Svenska Orienteringsförbundet

Nyheter i Eventor

Planerat driftstopp för Eventor (2019-11-05)

En uppgradering av Eventors servermiljö är planerad till kl.10.00-11.00 torsdagen den 7 november. Under den tiden kommer inte Eventor att vara åtkomligt.


Arrangörer av värdetävlingar sökes! (2019-07-05)

Svenska Orienteringsförbundet söker arrangörer av värdetävlingar, läs mer under "Information till arrangörer" till höger.


Senaste nytt om felet i Sportidents kontrollenheter (2019-06-14)

Sedan tidigare är det känt att en stämpling i Sportidents kontrollenheter inte alltid registreras i stämpelbrickan, trots att enheten piper och blinkar. Ännu finns ingen lösning på problemet, men SOFT för en dialog med Sportident.

Enligt regelverket är ni som arrangörer inte är skyldiga att vidta åtgärder då en stämpling saknas i brickan, men givet att felet i systemet nu är känt är SOFT:s rekommendation att kontrollera aktuella enheter i misstänkta fall. Det kan göras efter tävlingen då alla enheter ändå behöver plockas in.

Läs mer

Information till arrangörer

Arrangörer av värdetävlingar sökes! (2019-07-05)

Svenska Orienteringsförbundet önskar fortfarande få in både intresseanmälningar och ansökningar för SM-tävlingar i orienteringslöpning från 2022 och 2023 och från övriga grenar från 2020 och framåt.

För Swedish League 2021 (orienteringslöpning) söker vi arrangörer för en helg med tävlingar under våren och en helg med avslutningstävlingar under hösten.

- Arrangörer sökes till SM i alla våra fyra grenar

- Ansök om att arrangera Swedish League


Framtida utveckling i Eventor och nyligen infört (2019-03-29)

Mycket nytt är på gång att införas i Eventor, men mycket har också införts det senaste året.

Läs mer

Information till deltagare

Framtida utveckling och nyligen infört (2019-03-29)

Mycket nytt är på gång att införas i Eventor, men mycket har också införts det senaste året.

Läs mer

Produkter och tjänster

Svenska Orienteringsförbundet tillhandahåller ett antal produkter och tjänster som kan nås här nedan eller via 3x3-punktersikonen längst upp till höger på sidan.

Annonser