "Uppladdningen misslyckades. Kontrollera att filen är en giltig IOF xml-fil. Felmeddelande: The operation has timed out"

Advertisements

Bagheera