Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: GOF:s sommarläger 2021 21-23 juni, Skatås

Anmälan är stängd.

Aktivitet GOF:s sommarläger 2021 21-23 juni, Skatås
Arrangör Göteborgs OF
Information

Då vi inte kan genomföra ett ordinarie sommarläger med övernattning i år p.g.a de restriktioner som gäller med anledning av Corona-pandemin, erbjuder vi istället ett alternativt upplägg i form av dagläger, likt det som arrangerades 2020.

Få en härlig start på sommaren med tre dagar fyllda av roliga orienteringsövningar och aktiviteter tillsammans med andra orienterande 11 och 12-åringar (födda 2009 och 2010) från distriktet. Vi håller till i Skatås under de tre dagar som lägret pågar och deltagarna kommer vara indelade i grupper som körs parallellt. Vi kommer att vara utomhus hela tiden, men varje grupp har en hemvist som man utgår ifrån där det går att ställa in väskan och gå på toaletten. Lägerdagarna pågår kl. 9-16, sista dagen 9-16:30.

Det finns inga specifika krav på förkunskaper, men vi ser gärna att barnen känner sig trygga med att kunna springa en vit bana på egen hand. För att det bli bra för alla behöver barnen naturligtvis själva vara intresserade och tycka att orienteringsläger är roligt.

Gruppindelningen kommer att göras så att man har sällskap av klubbkompisar, men är det många barn från samma klubb så delas de upp mellan grupperna. Vid anmälan i Eventor finns möjlighet att lämna önskemål om en kompis. 

Genom anmälan godkänner man samtidigt att bilder kan publiceras på t ex GOF:s hemsida och sociala medier. Om någon inte accepterar detta måste det meddelas per mail i god tid innan lägret.

Sista dag för anmälan är den 20 maj. Max antal deltagare är 100. Överskrider antal anmälda 100 så kommer de sist anmälda att hamna på reservlistan. Vid ev. återbud kommer reserver att tilldelas plats i turordning.

Lägeravgift: 850 kr

Lägeravgiften kommer bli 850kr och inkluderar lunch och mellanmål. Avgiften faktureras respektive klubb i efterhand.

Vid återbud gäller följande: återbud före 7 juni 50% tillbaka, återbud vid sjukdom före lägerstart, 50% tillbaka

Försäkring
Det är varje förälders skyldighet att tillse att barn som anmäls till lägret är försäkrade antingen genom en personlig försäkring eller en klubbförsäkring.

INBJUDAN

PM

Grupplista för GOF's sommarläger 2021

Frågor
Generella frågor kring anmälan:                 Andreas Persson
Praktiska frågor kring lägerdagarna:           Lägerchef Johan Grahn  
               
Varmt välkomna med er anmälan!

Anmälningsstopp torsdag 20 maj 2021 klockan 23:59
Starttid måndag 21 juni 2021 klockan 9:00
Antal anmälda deltagare 99
Du måste vara inloggad för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera