Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: 25manna 9 oktober

Aktivitet 25manna 9 oktober
Arrangör OK Roxen
Information

Årets 25mannastafett avgörs lördag den 9 oktober i Skogberga i Täby kommun, norr om Stockholm. Där hoppas vi att OK Roxen kommer ställa upp med minst två lag. 

Gemensam start kl. 09.00 och segrande lag beräknas i mål runt kl. 14:00. I år är första sträckan öppen för alla och den sista sträckan endast tillåten för damer. Som vanligt skall varje lag bestå av 25 löpare och vara en mix av tjejer, killar, damer och herrar i olika åldrar och sträckor finns i varierande längd och svårighetsgrad. 

Maria Lillieström är reseansvarig och UK (Susanne Pettersson, Henrik Marmelid, Anna-Stina Påledal och Nils Nedfors) tar ut lagen. Med tanke på det osäkra läget bokas ingen buss i år utan resan till och från tävlingen blir i bilar. 

INBJUDAN

25mannas hemsida 

Kontaktuppgifter till UK

Kontaktuppgifter till reseansvarig

Arrangören följer löpande folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer och arbetar med målsättningen att tävlingen skall kunna arrangeras. På hemsidan  www.25manna.se finns bl.a. följande info: "Då det ännu inte finns ett kommunicerat datum för steg 4 och 5 finns det fortfarande en risk att vi inte hinner få myndigheternas tillstånd och blir tvungna att ställa in tävlingen. Detta kommer att meddelas senast 30 dagar innan tävlingen. Vi rekommenderar därför alla deltagande klubbar att inte binda er ekonomiskt för era resor och boenden i samband med 25manna 2021." 
De skriver även: "För att underlätta vår planering av 25manna skulle vi uppskatta om ni kan registrera anmälan i Eventor så snart som möjligt."

 

Anmälningsstopp tisdag 17 augusti 2021 klockan 23:59
Starttid lördag 9 oktober 2021 klockan 9:00
Kontaktperson Susanne Pettersson
Antal anmälda deltagare 19

Anmälningar

Namn Jag vill springa Jag vill vara lagledare Kommentar
Helena Holm Ja
Pernilla Hörwing Ja
Anders Lillieström Ja
Maria Lillieström Ja
Pontus Lindblom Ja
Jonas Lindell Ja
Saga Lindell Ja
Tyra Lindell Ja
Sören Nilsson Påledal Ja
Jan Pettersson Nej Ja
Moa Pihlström Ja
Anna-Stina Påledal Ja
Jacob Påledal Ja
Linnéa Påledal Ja
Rasmus Påledal Ja
Örjan Sandell Ja
Fanny Waltersson Ja
Joakim Waltersson Ja
Marie Waltersson Ja

Annonser

Orienteringsmagasinet 1 kr