Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: U25-camp 2021

Aktivitet U25-camp 2021
Arrangör Svenska Orienteringsförbundet
Information

Anmälan till U25-camp & Ungoteket Rik 2021.

Med anledning av Coronaviruset kommer vi besluta senast den 17 maj huruvida detta arrangemang är genomförbart eller inte. Om det ställs in stryks alla anmälningar och inga avgifter tas ut. Vi rekommenderar er som åker tåg, buss eller hyrbil att se över företagets villkor för avbokning.

Innan du påbörjar anmälan säkerställ att din profil i IdrottOnline innehåller din korrekta e-postadress. Det är via den som vi skickar ut kallelsen med program för U25-camp och Ungoteket Riks.

För vilka?
U25-camp är för juniorer och yngre seniorer i åldrarna 17-25 år (födda 1996-2004).

Var och när?
Idre fjäll, 27 juni - 2 juli.

Vad är U25-camp?
Ett läger över 5 dygn i inspirerande fjällmiljö som vill samla juniorer och seniorer som gillar orientering. I andan ”något för alla” kommer det att erbjudas ett smörgåsbord av träningar, utbildningar och sociala aktiviteter. Man väljer det som passar en bäst och oavsett vad man väljer kommer alla att vara på samma ställe och att det kommer finnas tid för alla att umgås och ha roligt!

Inbjudan med alla information
Inbjudan U25-camp 2021 (folder)
Inbjudan U25-camp 2021 (A4 löptext)

Vad är kostnaden?
Deltagaravgift U25-camp utbildningsspåret (banläggare eller kartritning): 3600 kr/deltagare
Deltagaravgift U25-camp träningsspåret (utan utbildning): 3100 kr/deltagare
För 2021 är kursavgiften kraftigt subventionerad med externa projektmedel.

Vad ingår?

  • Boende, lunch och middagar från lördag kväll den 27 juni till fredag lunch den 2 juli. Boendet är i fjällstugor/lägenheter som delas med andra deltagare. Vid anmälan kan du ange önskemål om du vill dela boende med annan/andra deltagare. OBS! Frukost ingår ej. Det ordnar var och en eller tillsammans med övriga i stugan.
  • Träningar, kvällsaktiviteter enligt program, aktivitetsband (minigolf alla dagar, ett tillfälle med bad inomhus, bowling ett tillfälle) samt funktionströja.
  • För dem som deltar i banläggnings- eller kartritningsutbildningen ingår kursavgift som inkluderar kursledning, kurslitteratur (för banläggning), dokumentation och fika.

Anmälan 
Via Eventor senast 16 maj. OBS! Senarelagt sista datum för anmälan. Anmälan blir bindande efter att besked om genomförande lämnats. Därefter debiteras du full lägeravgift så vida du inte visar upp ett läkarintyg senast 4 dagar innan lägerstart.

Frågor
Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta: Jenny Håkansson, jenny.hakansson@orientering.se, 010-476 53 65.

Vi ses i Idre Fjäll!

Anmälningsstopp söndag 16 maj 2021 klockan 23:59
Starttid söndag 27 juni 2021 klockan 17:00
Kontaktperson Jenny Håkansson
Antal anmälda deltagare 3

Anmälningar

Namn Namn Val av paket: Jag vill kombinera baspaketet med följande: Utbildningsinriktning: Orienteringsgren jag vill träna: Val av nivå för OL-träningarna: Storlek på funktionströja: Specialkost: Boendeönskemål: Jag erbjuder x antal platser i bil/minubuss till/från Idre från ort och via: Jag önskar samåka med någon med bil/minibuss från följande ort:
Emil Axelsson Lerums SOK Utbildning Träning Kartritning Endast OL Svart M Laktosfri kost Göteborgsområdet
Kaisa Rooba Umeå OK Utbildning Träning Banläggning Endast OL Svart L Med Johanna Wilhelmsson. - -
Johanna Wilhelmsson OK Orion Utbildning Träning Kartritning Endast OL Svart XL Med Kaisa Rooba Sydost-kusten (småland/blekinge)

Annonser

Orienteringsmagasinet 1 kr
Hallands 3 dagars
Hallands 3 dagars