Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Ramsölägret Ö-Ringen 29-31 juli

Aktivitet Ramsölägret Ö-Ringen 29-31 juli
Arrangör OK Orion
Information

O-Ringen är inställt, men som ni kunde läsa redan 1 april så tänker vi köra Ö-Ringen istället. Årets Ramsöläger förlängs till två övernattningar med extra mycket bad och roligheter. Och så kör vi lite O-Ringentema på det med aktiviteter både på ön, på fastlandet och i vattnet. Onsdag-fredag 29-31 juli har vi vårt roliga läger på ön Ramsö utanför Nättraby.

Lägret är i första hand för barn och ungdomar. Men föräldrar och andra vuxna får gärna hänga på också. Det blir tre dagar med bad, lekar, lite orientering och allmän avkoppling. 

Ramsö är en idyll och en helt öde ö som vi har för oss själva. Ja, så när ett gäng snälla får och lamm.


Om du inte kan vara med under hela lägret så kan du kanske vara med en liten stund. Vi kör snabbt över med båten för att hämta och lämna folk. 

Samling 
Vi samlas vid Sjuhalla brygga onsdag kl. 13.00. Därifrån åker vi båt 100 meter innan vi är ute på ön. Till Sjuhalla är det skyltat från Nättraby centrum. Lägret slutar på fredag eftermiddag och vi är hemma ungefär kl. 15.00. Ta med flytväst om ni har, annars får ni låna av oss. 

Boende 
På grund av Corona uppmanar vi så många som möjligt att bo i egna tält. Men vi har också militärtält där det finns möjlighet att bo. Men där kommer vi maximera antalet som får bo i varje tält.

Ta med er sovsäck och liggunderlag. Ta även med badkläder, regnkläder, ombyteskläder, tandborste och annat sånt som behövs på läger. 

Mat 
Vi fixar all mat tillsammans. Ni behöver inte ta med er någonting. 

Kostnad 
Lägret är gratis för alla. Både barn och vuxna. 

Besök 
Föräldrar och syskon får gärna vara med på lägret även om de inte är medlemmar. Det går också bra att komma dit och hälsa på när som helst. Ring till någon av oss ledare så kommer vi snabbt och hämtar er med båten. 

Anmälan 
Via Eventor om du har inloggning dit. Annars gör du det till Johan Swartz, 0721-824330, johan.swartz.orion@gmail.com. Anmäl er senast den 28 juli. 

Anmälningsstopp tisdag 28 juli 2020 klockan 23:59
Kontaktperson Johan Swartz
Antal anmälda deltagare 9

Anmälningar

Namn Övernattning Kommentarer Övriga personer som inte finns i Eventor
Emil Albinsson Plats i militärtält Ev eget täly
Axel Bratt Plats i militärtält
Ella Bratt Ingen övernattning Återkommer med övernattning.
Vegis, men Cissi kan hjälpa till här.
Anders Leopold Eget tält
Erik Leopold Plats i militärtält Tål inte druva, citron, apelsin, citrus, ananas, päron.
Selma Leopold Eget tält
Johan Swartz Eget tält
Lisa Swartz Eget tält
Nils Swartz Eget tält

Annonser