Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Resa och boende Daladubbeln 2023, 13-15 oktober

Anmälan är stängd.

Aktivitet Resa och boende Daladubbeln 2023, 13-15 oktober
Arrangör OK Tyr
Information

Vi åker med ungdomar och juniorer till Falun och Daladubbeln. Transport sker gemensamt med övriga Värmland, med storbuss ev. kompletterat med någon minibuss om det behövs, Här tar vi upp anmälan för resa och boende. Anmälan behöver vi ha senast fredag den 22 september.

Avresa: Kl 17.30 på fredag 13/10 från Sundstaparkeringen. Bussen går kl 17.30, så kom i tid!
Se till att ha ätit innan avresan eller ta med något att äta under resan. Lägg gärna ner en extra kvällsmacka att ta till om man blir hungrig innan läggdax.

Boende: Övernattningen fredag till söndag blir på hårt underlag (lufmadrass och sovsäck) i en skola i Falun.

Mat: frukost lördag och söndag samt middag på lördag ingår. Övriga måltider tar var och en med sig/tar med sig pengar till. Välsorterad kiosk finns på tävlingen.
Om det är någon som vill beställa fältmåltid meddelas detta i anmälan här, eftersom vi ska göra en gemensam beställning för hela klubben. Kostnaden är 100 kr per måltid och faktureras utöver Egenavgiften.

Hemresa: Sker på söndag efter att alla gått i mål och vi brukar komma hemma någon gång mellan kl. 18-20. Hemresan brukar innefatta ett stopp på McDonalds i Ludvika.

Kostnad: Egenavgift 500 kr/ungdom. Faktura kommer på mail i efterhand.

Ett propotionerligt antal ledare följer med, anmäl dig här om du vill följa med som ledare. Övriga föräldrar följer med till själkostnadspris i mån av plats, kostnad ca 1500 kr.

Har du frågor om tävlingarna eller vill ha hjälp att hitta en löparkompis i rätt ålder, kontakta någon av dina ledare. Daladubbeln har även en egen löparbank där du kan hitta en löparkompis https://daladubbeln.se/loparbank. För inspiration till utklädningstävlingen kolla in gamla bilder här. 

OBS! Anmälan till tävlingen: Förutom anmälan till resan och boendet behöver ni också anmäla er själva till tävlingen i Eventor senast fredag 29 september kl 23:59.

Här finns länkar till tävlingsanmälan i Eventor.

Stafetten på lördag 

Patrull på söndag

Öppna klasser lördag

Öppna klasser söndag

Frågor? Kontakta Maria Eriksson på 070-7886263 alt. eriksson.j.maria@gmail.com, eller Matilda Solberg på 072-233 55 70 alt. matilda.solberg@gmail.com.

Anmälningsstopp söndag 24 september 2023 klockan 19:15
Kontaktperson Maria Eriksson
Antal anmälda deltagare 34
Du måste vara inloggad och medlem i OK Tyr för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera