Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: U10-mila 5-6 augusti Lassalyckan, Ulricehamn

Anmälan är stängd.

Aktivitet U10-mila 5-6 augusti Lassalyckan, Ulricehamn
Arrangör OK Tyr
Information

Uppdatering 220703:

3 lag anmälda till lilla stafetten och 1 lag anmält till stora stafetten.

Uppdatering 220613: Resan kommer att ske med stor buss. Alternativet senare avresa kommer inte vara möjlig. Dock mottages tacksamt en quiz-fixare för underhållning i bussen.

OK Tyr åker till Ulricehamn och U10-mila med sikte på att vi blir så många att vi har 3 lag till Lilla Stafetten-HD14 och 2 lag till Stora stafetten-HD20

Planen ser preliminärt ut såhär:

Fredag 5/8 reser vi från Karlstad, Sundstaparkeringen, kl. 11.30, nyätna. Vi kör med glass/mellanmålsstopp på vägen och beräknar vara framme ca. kl 15.00 i Ulricehamn för att hinna kolla av området och förbereda oss för starten på lilla stafetten. Eventuellt kan några som springer Stora stafetten åka senare.

Resan sker gemensamt med stor buss och vi åker hem efter att alla kommit i mål på lördagen. Åter i Karlstad lördag em/kväll. Boende sker i förhyrda militärtält i egen sovsäck på liggunderlag. 

För att, i semestertider, kunna planera antal lag, resan och tältplatser på ett så bra sätt som möjligt vill vi ha er anmälan (både deltagare och ledare) senast 2 juli. 

Preliminärt tar vi ut lagen i samråd med berörda ledare under O-ringenveckan. 

För Lilla stafetten-HD14 (startar 17.00) bör du, tjej eller kille, klara gul nivå och vara högst 14 år och för Stora stafetten-HD20 (startar 02.45) bör du, tjej eller kille, klara orange nivå, vara beredd på att det kan bli nattorientering och vara högst 20 år. För mer info om tävlingen se tävlingsinformationen i Eventor: https://eventor.orientering.se/Events/Show/36721

Vi behöver ett antal medföljande ledare som minst motsvarar antal lagledare vi behöver. Vi kommer åka med stor buss, så utvilad förare har vi.

Egenavgift: 200k kr

Anmäl er så snart som möjligt genom att logga in här i Eventor. Ändringar i anmälan går bra att göra närsomhelst innan sista anmälningsdag.

Anmälningsstopp söndag 3 juli 2022 klockan 23:59
Starttid fredag 5 augusti 2022
Kontaktperson Malin Jonsson
Antal anmälda deltagare 31
Du måste vara inloggad och medlem i OK Tyr för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera