Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Årsfesten Online 5 december

Aktivitet Årsfesten Online 5 december
Arrangör OK Orion
Information

Att trycka in 150 personer i Folkets hus känns inte som en bra idé i år. Men hemma i ditt vardagsrum får du ju vara hur mycket du vill. Så istället för en vanlig årsfest och en vanlig revy kommer vi i år att köra ”Årsfesten Online”.

Lördagen den 5 december klockan 18.00 drar sändningen igång. Då kommer att bjudas på en revy som du aldrig har sett den innan. Det blir nyproducerade sketcher och nummer som vi spelar in i miljöer där vi inte är bundna till Folkets hus lilla scen. Detta varvas med en del gamla klassiker som man bara längtat efter att få se i repris.

Sen blir det välkomstdrink, förrätt, varmrätt, dessert och kanske rent av lite dans. Precis som vanligt alltså, men med den lilla skillnaden att du får fixa det själv. Inför årsfesten kommer du att få mer instruktioner och recept på saker som ni kan laga om ni vill uppleva gemenskap även kring maten.

Ni väljer själva hur ni vill uppleva årsfesten. Ensamma eller tillsammans med några kompisar. Men roligast blir om ni anstränger er lite, klär upp er och lägger ner lite extra möda på matlagningen. Då blir det en kväll du sent ska glömma.

Festen är i första hand för samma målgrupp som vanligt. Men kanske öppnar detta upp möjligheten för ytterligare någon Orionsupporter i förskingringen att vara med. Ni anmäler er som vanligt på Eventor eller till Thommy Mattisson, 070-2885713.

Till de som anmäler sig kommer vi sedan att skicka ut instruktioner hur ni kommer åt sändningen. Vi kommer att ta ut en avgift för alla vuxna som kollar på sändningen på 100 kronor. Pengarna kommer att gå till extra roliga saker i OK Orion och ni swishar till Johan Swartz, 0721824330.

Titta gärna på våra klipp från tidigare revyer på Youtube

Välkommen!

Anmälningsstopp tisdag 1 december 2020 klockan 23:59
Starttid lördag 5 december 2020 klockan 18:00
Kontaktperson Thommy Mattisson
Antal anmälda deltagare 26

Anmälningar

Namn Övriga (ej med i Eventor)
Emily Arvmyren
Mattias Arvmyren
Britt Engström
Frida Engström
Karl-Axel Engström
Mattias Engström
Per-Ivan Engström
Eva Håkansson
Magnus Håkansson
Sven Håkansson
Ylva Håkansson
Anders Leopold
Barbro Leopold
Magnus Leuenberger
Maria Leuenberger
Ann-Helen Linnersjö
Björn Linnersjö
Paula Mattisson
Thommy Mattisson Stig och Britt Gustafsson
Bo Månsson Ann-Louise Månsson
Emelia Olausson
Tom Olausson
Anders Sundelin
Katarina Sundelin
Johan Swartz
Lena Swartz

Annonser

Mila