Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Tjoget 6/7 - 7/7

Aktivitet Tjoget 6/7 - 7/7
Arrangör OK Pan-Kristianstad
Information

I sommar är det återigen dags för årets härligaste tävling Tjoget. Tävlingen arrangeras 2024 i Rasslebygd, hem för den mytomspunna Emmabodafestivalen. 

Från klubbens sida siktar vi på att ha tre lag representerade och vi vill verkligen få med så många som möjligt från klubben på tävlingen! 

Tjoget är en fantastisk stafett där vaje lag består av 20 löpare. Oavsett din orienteringsförmåga och tidigare erfarenhet så är detta tävlingen för dig. Det finns alltid möjlighet att hänga på någon och hur lång tid du är ute på banan spelar ingen roll. Så länge du tar dig i mål och stämplar alla kontroller. 

Tävlingen är uppdelad på två dagar. Sju sträckor på lördagen som avslutas sent på eftermiddagen. Tävlingen tar därefter en paus till mörkrets inbrott och startar återigen någon gång runt halv 2 på natten. Målgång sker därefter på söndag förmiddag. 

På lördag kväll brukar klubben samlas på campingen och äta gemensam buffé. Har du möjlighet att stanna kvar på kvällen är det såklart väldigt trevligt, men det går självklart bra att enbart åka upp och springa sin sträcka och därefter åka hem. 

Klubben satsar som vanligt på ett stark förstlag som har möjlighet att kämpa om vinsten. 

https://eventor.orientering.se/Events/Show/44331 

Anmälningsstopp söndag 16 juni 2024 klockan 0:00
Starttid lördag 6 juli 2024
Kontaktperson Robert Lood
Antal anmälda deltagare 19
Du måste vara inloggad och medlem i OK Pan-Kristianstad för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera