Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: O-Event Borås

Anmälan är stängd.

Aktivitet O-Event Borås
Arrangör IF Thor
Information
O-Event är en tredagars sprinttävling som i första hand är inriktad mot barn och ungdomar (det finns vuxenklasser också). Den går traditionsenligt fre-sön andra helgen i november och för många löpare i södra Sverige är det en härlig säsongsavslutning. IF Thor har deltagit med framförallt något äldre ungdomar till och från de senaste 10 åren.
 
Tävlingen består av tre sprintlopp fre-sön 10-12 nov: en i bebyggelse kvällstid, en i brant utförsterräng i skog och en inne på Borås djurpark. 

Resa till Borås i minibussar (beroende på antal deltagare). Avfärd vid lunchtid fredag 10 nov och hemkomst ca 20:00 söndag 12 nov. Logi sker i skolsalar, oftast med promenadavstånd till tävlingarna. Mat serveras vid boende och arena. 
 
Genom åren har vi framförallt haft deltagare från orange och ultraviolett grupper, men i några fall även från gul (det krävs ganska mycket självständighet från deltagande ungdomar, eller medföljande förälder). Preliminär kostnad 400-500 kr för helgen.
 
Anmäl intresse senast 8 september för att vi ska kunna säkra bra boende (platserna brukar ta slut mycket fort). Om du är intresserad men inte vet säkert, anmäl nu, det går bra att boka av fram till oktober. Efteranmälan är möjlig i mån av plats. Ange ev specialkost och om någon vuxen följer med.
 
Vid frågor, kontakta Markus Bylund (markus.bylund@gmail.com alt 070-6615460).
 
Länk till tävlingen: www.o-event.se
Anmälningsstopp lördag 9 september 2023 klockan 23:59
Kontaktperson Markus Bylund
Antal anmälda deltagare 16

Anmälningar

Namn
Markus Bylund
Vanna Bylund
Emilia Grybäck
Fabian Grybäck
Algot Hellgren
Rickard Jemth
Valle Larsson
Emil Lemmens
Anton Redander
Olle Widegren
Hanna Wåhlström
Jakob Wåhlström
Linda Wåhlström
Henrik Åberg
Signe Åberg
Vidar Åberg

Annonser

Bagheera