Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Hemma hos 2019-2020

Anmälan är stängd.

Aktivitet Hemma hos 2019-2020
Arrangör IFK Enskede
Information

Här anmäler du vilka datum som du vill arrangera Hemma-Hos-träning under vintern 2019-2020. Klicka på "anmäl" uppe till vänster. Kontrollera i listan längre ner på sidan så att inte datumet är valt av någon annan.

Alla som deltar bör också ansvara för minst ett tillfälle. Observera att anmälan gäller att arrangera, inte att delta. Deltagande meddelas lämpligen till arrangör via sociala medier eller IRL.

Hemma-hos träningar är öppna för ungdomar och juniorer födda 2005 och senare.

Ditt uppdrag som arrangör är att lägga en bana antingen delvis i skog eller bara på gator och fixa kartor. Antingen genom en vänlig förälder eller i klubblokalen på torsdagen veckan innan. Dessutom ska duschmöjlighet erbjudas för ca 10 ungdomar samt en matig kvällsfika, åtminstone mackor och mjölk eller annan dryck.

Banorna läggs lämpligen i Purple Pen (http://purplepen.golde.org/). Det finns lathundar (http://www.svenskorientering.se/globalassets/varmlands-orienteringsforbund-skolprojekt/dokument/lathund-purple-pen.pdf) och videor (googla). Som karta kan man antingen använda OpenOrienteringMap (https://oomap.co.uk) eller få en kartfil av mig.

Lägg gärna med gaffling, slingor eller fjärilar för att alla inte ska springa i klump. Banlängd kan vara bra att ha några alternativ ca 5 - 10 km.

Träningen startar kl 18 och avslutas kl 21. Tänk på att det är skola och träning dagen efter.

På de datum som Mila Stockholm by Night arrangeras så har MSBN företräde, dvs dessa datum arrangeras ingen Hemma-Hos-träning.

Kontaktperson Anders Björklund
Antal anmälda deltagare 7

Anmälningar

Namn Ange vilket datum du vill ansvara. Kontrollera först att datumet är ledigt.
Pontus Axell 4/12
22/1
Gustav Björklund 6/11
18/12
4/3
Klas Bränström 20/11
5/2
Nils Forsberg Rundström 27/11
29/1
Per Forsberg
Hannes Lindqvist 19/2
Henrik Lundfors 8/1

Annonser

Bagheera