Swedish Orienteering Federation

Activity: GOF's sommarläger 2020

Registration is closed.

Activity GOF's sommarläger 2020
Organiser Göteborgs OF
Information

Då vi inte kan genomföra ett ordinarie sommarläger i år p.g.a. de restriktioner som gäller med anledning av Corona-pandemin, erbjuds det istället ett alternativt upplägg i form av dagläger i mindre grupper.

Starta sommarlovet med tre dagar fyllda av kul orienteringsövningar och aktiviteter tillsammans med andra orienterande 11 och 12-åringar (födda 2008 och 2009) från distriktet. Vi håller till i Skatås under de tre dagar som lägret pågår och deltagarna kommer att vara indelade i grupper som körs parallellt men åtskilda, med ca 25 deltagare/grupp. Vi kommer att vara utomhus hela tiden, men varje grupp har en hemvist som man utgår ifrån där man kan ställa in väska och gå på toaletten. Lägerdagarna pågår kl. 9-16, sista dagen 9-16:30.

Det finns inga krav på förkunskaper, men vi ser gärna att barnen känner sig trygga med att kunna springa vit bana själva (motsvarande HD10). För att det ska bli bra för alla behöver barnen naturligtvis själva vara intresserade och tycka att orienteringsläger är roligt.

Gruppindelningen kommer att göras så att man har sällskap av klubbkompisar, men är man många från samma klubb så delas man upp mellan grupperna. Vid anmälan i Eventor finns möjlighet att lämna önskemål om en kompis. 

Genom anmälan godkänner man samtidigt att bilder kan publiceras på t.ex. GOFs hemsida och sociala medier. Om någon inte accepterar detta måste det meddelas per mail i god tid innan lägret.

Sista dag för anmälan är den 20 maj.

Inbjudan länk till inbjudan...

Lägeravgift: Se inbjudan 

Försäkring
Det är varje förälders skyldighet att tillse att barn som anmäls till lägret är försäkrade antingen genom en personlig försäkring eller en klubbförsäkring.

Frågor
Generella frågor kring anmälan:                   Carina Sturesson
Praktiska frågor kring lägerdagarna:            Lägerchef Johan Grahn  
               
Varmt välkomna med er anmälan!

Registration deadline Wednesday 20 May 2020 at 23:59
Start time Monday 15 June 2020 at 9:00
Number of registrations 90
You need to be logged in to view the registrations.

Advertisements

Skåne OF
Orienteringsmagasinet 1 kr