Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Intresseanmälan 25manna 12 oktober

Aktivitet Intresseanmälan 25manna 12 oktober
Arrangör Göteborgs Skidklubb
Information

Vi gör ett nytt försök att vara med på 25manna - stafetten där alla i klubben behövs! Stafetten består av 25 sträckor, med andra ord behöver vi 25 löpare (+ reserver). Det finns vissa krav på lagsammansättningen med ett visst antal kvinnor/herrar, ungdomar, veteraner m.m.

För att veta hur intresset ser ut och om vi ska kontakta någon annan klubb för ett kombinationslag vill vi redan nu att ni fyller i intressenamälan (det är inget bindande).

Tycker du att det låter som en rolig grej så anmäl dig - det kanske är just du som gör så att vi faktiskt får ihop ett lag! Om du inte kan/vill springa men vill följa med som coach blir vi också väldigt glada!

Stafetten går i Haninge den 12 oktober. Dagen efter kan man springa en vanlig tävling om man vill. Klubben står för logi.

Hoppas att just du vill vara med!

 

Lite information om stafetten från 25mannas egen hemsida:

"25manna är en av världens största stafetter, där världens bästa orienteringsklubb ska koras. Detta görs genom klubblag bestående av 25 personer. Med cirka 360 startande lag innebär detta att 9 000 löpare deltar och uppemot 12 000 personer passerar arenan under tävlingsdagen, inkluderat motionslöpare, lagledare, supportrar och övrig publik.

Tävlingen är unik genom att både elit, ungdomar och veteraner tävlar i samma lag. Alla i klubben är därmed lika viktiga i denna stafett, allt för att betona klubbgemenskapen.

I reglerna för lagsammansättningen vill vi betona att 25manna är en mixad stafett för hela klubben. Det är därför krav på minst nio damer och nio herrar. För att säkerställa att ungdomar ingår i laget så är det krav på minst en flicka respektive pojke på 16 år eller yngre.

Sträckornas längd varierar från 3 km till 9 km och de kortaste banorna är så lätta att 10–12-åringar kan springa, medan de längre bjuder på större orienteringstekniska utmaningar. Länder som Finland, Norge, Ryssland, Litauen, Tyskland, Österrike, Holland och Italien brukar vara representerade." 

Kontaktperson Lovisa Leman
Antal anmälda deltagare 13

Anmälningar

Namn Ev. kommentarer
Carl-Fredrik Fredrikson
Inger Fredrikson
Karl-Johan Hagelin
Lovisa Leman D21
Therese Ljungberg Vågar inte svara på nu vad för typ av bana jag kan fixa med tanke på benet.
Gunnar Markinhuhta Helst inte längre än 6 km
Katarina Rydén Markinhuhta Helst inte längre än 4 km
Martin Syk
Bolla Tiitson Kortaste/enklaste banan gärna
Mandalie Tiitson Kortaste/enklaste banan gärna
Ulrika Tiitson Möjligen följer även Andreas med som hejaklack och då vi behöver vara två föräldrar. Han stod inte med i listan.
Kristina Wall Jungbjer Helst max 4 km
Magnus Wall Jungbjer Helst max 6 km

Annonser

Bagheera