Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Daladubbeln 14-15 oktober

Anmälan är stängd.

Aktivitet Daladubbeln 14-15 oktober
Arrangör Täby OK
Information

För er som inte har koll på Daladubbeln så är det en tävling i Falun i två dagar. På lördagen springer man en ministafett med en kompis, dvs en stafett med bara två stycken i laget. På söndagen tar man samma kompis och springer patrull, dvs man springer tillsammans i skogen. Nästan det viktigaste med hela Daladubbeln är att man på söndagen, då man springer tillsammans, också gärna ska springa utklädd. Man är utklädd till vad man vill, bara fantasin sätter gränser. 

 

Om du inte hittar en springkompis, så säg till oss ledare så försöker vi hjälpa till. Alternativt kan man söka efter en springkompis på Daladubbelns löparbank https://daladubbeln.se/loparbank eller så kan man springa en öppen bana. Alla är välkomna att följa med oavsett om man springer i par eller vill springa ensam i en öppen bana. I stafetten finns klasser från HD10 till DH17-20. De öppna banorna har klasser från inskolning och upp till Svår. Medföljande vuxna kan springa öppna banor.

 

Klubben har reserverat ett antal rum på First Hotel Grand i Falun (frukost ingår).

Enkelrum: 940 kr/natt

Dubbelrum: 1140 kr/natt

3-bäddsrum: 1340 kr/natt

5-bäddsrum: 1540 kr/natt

 

Vi har även planerat en kvällsaktivitet för våra ungdomar. Vi kommer troligen ha en gemensam middag och bowling på Heymakers i Falun som förra året. 

 

Om ni vill bo på hotellet så gör en anmälan för varje person även om han/hon inte ska springa, detta för att vi ska se exakt hur många som behöver plats på hotellet.

 

Om ni behöver hjälp med tävlingsanmälan till stafetten/patrulltävlingen kan vi hjälpa till. Annars gör man tävlingsanmälan i Eventor själv. 

https://eventor.orientering.se/Events/Show/38906

 

Obs! Sista dag för att anmäla till tävlingen är den 29:e september, så ska du springa stafetten så behöver vi din anmälan i aktiviteten senast 29 september.   (Aktivitetsanmälan är sedan öppen ända fram till Daladubbelhelgen men det är för att man ska kunna göra ändringar i boendet.) 

 

Precis som tidigare år åker vi i egna bilar till Falun. Det finns en ruta i aktivitetsanmälan där du kan kryssa i om du inte har tillgång till bil och vill ha skjuts med någon annan.

 

Mer information kan man hitta på www.daladubbeln.se

 

Välkomna att följa med på en kul helg i Dalarna.

 

Hälsningar

Ungdomskommittén

Anmälningsstopp fredag 29 september 2023 klockan 0:00
Antal anmälda deltagare 44
Du måste vara inloggad och medlem i Täby OK för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera