Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för KOK:s Sommarquattro, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: KOK:s Sommarquattro, etapp 1
Arrangörsorganisation: Kristinehamns OK
Datum: söndag 19 juni 2016

Bana 1

1 400 m, 16 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Danilo MobergOK Tyr8:24
2Edvard PelanderOK Djerf9:18+0:54
3Linus FredrikssonOK Amne9:51+1:27
4Matteo MobergOK Tyr10:52+2:28
5Alfred NybergSkattkärrs SOK11:49+3:25
5Elin BomanSkattkärrs SOK11:49+3:25
7Lotta MobergOK Tyr13:19+4:55
8Joel HolmgårdKils OK14:28+6:04
9Joline PetriOK Djerf15:36+7:12
10Ella NybergSkattkärrs SOK17:42+9:18
11Sofie FredrikssonOK Amne18:30+10:06
12Thea KarlssonOK Amne19:20+10:56
13Julia GyldenlöveOK Amne20:19+11:55
14Lin PelanderOK Djerf24:00+15:36
15Miriam StrömbergOK Djerf24:55+16:31
16Malin HelmerssonOK Skogsvargarna31:00+22:36

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser